Luna februarie 2023, Pești

Februarie 2023, Pești
012 Pesti    Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Natura forţelor pe care le declanşaţi cu ajutorul gândurilor şi sentimentelor voastre ar trebui să reprezinte preocuparea de bază a existenţei voastre.” Omraam Mikhaël Aivanhov
    Începutul de luncă te găsește oarecum dezorientat, nu te simți prea bine în mediul tău de lucru lipsindu-ți motivația necesară pentru a fi mai dechis către ceilalți. Preferi starea de solitudine, te preocupi de latura spirituală, ești dornic de liniște, să stai departe de lume. Este o perioadă în care ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete prin căi mai puțin convenționale, chiar și prin intermediului visului.
            La începutul lunii au loc discuții intense cu partenerul de viață având ocazia să puneți la punct anumite aspecte, strategii care țin de o proprietate sau părinți. Este ocazia de a te lămuri asupra unor aspecte importante care vizează relația de cuplu, în ce direcție vrei să mergi, dacă ceea ce simți, gândești, trăiești corespunde cu realitatea. În preajma datei de 5 februarie ai sentimentul că nu ești pe aceeași „lungime de undă” cu partenerul de viață, că îți sunt răstălmăcite cuvintele. Nu ai curajul necesar pentru a lua o decizie de schimbare a direcției și să accepți în continuare o situație de compromis.
             Este o lună trăită cu intensitate în plan amoros simțind nevoia de a da curs unei relații de dragoste secretă, complicații care vor tulbura și mai mult viața personală. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă există riscul să te implici într-o relație care se va dovedi a fi înșelătoare, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Acordă o atenție deosebită la alegerile pe care le faci în plan sentimental și nu te lăsa amăgit de cuvinte frumos „ambalate”. Privește dincolo de aparențe, fii mult mai atent la amănunte având astfel ocazia să intri în posesia unor secrete care te pot feri de ceva rău, în plan amoros.
            Din data de 19 februarie urmează o perioadă de expansiune, apare nevoia de a-ți explora propriile capacități, de a progresa având dorința de a reconfigura relațiile în care te găsești deja. Ești mult mai dispus să ieși în lume, să dai startul unor asocieri care te vor ajuta să progresezi, în plan profesional dar și personal. Te preocupi mai mult de felul în care arăți, te bucuri de viață. În preajma datei de 20 februarie este posibil să dai curs unei relații de dragoste destul de incitantă trăind momente de pasiune. Acordă atenție la consecințe, îndeosebi dacă este vorba despre implicarea într-o relație care nu îți aduce stabilitatea emoțională la care visezi.
            Prima parte a lunii, în ceea ce privește domeniul profesional, se pare că îți aduce aspecte destul de complicate în ceea ce privește locul de muncă, relația cu colegii. Nu de puține ori vei avea sentimentul că ești victima dușmanilor ascunși, care caută să îți strice planurile, vis-a-vis de profesie. Este important să nu împărtășești celor cu care colaborezi intențiile tale profesionale, schimbările pe care vrei să le faci într-o afacere personală. Pe la jumătatea perioadei ai ocazia să afli dacă merită să faci o schimbare esențială în plan profesional, care ar fi plusurile și minusurile eventualelor schimbări. Te gândești să accepți o ofertă de lucru în străinătate sau colaborarea cu o firmă străină. Din data de 20 februarie ai ocazia să pui la cale un proiect ambițios, menit să îți aducă și câștiguri financiare. Primești susținere venită din partea unor persoane cu funcție de răspundere, oameni pe care i-ai ajutat cândva, în trecut.
              Este o lună interesantă la capitolul relație cu colegii și colaboratorii având ocazia de a dezvolta relații menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal.
[sbscrbr_form]