Luna februarie 2023, Scorpion

Februarie 2023, Scorpion
008 Scorpion        Deviza lunii, pentru tine, este: „Fiecare zi este o nouă viață pentru omul înțelept.” Dale Carnegie 
      În prima parte a lunii ești solicitat de aspectele care țin de casă, familie, relația cu părinții, de modificările pe care trebuie să le faci în propria locuință. În această perioadă este important să îți creezi un loc al tău, în care te simți în siguranță, te poți detașa de grijile cotidiene. În această perioadă vei resimți o mai mare nevoie de a reveni în locurile natale, de a te reîntâlni cu oameni dragi, pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp.
            Este o lună destul de încercată, în ceea ce privește relația de cuplu și de familie fiind forțat oarecum de împrejurări să faci schimbări importante. Faci alegeri sub impulsul de moment, la nervi, îndeosebi în primele patru zile ale lunii februarie, atunci când cuvintele îți sunt răstălmăcite sau apar tot felul de confuzii în comunicare. Părinții pot avea o influență negativă asupra relației tale de cuplu și astfel ajungi la certuri cu partenerul de viață. Acordă atenție la ce anume împărtășești cu unul dintre părinți sau cu ambii, este posibil ca, din prea multă dorință de bine pentru tine, să îți facă mai mult rău.  
            Din data de 19 februarie se mai liniștesc oarecum lucrurile în relația de cuplu și ajungi la o oarecare împăcare sau o acceptare a situației în care te găsești. Nu este exclusă împăcarea cu partenerul de viață sau schimbarea propriei atitudini, a modului în care îți exprimi propriile dorințe. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, îndeosebi din data de 20  februarie apar noi posibilități de a cunoaște o persoană de sex opus care te atrage, din punct de vedere sentimental.  Este o lună tumultoasă, în care ai de învățat despre cum să lași de la tine și mai ales despre nevoile propriului suflet, ce anume îți face sau nu bine, îndeosebi atunci când vine vorba despre dragoste.
            Încă de la începutul lunii ai ocazia să observi cum problemele legate de casă, familie, relația de cuplu îți ocupă prea mult timp reușind cu greu să te concentrezi pe ceea ce ține de carieră. Se recomandă atenție la deciziile pe care le iei întrucât poate apărea tentația de a renunța la o ofertă de muncă avantajoasă. De evitat semnarea de contracte, acceptarea de colaborări, împrumuturi, îndeosebi la începutul lunii.
            Ești oarecum presat de timp, atunci când vine vorba despre plata taxelor, impozitelor, rate care riscă să fie amânate datorită schimbărilor care țin de casă. Este posibil să apară cheltuieli neașteptate, ca urmare a renunțării la un parteneriat, o asociere, îndeosebi la mijlocul lunii februarie. Evită să faci investiții imobiliare sau să vinzi un bun imobiliar, o proprietate, să demarezi o renovare, spre sfârșitul lunii.
            Pot apărea noi ocazii de a dezvolta relații de prietenie care te vor avantaja și din punct de vedere material, financiar. Din data de 20 februarie apar noi posibilități de a da startul unor relații de dragoste cu o persoană cunoscută prin intermediul serivicului sau a unei călătorii în interes de serviciu .
            Chiar dacă vei avea sentimentul că sunt multe lucruri de făcut, în timpul cel mai scurt, vei avea ocazia să progresezi foarte rapid, îndeosebi atunci când vine vorba despre schimburi de informații, înscrierea la cursuri de perfecționare menite să îți aducă și succesul dorit în domeniul socio-profesional.
[sbscrbr_form]