Luna ianuarie 2019, Gemeni

Ianuarie 2019, Gemeni
003 Gemeni        În această lună ai ocazia, în ciuda limitărilor și a posibilelor obstacole cu care te vei confrunta, să treci prin transformări destul de profunde, atât legate de relația de mariaj, de eventuale asocieri, cât și în plan profesional. Poți să descoperi lucruri noi, ai șansa de a trece prin experiențe menite să te pună față în față cu o realitate care te poate bulversa peste măsură. Este recomandat să dai dovadă de prudență în situațiile critice, fără să te lamentezi inutil. Fă uz de valorile în care crezi, dă dovadă de organizare și lasă-te condus de propriul țel, fără să cedezi în fața încercărilor la care viața de supune. De acum înainte ai ocazia să privești mult mai obiectiv la sensul spre care te îndrepți. Din data de 20 ai ocazia să te definești prin nevoia de dezvoltare personală astfel că simți nevoia să călătorești mai mult, să studiezi, să  interacționezi cu persoane de altă naționalitate. Viziunea despre propria persoană include ideea de progres continuu și abordarea cu mai multă încredere a domeniului spiritual. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Judecăm acțiunile oamenilor după plăcerea sau mâhnirea pe care ne-o provoacă.” Anatole France

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Se anunță o lună  plină de evenimente trăite cu intensitate în relația de mariaj. Chiar dacă vor mai exista și unele animozități, îndeosebi în prima parte a lunii, vei reuși să treci cu mai mult umor și înțelegere peste orice neclaritate din cadrul relației. Totul este să o lași mai ușor cu munca, cu stresul și să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață. Armonia din cadrul relației se bazează pe comunicarea deschisă având capacitatea de a asculta și punctul de vedere al celui de lângă tine.
        Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai ocazia ca, în această lună, să întâlnești persoana potrivită alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții. Totul va depinde de tine și cât ești de hotărât să dai startul unei noi relații de cuplu în care să investești sentimente, emoții, pasiune, dedicare. Cert este că acum ai șansa să oficializezi o relație de dragoste în care ești implicat de ceva timp.  
        Este un început de an în care se întrevăd noi posibilități de a redescoperi marea iubire, de a da un nou sens relației în doi. Nu vor lipsi însă și momentele de tensiune, de teamă, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când este posibil ca tensiunea din plan profesional să se răsfrângă și asupra relației de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani      
        În această lună dai dovadă de conștiinciozitate, ai capacitatea de rezolva sarcinile de serviciu la timp. Ești într-o agitație permanentă, îndeosebi pe la jumătatea lunii, atunci când ai sentimentul că nu reușești să duci la bun sfârșit sarcinile de serviciu. Cert este că tot acest efort nu va fi în zadar și ai ocazia să primești recompense meritate, munca îți este răsplătită. Este o perioadă favorabilă pentru a (re)negocia un parteneriat, o colaborare care îți poate aduce venituri importante în contul personal. Știi cum să te faci observat, apreciat de către colegii de muncă fiind de un real suport psihic și fizic pentru aceștia. Tot în această perioadă ești preocupat să câștigi, să investești, să concretizezi proiecte cu impact financiar pe termen îndelungat. Va trebui să fii mult mai realist și să eviți luarea oricăror decizii pripite și care ar putea conduce la pierderi financiare destul de serioase, mai ales spre sfârșitul perioadei analizate. Este recomandat să eviți certurile, conflictele cu partenerul de afaceri, în preajma datei de 8. Este posibil să iasă acum la suprafață unele probleme care țin de acte, facturi, minciuni care au declanșat anumite întârzieri, pierderi în ceea ce privește o afacere, un parteneriat având acum ocazia să pui capăt definitiv acestor probleme. Planul financiar trece acum prin tot felul de probleme. Îți vine destul destul de greu să te mobilizezi pentru a obține ceea ce îți dorești.
        Ești predispus la amenzi, sancțiuni, îndeosebi la jumătatea lunii, atunci când se cere să eviți compromisul și să fii prudent când vine vorba despre plata facturilor, a taxelor și impozitelor pe care este recomandat să le plătești la timp.   
        Este o lună în care se cere să îți revizuiești modul în care gestionezi veniturile din muncă proprie dar și modul în care ai pretenții financiare sau așteptări de la partenerul de viață sau în cadrul unei asocieri. Este vremea să observi că ceea ce ai semănat ai ocazia să culegi acum! Nu te aștepta numai la lucruri bune, ci urmărește să observi la ce trebuie să renunți, atât în plan material, cât și personal pentru a face ca lucrurile să funcționeze mult mai bine în plan financiar. Desprinde-te de lucrurile inutile, de persoane care îți creează tot felul de pierderi în plan material și nu numai.

SanatateSănătate     
        În această perioadă te simți bine, cât timp reușești să concretizezi ceea ce ți-ai pus în minte. Se recomandă acordarea unei atenții speciale în privința distribuirii echilibrate a acestei energii pentru a evita predispoziția la accidente, căzături, certuri, insomnii, îndeosebi în preajma datei de 8 și 25. Nu este exclus nici să te confrunți cu posibile  viroze, răceli, infecții, îndeosebi în a doua parte a lunii. Trebuie să fii mult mai atent la eventualele intervenții chirurgicale sau la călătorii fiind bine să eviți sporturile extreme, îndeosebi spre sfârșitul perioadei.