Luna ianuarie 2019, Pești

Ianuarie 2019, Pești
012 Pesti       Avem de-a face cu o perioadă destul de agitată, la capitolul colaboratori și relații de prietenie, ai dorința de a te integra în cadrul unui grup, o asociație, simți nevoia de a socializa sau de a pune capăt unor relații de prietenie. În această lună ești mult mai preocupat de soarta celorlalți, de modul în care ai putea să îi ajuți cu sfaturi sau chiar financiar. Acordă atenție la perioada din preajma datei de 6, atunci când este posibil ca oameni fără caracter să încerce să abuzeze de încrederea ta. Nu este exclus nici să ajungi la reproșuri, dezamăgiri, poți rupe anumite relații de prietenie în urma aflării unor secrete. După data de 20 preferi să te retragi în solitudine, să te preocupi mai mult de latura spirituală a vieții, de propriul suflet reușind să dai un sens mult mai profund propriei existențe. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei să devii cu adevărat.” Steve Jobs

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Reușești să te faci mai bine înțeles, apreciat de către partenerul de viață, îndeosebi în prima parte a lunii, cât timp o lași mai ușor cu prietenii și petrecerile. Este posibil să vă implicați împreună într-o activitate, un proiect comun sau acesta te va ajuta să găsești soluții salvatoare care vizează o activitate, o afacere desfășurată în acomun. Mare atenție în preajma datei de 8, atunci când ești predispus la certuri cu partenerul de viață datorită unor proiecte derulate în trecut sau a intervenției neplăcute a unor prieteni.
          În a doua parte a lunii te simți bine în compania partenerului de cuplu având parte de momente de relaxare, susținere și înțelegere știind ce anume ai de spus, de exprimat și chiar ești luat în considerare. Porți discuții de taină, pui la cale tot felul de activități legate de casă, familie. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 21, atunci când ești predispus la certuri în relația de mariaj fiind readus astfel cu picioarele pe pământ, datorită unor bârfe venite prin intermediul unor „prieteni”. Cauza certurilor din mariaj se poate datora tendinței pe care o ai, aceea de a apleca, mai mult decât merită, urechea la vorbele prietenilor.
        În această lună ai ocazia să pui capăt definitiv unei relații de amor pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare, mai ales în partea secundă a perioadei analizate. Este posibil să te îndrăgostești prin intermediul colegilor de muncă sau chiar să îți cadă cu tronc un șef. Ai multe întrebări la care nu prea poți să găsești răspunsuri acum, preferând să te lași purtat de iubire, de dorințe și pasiune. Cert este ar fi bine să privești viața cu mai multă încredere în viitor și în propriile forțe și să te bazezi pe ceea ce îți spune sufletul, dacă vrei să dai startul unei noi relații sentimentale.

Cariera si baniCarieră și bani
        Este vorba despre multă muncă dar și împliniri, reușite, recompense materiale și morale.  Ai ocazia să constați că ai progresat foarte mult și că este timpul să-ți asumi noi responsabilități și să te bucuri de susținere venită din partea unor superiori. Nu este  exclus să iei decizia de a schimba domeniul profesional și de a te perfecționa, de a profita de șansa de a învăța lucruri noi, de a ocupa un post mult mai avantajos din punct de vedere financiar. Se poate vorbi acum nu doar de șansă, noroc, cât și de muncă, ocazia de a-ți demonstra abilitățile, talentul, resursele intelectuale, creativitatea de care dispui.
       Te faci remarcat mult mai ușor de către superiori, știi ce poți și până unde astfel că nu îți este teamă de competiție. Este posibil să vrei și un al doile job pentru a reuși să îți mărești veniturile. Va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește cheltuielile, îndeosebi în a doua parte a lunii. Mare atenție și la eventualele investiții pe care vrei să le faci. Este necesar să cântărești cu mai multă atenție deciziile legate de finanțe, un contract pe care intenționezi sa îl semnezi, o colaborare în care dorești să te implici. Orice eroare poate să îți dezechilibreze la modul serios bugetul personal și poți constata că, deși ai muncit foarte mult, nu ai rămas cu mare lucru în cont. Evită să dai bani cu împrumut sau să te împrumuți.

SanatateSănătate
      Este o lună în care se pot accentua anumite probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat cândva astfel că te poți aștepta la dureri de spate, încheieturi, predispoziția la dureri de cap, probleme stomatologice îndeosebi în a doua parte a lunii. O perioadă mai puțin benefică este în preajma datelor de 21 și 31, atunci când ești predispus la accidente, insomnii, migrene, dureri lombare sau probleme digestive.