Luna ianuarie 2019, Leu

Ianuarie 2019, Leu
005 Leu      În această lună ești mult mai preocupat de muncă, profesie privind către viitoarele etape ale unui proiect cu o stare de entuziasm. Dacă reușești să-ți păstrezi acest dinamism, până la capătul acestei luni, ai toate șansele să culegi roadele pe care le așteptai, de ceva timp. Reușita proiectelor demarate acum va depinde foarte mult de starea ta de încredere, dinamism și resursele pozitive pe care le investești în muncă. Din data de 20 ești mult mai preocupat de relația de mariaj, parteneriat, de noi asocieri care să îți aducă starea de mulțumire. Ești mult mai sociabil, prietenos în relația cu cei din jur știind cum să te faci plăcut, admirat de ceilalți. Este recomandat să te bucuri de această perioadă favorabilă în plan relațional întrucât ai șanse destul de mari să faci o schimbare importantă de direcție. Deviza lunii, pentru tine, este: „Numai visurile mărețe pot face sufletul oamenilor să vibreze.” Marc Aureliu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem să vorbim despre o lună în care ești mult prea preocupat de obligațiile de serviciu astfel că există posibilitatea ca, în prima parte a acestei perioade, să neglijezi oarecum relația de cuplu. Este posibil chiar să te implici într-un proiect profesional alături de partenerul de viață, faceți schimbări importante într-o afacere comună sau iei decizia de a pune capăt definitiv unei afaceri vechi care nu mai rentează.
        În preajma datei de 20 îți este pusă la încercare destul de serios relația de cuplu fiind nevoie de răbdare, calm și înțelegere din partea ta altfel riști să finalizezi o relație care durează de mult. Cât timp împărtășești idealuri, idei, preocupări comune cu partenerul de viață, vei trece mult mai ușor peste anumite obstacole sociale sau profesionale. Propunerile care vin de la cei dragi sunt mult mai ușor acceptate de tine fiind mai deschis către schimbări, mai ales spre sfârșitul acestei luni.
        Se cere mai multă atenție în ceea ce privește o relație intimă, la riscurile pe care ți le asumi, la tendința de a exagera cu planurile de viitor alături de o persoană care nu prea știe ce vrea, de fapt, de la tine și dacă merită să îi acorzi încrederea ta.
        Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, se poate vorbi despre șansa de a te implica într-o nouă relație de iubire, îndeosebi din data de 7. Este posibil ca relația de dragoste actuală să se amplifice și să pui la cale o călătorie îndepărtată alături de persoana iubită, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu este exclus să iei decizia de a concepe un copil, de a întemeia o familie.

Cariera si baniCarieră și bani
        Avem de-a face cu o lună importantă în plan profesional necesitând multă atenție, dedicare, timp dedicat muncii, o mai bună organizare a timpului de lucru. Va trebui să fii mult mai prudent în relația cu superiorii, să nu abuzezi de încrederea lor în capacitățile tale profesionale. Este posibil să apară tot felul de evenimente neprevăzute care îți pot da planurile peste cap la locul de muncă, îndeosebi în preajma datei de 8. Starea de nemulțumire ar putea să amplifice tensiunea în relația cu colegii de lucru astfel că este recomandat să ai mare grijă la modul în care îți exprimi eventualele nemulțumiri. Ai sentimentul că ești cel care duce tot greul în spate, că ți-ai asumat prea multe responsabilități fiind nevoit să lucrezi și peste program.
        Este o lună foarte aglomerată în plan profesional dar, cu siguranță, tot ceea ce demarezi acum va avea impact pe termen îndelungat. Este posibil să apară unele discuții neplăcute legate de salariu, spre sfârșitul acestei perioade. Cert este că vei reuși să găsești soluții, indiferent de problemele cu care te confrunți. Dacă vrei să demarezi o afacere, un parteneriat ar fi indicat să o faci după data de 25. Este bine să acorzi o atenție deosebită la actele pe care ești nevoit să le semnezi, în preajma datei de 27.
        Începutul lunii nu este deloc favorabil pentru a face investiții financiare fiind predispus la pierderi de bani, furt. Evită jocurile de noroc, petrecerea timpului liber alături de prieteni care caută să profite de amabilitatea ta. Din data de 5 este favorizată o eventuală negociere în favoarea ta a contractului de muncă sau obținerea unui nou post, mai bine plătit. Poate fi vorba și despre șansa de a te înscrie la noi cursuri de perfecționare care să te ajute să obții o nouă avansare la locul de muncă și implicit mai mulți bani la salariu.

SanatateSănătate
    În această lună, chiar dacă ești foarte ocupat, tot va trebui să faci mai mult sport, mișcare. Te vei simți stresat, obosit peste măsură, ai tendința de a nu respecta orele de masă și astfel te confrunți cu tot felul de probleme legate, fie de stomac, fie de ficat. Treci acum de la o extremă la alta, când mănânci prea mult, când nu ai timp să mănânci aproape deloc. Se impune astfel acordarea unei mai mari atenții la programul de lucru, la orele de somn și relaxare. Este recomandat să faci un control medical la stomatologie și/sau reumatologic. Te poți aștepta la unele probleme care țin de încheieturi, dureri de spate sau eventuale probleme digestive.