Luna februarie 2023, Săgetător

Februarie 2023, Săgetător
009 Sagetator        Deviza ta, pentru această lună, este: Sufletul este poarta de intrare către paradisul dinlăuntrul tău.” Choa Kok Sui
      În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe studii, comunicare, relaționare cu cei din mediul apropiat, relația cu prietenii, vecinii. Faci mai multe deplasări, fie că este vorba despre locul de muncă sau în interes personal. Au loc dialoguri intense, răzgândiri și reconfigurari ale unor proiecte, relații de prietenie. Este recomandat să fii atent la tot ceea ce înseamnă primirea și trimiterea de mesaje, informații întrucât pot apărea neplăceri, pierderi pentru tine. Au loc evenimente importante, care vizează relația cu părinții sau cu persoane pe care nu le-ai văzut de mult timp, ai dorința de a călători în locurile natale. Este o perioadă în care simți o mai mare nevoie de a-ți deschide sufletul, de a te preocupa mai mult de activități care rezonează cu ființa ta.
            La  începutul lunii ești pus în situații mai puțin plăcute, în privința relației de cuplu. Este indicat să eviți luarea unor decizii care vizează relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 5 februarie. Este posibil ca problemele din relația de mariaj să se datoreze și intervenției din partea unor rude care exagerează cu acuzațiile, informații neadevărate, menite să te pună într-o situație neplăcută în relația de cuplu. Acordă atenție la ce anume împărtășești persoanelor din anturajul apropiat, îndeosebi dacă dai informații din relația ta conjugală sau dintr-o relație de dragoste în care ești implicat. În preajma datei de 11 februarie ești predispus la certuri destul de aprinse în relația de cuplu astfel că stresul de la locul de muncă se poate răsfrânge și asupra relației de cuplu. O discuție sinceră cu partenerul de viață te va ajuta să vezi dintr-o perspectivă pozitivă relația în care ești deja implicat.
            În a doua parte a acestei luni relația cu familia, părinții joacă un rol esențial în menținerea echilibrului din cadrul relației de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, te gândești serios să îți întemeiezi o familie. Este recomandat să nu te grăbești în luarea unei decizii în acest sens.
            În ceea ce privește domeniul socio-profesional urmează o perioadă în care ești plin de energie, dinamism, ambiție și hotărâre pentru a-ți împlini un scop măreț, în plan profesional. Din păcate acest avânt tinde să fie temperat de schimbări neașteptate la locul de muncă sau probleme de sănătate care te vor forța să iei pauză de la muncă, îndeosebi în prima parte a lunii. În această perioadă ești conștiincios, dornic să impresionezi, ceea ce te predispune la certuri cu colegii, colaboratorii acceptând cu greu părerile celorlalți. Orice interacțiune cu persoanele stresate din mediul de lucru nu face decât să te agite și mai mult și îți pierzi ritmul de lucru. Ai tendința să te implici în mai multe activități în același timp și nu reușești să duci la bun sfârșit mai nimic. Acordă atenție la relația cu colegii și colaboratorii, îndeosebi în prima decadă a lunii.
          În preajma datei de 20 februarie va trebui să fii mult mai prudent la investițiile pe care le faci sau deciziile pe care le iei, vis-a-vis de locul de muncă sau o afacere personală. Dacă nu reușești să ajungi la un consens cu colaboratorii este bine să faci cale întoarsă și să îți vezi de treburile tale, fără să le porți ranchiună unor persoane care, oricum, nu vor înțelege argumentele tale.
          În prima parte a lunii este posibil să renunți la un curs de perfecționare sau revii asupra unor studii care sunt mult mai avantajoase pentru tine, în plan profesional. Cert este că pot apărea tot felul de răzgândiri, răsturnări de situație, de la studii și până la deplasările pe care le faci în interes profesional. În a doua parte a lunii primești susținerea familiei pentru a reuși să finalizezi un proiect profesional sau poți să dai startul unei afaceri de familie. Este o perioadă în care îți vin bani prin muncă susținută dar și cheltuieli pentru a reuși să menții pe linia de plutire anumite proiecte care țin de casă sau o afacere personală.
        Este o lună în care, în ciuda limitărilor, a obstacolelor, mai mult sau mai puțin neașteptate, nu duci lipsă de conștiinciozitate și pricepere în domeniul tău de lucru, se cere însă atenție în ceea ce privește relația cu autoritățile întrucât ești predispus la sancțiuni. 
[sbscrbr_form]