Luna februarie 2023, Vărsător

Februarie 2023, Vărsător
011 Varsator  Deviza ta, în această lună, este: „Prietenii sunt rudele pe care ți le faci.” Eustache Deschamps
  În prima parte a lunii ești preocupat de aspectele care vizează viața personală, modul în care te percep ceilalți, aspectul exterior, noi modalități de a-ți îmbunătăți relațiile sociale. Tot ce ai de făcut este să îți revizuiești atitudinea, modul în care relaționezi, conversezi, să fii atent la ce anume spui și cum îți exprimi punctul de vedere fiindcă, nu de puține ori, vei ajunge la conflicte cu ceilalți.
             Din data de 19 februarie ești mult mai axat de latura financiară, cauți modalități de a câștiga mai mulți bani prin muncă proprie, de a valorifica abilitățile, talentele de care dispui pentru a progresa în plan profesional. Ești mai pretențios și capabil să negociezi în favoarea ta fiind foarte conștient de propria valoare.
              Începutul lunii îți aduce unele neplăceri în ceea ce privește relația de cuplu fiind nevoie să acționezi cu tact și diplomație pentru a redresa relația în care ești deja implicat. Nu îți este ușor dar nici imposibil să reconfigurezi modul de a comunica cu partenerul de viață. Încearcă să lași de la tine și să nu te mai enervezi pentru orice fleac. Lasă-te ghidat de intuiție dar nu spune perechii tale chiar tot ce îți trece prin minte. De la jumătatea lunii îți va fi mult mai ușor să comunici și să îți exprimi punctul de vedere în relația de mariaj dând dovadă de mai multă acceptare a ideilor celuilalt, de umor și bună dispoziție. Este o perioadă în care au loc reevaluări, vis-a-vis de actuala relație de cuplu sau încercarea de a finaliza aspecte care vizează o fostă relație de cuplu. Pe tot parcursul acestei luni ai ocazia să dai startul unei relații sentimentale pe care preferi să o păstrezi în secret. Trebuie să fii mult mai precaut și să eviți luarea unor decizii care ar putea să te afecteze pe termen îndelungat.
            În prima parte a lunii, dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, va trebui să fii prudent la ce gânduri, dorințe împărtășești partenerului de viață întrucât există riscul să nu să te faci înțeles. Pot apărea discuții neplăcute, pe tema copilului sau a unor investiții financiare neinspirate, care afectează bugetul familiei. Din data de 19 februarie ajungi la sentimente mai bune în relația de mariaj liniștindu-se oarecum atmosfera iar plimbările, conversațiile în doi, pe diferite teme, nu vor face decât să readucă starea de echilibru în relație. Se recomandă mai multă atenție la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de casă, familie, relația cu părinții întrucât există riscul să strici echilibrul din relația de mariaj.
            În ceea ce privește domeniul profesional, încă de la începutul lunii ești pus foarte serios pe treabă dorind să rezolvi de unul singur aspecte care vizează un proiect profesional. Relația cu colegii riscă se tensioneze datorită orgoliului, a tendinței tale de a domina, fără să asculți și punctul de vedere al celor cu care colaborezi. Se recomandă atenție la actele, documentele oficiale pe care le semnezi, îndeosebi până în data de 5 februarie. Până atunci lucrurile parcă se mișcă într-un ritm ciudat, confuz, nu reușești să te faci înțeles cu ceilalți, cu șefii, persoane cu care colaborai destul de eficient.
            Prima parte a lunii îți aduce în atenție necesitatea de a-ți revizui modul în care negociezi, fie că este vorba despre o afacere personală sau dacă te găsești în postura de subaltern. Nu te grăbi să acționezi, mai ales dacă vrei să iei decizii care vizează schimbarea unui loc de muncă sau startul unei noi asocieri. Din data de 20 februarie se așează lucrurile și reușești să ajungi la un oarecare consens într-o relație de colaborare. Totul ține de flerul și intuiția ta în a atrage oamenii de care ai nevoie, la momentul potrivit.
            În primul decan te vei confrunta și cu pierderi în plan financiar, ca urmare a asocierii cu prieteni care doar se folosesc de banii și pregătirea ta profesională și chiar de relațiile de care dispui. Este mult mai indicat și eficient pentru tine să renunți la un grup, o organizație care riscă să îți creeze tot felul de neajunsuri, pierderi ale imaginii în plan public, social, defăimări, pierderi de bani, îndeosebi în ultimul decan al perioadei.
           În această lună va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește finanțele, banii veniți din muncă proprie, plata unor datorii, taxe, impozite. O perioadă deosebit de contradictorie, în ceea ce privește investițiile financiare într-o casă, proprietate, o vânzare/cumpărare care se va dovedi nerentabilă, este în ultimul decan al acestei luni.
[sbscrbr_form]