Luna ianuarie 2019, Rac

Ianuarie 2019, Rac
004 Rac         În această perioadă vei pune mai mult accent pe relația de cuplu, noi posibilități de transformare, încercarea de regăsi armonia în relația de mariaj. Echilibrul tău depinde, în mare parte, de relația cu ceilalți, de modul în care ești deschis către comunicare, împărtășirea propriilor emoții, dorințe. Vei căuta să păstrezi o atitudine amabilă fiind mult mai diplomat, gata oricând să-i ajuți pe cei din preajma ta. Ai suficientă experiență de viață și, în ciuda problemelor cu care te-ai tot confruntat de ceva ani, reușești să stai calm, detașat, în situațiile critice. Știi cum să spui o vorbă bună celor care apreciază sfaturile tale. Din data de 20 ai ocazia să constați cum intuiția este cel mai bun aliat al tău oferindu-ți soluții clare, concrete și nu doar simple avertismente, fie că este vorba despre un eventual împrumut bancar sau de plata unor taxe și impozite. Poți depăși unele obstacole cu bine, cât timp vei ține cont de propria intuiție. Deviza ta, în această lună, este: : „Nu este nevoie de vreun motiv pentru a iubi.” Paulo Coelho

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
        În această lună putem să vorbim despre agitație, neliniște, transformări intense, tot felul de răsturnări de situație, nevoia de schimbare, vis-à-vis de relația de cuplu. Se poate vorbi, fie de finalizarea relației actuale, fie simți nevoia de a aduce o transformare în propria atitudine, vis-à-vis de relația cu partenerul de viață. Nu se poate vorbi de liniște și echilibru în relația de mariaj, ba din contră.
        În preajma datei de 12 poți să treci printr-o dilemă, îți dorești să pui capăt definitiv unei relații care te-a tot stresat, de ani și ani și nu prea știi ce să faci, ce decizie să iei. Nu este exclus să te hotărăști brusc și să dai astfel peste cap anumite planuri, în preajma datei de 21. Pornind de la o simplă discuție se poate ajunge la jigniri, reproșuri dure, crize de gelozie, aflarea unor adevăruri dureroase care te pot determina să iei decizia de a rupe definitiv relația actuală. Nu este obligatoriu ca toți nativii Rac aflați într-un mariaj să traverseze cu greu această perioadă, ci depinde foarte mult și de tema natală a fiecărui nativ.
        Cu o Eclipsă parțială de Soare pentru tine în casa relațiilor, în data de 6 se anunță schimbări importante pe termen îndelungat ce vizează relația cu ceilalți oameni, în relația de mariaj, o eventuală asociere sau un parteneriat. Este bine să ții cont de experiența acumulată de-a lungul timpului și să conștientizezi adevăratul sens al eventimentelor, interacțiunilor în plan social. Poate fi vorba despre o perioadă benefică, de intense transformări în relația de cuplu, apare ocazia de a demara un proiect comun, alături de soț/soție, ceva care să vă aducă eventuale câștiguri financiare pe termen îndelungat.
        Dacă ești încă în căutarea iubirii atunci este momentul pentru a da dovadă de deschidere la noile oportunități de a face cunoștință cu o persoană de sex opus, care te atrage și, de ce nu, poți da startul unei (noi) relații de iubire, îndeosebi până în data de 7. Cert este că nu vei duce lipsă de romantism, admirație, afecțiune, poți să petreci mai mult timp împreună cu persoana iubită, în intimitate. Te implici într-o relație de amor cu o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul serviciului, un coleg. Ai face bine să fii prudent și să nu te iluzionezi, să dai curs unei iubiri imposibile. Există riscul să intri în tot felul de încurcături și astfel să te compromiți. În preajma datei de 21 putem vorbi despre dorința intensă de a te face remarcat, de a seduce, cuceri, de a primi dar și a oferi iubire dăruindu-te, trup și suflet, persoanei iubite.

Cariera si baniCarieră și bani       
        Este o lună în care vei pune mai mult accent pe relațiile de colaborare, alianțe, demararea de noi proiecte, activități de grup, inițiative colective, de echipă. Debordezi de idei, creativitatea este la cote maxime, dispui de reale capacități de comunicare eficientă, productivă. Poți să dai tot felul de sfaturi remarcându-te prin spontaneitate și inteligență, prin atenție la detalii, îndeosebi la mijlocul lunii. Știi cum să îți faci reclamă, te faci remarcat destul de ușor în mediul de lucru. Până în data de 5 călătorești mai mult în interes de serviciu sau încerci să te înscrii la un curs de perfecționare. Este posibil să participi la un examen pentru ocuparea unui (nou) post, loc de muncă. Nu este exclus nici să iei decizia de a schimba domeniul, de a profita de oportunitățile venite acum spre tine și care vizează angajarea pe un post mai bine plătit, mai ales după data de 21.
       Va trebui să dai dovadă de prudență în privința unei propuneri de colaborare, o afacere pe care vrei să o concretizezi la sfârșitul lunii. Te poți răzgândi eventual și să renunți  la un contract de colaborare. Este timpul să schimbi direcția în carieră, fără să îți pară rău de tot ce ai clădit, eventual în alt domeniu cu care nu te simți compatibil. Este bine să dai dovadă de prudență, în privința cheltuielilor sau a deciziilor ce vizează finanțele, îndeosebi în preajma datei de 21.

SanatateSănătate
    Nu este cazul să îți faci probleme inutile, în ceea ce privește starea de sănătate. Este posibil să fii ceva mai agitat, neliniștit, în privința relației de cuplu și/sau a carierei ceea ce te va epuiza peste măsură, pe tot parcursul acestei luni. Trebuie să acorzi o mai mare atenție la sistemul digestiv, ai grijă la ce anume mănânci, nu depăși niciodată măsura, atunci când vine vorba despre grăsimi și dulciuri. Este recomandat să faci mai mult sport, mișcare în natură și să te înconjori de oameni optimiști. Ești predispus la îngrășare, probleme ale ficatului.