Luna ianuarie 2019, Scorpion

Ianuarie 2019, Scorpion
 008 Scorpion        Ești ferm hotărât să studiezi, să acumulezi mai multe informații, eventual îți dorești să te înscrii la noi cursuri de perfecționare sau să renunți la anumite studii care considei că nu îți sunt de real folos. Treci acum printr-o perioadă de studiu intens, comunici mai mult, simți nevoia să călătorești, relaționezi și negociezi. Nu poți să stai locului dorindu-ți tot mai mult, de la tine dar și de la cei din jurul tău. Se intensifică și relația cu rudele și vecinii; atenție la eventualele probleme în relația cu rudele apropiate, în preajma datei de 8 și 21. După data de 20 ești mult mai preocupat de casă, relația cu părinții, cauți noi posibilități de a îmbunătăți spațiul în care locuiești, casa, de a face schimbări importante ce vizează spațiul locativ. Este posibil să faci acum unele achiziții destul de costisitoare necesare pentru propria gospodărie. Deviza ta, pentru această lună, este: „Viitorul depinde de multe lucruri dar, mai ales, de tine.” Frank Tiger  

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
        Începutul lunii este presărat cu momente de romantism, de atenție venite din partea partenerului de viață, simțindu-te de-a dreptul răsfățat. Din data de 5 lucrurile stau cu totul altfel fiind, poate, mult mai preocupat de modul în care ți se vorbește, de noi modalități de atrage și mai multe venituri în bugetul familiei. Reușești cu greu să revii la o oarecare stare de normalitate având parte mai tot timpul de confruntări, contraziceri pe diferite teme în relțaia de cuplu. Este posibil să observi că partenerul de viață pune mai mult accent pe latura materială decât pe respect și iubire.
       În preajma datei de 21 s-ar putea ca unul dintre amici să îți facă mai mult rău cu sfaturile referitoare la relația de mariaj. Caută cu atenție în propriul suflet și ascultă-ți intuiția. Răspunsul este în tine! Nimeni altcineva nu știe ce ai tu nevoie, ce așteptări ai de la celălalt. Fii sinceră cu tine și partenerul de viață și vei observa cum se vor lămuri toate și te vei elibera de starea de tensiune.
        Există acum riscul de a ajunge la certuri majore, doar pentru că nu reușești să îți exprimi clar dorințele, așteptările tale iar aceasta va conduce la acuzații, reproșuri destabilizând astfel relația de mariaj, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când ai tendința să neglijezi relația de cuplu în favoarea unui proiect profesional. Nu este exclus să apară unele discuții în relația de cuplu din cauza unor taxe restante, a unui împrumut care trebuie achitat, probleme care se pot acutiza în preajma datei de 31. În această lună este necesar să îți temperezi posesivitatea, gelozia trebuind să dai dovadă de mai mult echilibru în cadrul relației de mariaj. Ai ocazia să-ți canalizezi energia de care dispui spre activități constructive, desfășurate alături pe partenerul de viață.
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai șansa de a te bucura din plin de o relație de dragoste, îndeosebi în prima parte a lunii. Nu vei duce lipsă de romantism, pasiune, însă spre sfârșitul lunii să ai ocazia să constați că nu a fost decât un „balon de săpun”, o iluzie și să revii, destul de dureros, la realitate. Este important să nu te lași condus de posesivitate, de egoism sau dorința de răzbunare.

Cariera si baniCarieră și bani
       În această lună debordezi de încredere, curaj, optimism, ai capacitatea de a face schimbări importante, în plan profesional. Te poți aștepta la unele neplăceri, răsturnări de situație venite din partea colegilor de muncă, în preajma datei de 8, 21 și 31. Totul va depinde de diplomația ta și, chiar dacă ai dreptate atunci când simți că ești trădat, manipulat, furat va trebui să dai dovadă de răbdare pentru a reuși să aduni suficiente dovezi în favoarea ta. Starea de furie din preajma datei de 8 nu te va face decât să pierzi elementele esențiale din vedere, în privința obligațiilor de serviciu. Acordă o atenție deosebită la o anume relație de colaborare, parteneriat pentru că ești predispus la a fi furat, defăimat de către un dușman ascuns, de la locul de muncă, în preajma datei de 21. Nu te poți baza prea mult pe sfatul și ajutorul prietenilor, spre sfârșitul lunii în discuție.
        Vei sta destul de bine, la capitolul financiar, după data de 7 dar și atunci se cere prudență din partea ta pentru că pot să apară unele cheltuieli neprevăzute, legate de o eventuală problemă de sănătate (stomatologică) sau o legate de unele probleme care țin de spațiul locativ.

SanatateSănătate
       În luna analizată este nevoie de mai mult calm pentru că starea de agitație, nervii inutili te pot conduce către acțiuni imprudente și astfel pot să apară accidente, lovituri, insomnii. Acordă atenție pe timpul deplasărilor, în privința manipulării utilajelor, a instrumentelor de lucru, pe tot parcursul acestei luni. Este posibil să ai unele probleme legate de tensiunea arterială, probleme în zona capului, cu ochii sau probleme care țin de căile respiratorii, îndeosebi spre sfârșitul perioadei.