Luna ianuarie 2019, Fecioară

Ianuarie 2019, Fecioară
006 Fecioara        În această lună vei pune foarte mult suflet în relația cu propriul copil sau în cadrul relației de iubire. Ai ocazia să îți asumi noi responsabilități, să te preocupi mai mult de educația propriului copil, îți dorești să demarezi activități comune cu acesta și care vor avea impact pe termen îndelungat. Creativitatea se află la cote înalte acum astfel că nu este deloc exclus să descoperi un nou hobby care este posibil să evolueze într-o adevărată profesie. Din data de 20 ești mult mai preocupat de relația cu colegii de serviciu, un proiect în care sunteți implicați, obligații pe care trebuie să le finalizezi la timp. Știi cum să te faci remarcat în rândul colegilor. Ai șansa de a demara colaborări favorabile demonstrând că ești un bun negociator. Deviza ta, pentru această lună, este: „Obiceiurile și rutina au o putere incredibilă de a irosi și a distruge.” Henri-Marie Cardinal de Lubac

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
        Putem vorbi despre o lună deosebită, în ceea ce privește relația de mariaj. Chiar dacă ai trecut prin tot felul de încercări, nemulțumiri, pierderi, de câțiva ani de zile, nu se poate spune că a venit timpul să răsufli ușurat. Totul este să rămâi ancorat în concret și să nu te lași copleșit de emoții, de suferințe, de pierderi pe care le-ai suferit în trecut, vis-a-vis de relația de mariaj. Este timpul să te ridici și să mergi mai departe acordând o mai mare atenție la ce anume vrea celălalt fiind astfel mult mai comunicativ, acceptând și punctul de vedere al partenerului de viață și mai ales las-o mai ușor cu perfecționismul și critica. Treci acum printr-o perioadă de maturizare în plan sentimental conștient fiind că, pentru a fi fericit, trebuie să dai dovadă de înțelegere față de partener. Ai ocazia să vezi ce anume se dorește de la tine și cât ești dispus să dăruiești. Este adevărat că încă te mai lași dominat de îndoieli, acea stare de nesiguranță în care gândești: „Și dacă este numai o iluzie?” dar oare cine nu riscă, atunci când este vorba despre iubire! Nu ai cum să știi până când nu încerci și nu este just să ai așteptări înalte de la celălalt, până când nu ai tu curajul să dăruiești. Ai acum șansa de a vedea partenerul, cu bune și rele și poți trece mai departe fiind mai iertător și mai înțelegător. Nimic nu se vindecă peste noapte, orice rană, fie ea fizică sau emoțională, are nevoie de timp pentru a se reface.
        Ești acum într-o perioadă de transformări intense în plan sentimental. Eclipsa de Soare din data de 6 activează casa iubirii și a copiilor pentru tine. Ceva se pierde acum în plan amoros pentru a face loc la o relație de destin, eventual de cursă lungă. Nu reușești prea bine să te trezești dintr-un „duș rece” că iată ești din nou luat pe sus. Nu ai decât să accepți lucrurile așa cum sunt și să îi mulțumești universului pentru că îți dă ocazia să înveți ce este iubirea, ce înseamnă să dăruiești, să te sacrifici pentru cel drag.
       Este o lună în care vei trece prin transformări profunde, în ceea ce privește relația sentimentală. În preajma datei de 8 te poți aștepta la apariția unor probleme în relația cu persoana iubită, fie nu reușeșeti să te faci înțeles, fie sunt aduse la suprafață anumite secrete care enervează și ești nevoit să pui capăt unei relații. Este bine să păstrezi o atitudine mai detașată în preajma datei de 21 pentru că există riscul să iei decizii pripite care te pot afecta pe termen îndelungat, vis-a-vis de o relație intimă.
       Este o lună oarecum zbuciumată la capitolul relație de iubire sau în cadrul relației de cuplu, dacă ești deja căsătorit. Totul depinde de tine, cât de mult preț pui pe comunicare, pe deschidere, dorințele și trăirile celuilalt.

Cariera si baniCarieră și bani
       În perioada analizată aici sunt favorizate parteneriatele, demararea de colaborări cu impact pe termen îndelungat. Ești susținut de astre să îți îndeplinești anumite ambiții, în plan social și profesional. Debordezi de energie, creativitate, spontaneitate, ai capacitatea de a te mobiliza în situațiile neprevăzute, atunci când vine vorba despre munca în echipă. După data de 20 ai șansa de a rezolva mult mai ușor unele conflicte din relația cu colegii sau colaboratorii apropiați, prin diplomația și șarmul de care vei da dovadă. Este posibil să te gândești destul de serios să schimbi domeniul de activitate sau să te orientezi spre un post mai bine plătit. Va trebui să dai dovadă de prudență, în privința deciziilor legate de profesie, pe care trebuie să le iei la sfârșitul acestei perioade.
        Te poți aștepta la schimbări bruște, decizii luate de superiori și care te pot afecta pe termen lung. În această lună va trebui să fii mult mai precaut, atunci când vine vorba despre cheltuielile făcute pentru casă, familie sau dacă te-ai gândit la o achiziție imobiliară în preajma datei de 21 fiind  posibil să apară cheltuieli neprevăzute și care îți pot da toate planurile peste cap.

SanatateSănătate
    În luna aceasta nu prea ai de ce să te plângi, în ceea ce privește sănătatea, mai ales în prima parte a perioadei. Va trebui să dai dovadă de prudență, dacă ai de făcut deplasări precum și în privința practicării de sporturi extreme, mai ales în preajma datei de 8 și 21, atunci când este posibil să te confrunți cu recidivarea unei probleme de sănătate fiind nevoit să iei măsuri urgente de remediere.