Luna ianuarie 2019, Balanță

Ianuarie 2019, Balanță
007 Balanta       În această lună ești mai preocupat de familie, gospodărie, de mediul în care trăiești încercând să asiguri confortul necesar pentru oamenii dragi. În preajma datei de 8 te poți aștepta la apariția unor probleme în relația cu părinții sau poți face cheltuieli neașteptate legate de propria locuință, gospodărie ceea ce ar putea provoca oarecare tensiuni în relația cu familia. Va trebui să fii mult mai atent în privința discuțiilor în contradictoriu între părinți și partenerul de viață, îndeosebi în prima parte a lunii. Este posibil să intri în posesia unor informații secrete, a unor acte, documente referitoare la casă, proprietate. Spre sfârșitul acestei luni poți avea parte de oameni care vor, cu orice preț, să îți strice buna dispoziție, oameni care au tendința să te tragă în zona îndoielilor, a pesimismului, a temerilor. Este recomandat să nu te lași influențat de părerile negative ale acestora și să-ți urmezi propriul vis dând dovadă de echilibru, armonie și împăcare de sine. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Dacă acționez în conformitate cu propria inimă, ceilalți nu vor înțelege de ce trec prin viață cu un surâs” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Este o lună tensionată, presărată cu agitație, conflicte în relația de mariaj. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre decizii ce implică cheltuieli financiare sau relația cu părinții. Pe de altă parte ai ocazia să intri în posesia unor secrete care îți vor răscoli relația de cuplu aducând la suprafață tot felul de lucruri neplăcute, evenimente din trecut care ți-au creat poate pentru mult timp sentimentul de confuzie. Îți va veni destul de greu să regăsești starea de echilibru în relație, cât timp te simți neînțeles de către părinți și partenerul de viață. În această lună banii în comun vor juca un rol destul de important, în ceea ce privește existența sau nu a echilibrului, armoniei în relația de cuplu.
       În preajma datei de 23 ai ocazia să pleci într-o călătorie alături de partenerul de viață. Este un moment bun pentru a discuta cu mai multă obiectivitate problemele din relația de mariaj. Tot ce ai de făcut este să fii calm și atent la ce se vrea, de fapt, de la tine. Sunt șanse de „îndulcire” a sentimentelor din relația de mariaj, ești mai romantic, afectuos, încerci să readuci liniștea în relație. Atenție însă spre sfârșitul lunii, atunci când revin din nou nemulțumirile din partea partenerului de viață simțindu-te de-a dreptul epuizat, din punct de vedere psihic-emoțional.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai șansa să îți găsești iubirea prin intermediul rudelor apropiate sau cu ocazia unei călătorii. Cert este că vei avea ocazia să trăiești o poveste de iubire frumoasă, în ciuda remarcilor și a îndoileilor venite din partea părinților. Este timpul să te bucuri de pasiune, de noi emoții, dorințe care îți sunt îndeplinite, în plan amoros.

Cariera si baniCarieră și bani
        Avem de-a face cu o perioadă în care ești deosebit de preocupat să câștigi mai mulți bani, vrei să dai startul unor (noi) colaborări cu ajutorul cărora să reușești echilibrarea financiară de care ai nevoie. În acestă perioadă beneficiezi de susținerea venită din partea unor persoane cu funcții de răspundere. Este foarte posibil să fii susținut de un superior pentru a obține un post mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Ești harnic, ambițios, capabil să obții ceea ce îți dorești, în plan profesional.
        Dacă ești implicat într-o afacere te confrunți cu tot felul de răsturnări de situație, neplăceri  venite din partea unui asociat. Nu este exclus să fii pus în situația de a pune capăt definitiv unei relații de colaborare care nu este tocmai ceea ce ți-ai dorit.
        Va trebui să dai dovadă de cumpătare, dacă ai de făcut un împrumut sau în privința taxelor și impozitelor, cu atenționare în preajma datei de 8 și 21. Vei reuși să găsești modalități noi de sporire a propriilor venituri datorită resurselor materiale și intelectuale de care dispui.  
        Este o lună foarte importantă pentru tine, în ceea ce privește domeniul profesional și social aducându-ți șansa de a reconfigura relații importante, de a pune capăt unor relații care nu îți sunt de folos pentru progresul tău în carieră. Nu te aștepta la schimbări peste noapte, ci este șansa de a observa ce anume vrei, de fapt, dacă ți se potrivește actualul job și să observi noi alternative, oportunități de progres în plan profesional. Totul este să găsești un echilibru între viața de familie și carieră și să ții cont și de sfatul celor mai în vârstă, trecuți prin viață.
       Este o lună în care poți să pui bazele unei (noi) cariere, găsești un job sau te muți pe un post cu salariu mai bun. Tot în această perioadă te gândești foarte serios la o investiție imobiliară, o eventuală renovare sau chiar la construcția unei case.

SanatateSănătate
        În această lună ești deosebit de agitat, preocupat de latura profesională a vieții și nu prea mai reușești să acorzi atenția necesară la eventualele probleme de sănătate. Este necesară o mai mare doză de prudență, în preajma datei de 8, atunci când ești predispus la tăieturi, accidentări prin casă, gospodărie, în bucătărie. Spre sfârșitul lunii ești predispus la viroze, infecții, dureri în zona capului, probleme de natură stomatologică, dureri ale încheieturilor.