Luna februarie 2023, Leu

Februarie 2023, Leu
005 Leu      Deviza lunii este: „Pentru a atinge inima universului trebuie să vibrezi la aceeaşi lungime de undă cu el, adică să dăruieşti aceeaşi dragoste dezinteresată.” Omraam Mikhael Aivanhov
     În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți, modul în care te implici în relația de cuplu, o asociere sau un parteneriat important pentru tine. Au loc evenimente, mai mult sau mai puțin plăcute, vis-a-vis de relația de mariaj, se reiau discuțiile, vis-a-vis de bani, modul în care sunt investiți aceștia. Este o perioadă de reevaluare a modului în care înțelegi relația, cât ești dispus să lași de la tine pentru reuși să echilibrezi relația de cuplu. Ascultă-ți intuiția și acordă atenție la nevoile sufletului tău, la dorințele și idealurile proprii.  
            După data de 19 februarie vei pune mai mult accent pe modul în care ai putea obține bani prin intermediul celorlalți, obținerea unui credit avantajos sau pentru a rezolva acte, documente care vizează o moștenire. Vei pune mai mult accent pe latura intimă din cadrul relației existente.
            Încă de la începutul lunii se preconizează ocazia de a face schimbări importante în ceea ce privește relația de cuplu sau ocazia de a reveni asupra unei foste relații. Ți se cere să fii prudent la decizile pe care le iei, să acorzi atenție la modul în care îți gestionezi furia asupra celuilalt. Nu este exclus ca stresul legat de serviciu sau grijile financiare să te copleșească în așa măsură încât aduci tot felul de acuzații la adresa partenerului de viață. Este timpul să conștientizezi că, pentru ca relația să funcționeze, este nevoie să te transformi, să acepți că și tu poți greși, că ești, poate, prea critic, posesiv, atent la lucruri care nu sunt atât de importante. În preajma datei de 5  februarie te simți „luat de val” reușind cu greu să îți stăpânești pornirile „leonine” făcând tot felul de remarci nepotrivite la adresa persoanei iubite.
            Din data de 19 februarie privești lucrurile dincolo de aparențe, redescoperi importanța relației intime, sexuale din relația de cuplu. Ai ocazia să petreci momente pline de romantism alături de partenerul de viață, îndeosebi în a doua parte a lunii februarie. Poți spune că, în prima parte a lunii, este vorba despre „dragoste cu năbădăi” pentru ca, în a doua parte a lunii, să revii la sentimente normale, redescoperi pasiunea din cadrul relației. La sfârșitul lunii este posibil să reapară discuții, în relația de cuplu, vis-a-vis de bani, cheltuieli pentru propria locuință. Nu este exclus să ai sentimentul de deja vu, discuții care au mai avut loc și la începutul acestei luni.
            În ceea ce privește domeniul profesional, la începutul lunii ai tendința de a te implica în tot felul de colaborări, asocieri, care mai de care mai riscante, din punct de vedere financiar dar și juridic. Se recomandă atenție, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când există riscul să apară tot felul de complicații care vizează un împrumut, plata unor taxe, impozite, aspecte care vizează un proces.
            În preajma datei de 24 februarie este posibil să renunți la o colaborare ce părea de bun augur pentru tine, până acum. Ai ocazia să observi adevăratele interese ale unui prieten sau colaborator și astfel schimbi direcția. Este timpul să lași în urmă relații care te-au făcut să bați pasul pe loc în plan profesional. Beneficiezi de multă energie, ambiție, ai capacitate de muncă pentru a reuși să concretizezi idei originale. Joci rolul de lider în echipa ta de lucru, mai mult sau mai puțin oficial, remarcându-te prin profesionalism. Acceptă că ești valoros și ieși la înaintare, spune-ți punctul de vedere! Șefii sunt conștienți de valoarea ta, totul depinde de tine, de modul cum îți impui punctul de vedere. Este timpul să aduni mai multe informații, să observi ce anume se află în spatele unor promisiuni venite din partea unor persoane aflate în străinătate.
          La sfârșit de lună ești mult mai impulsionat să îți iei un nou avânt în carieră. Apar noi promisiuni de progres, de relansare în domeniul tău. Profită de aceste schimbări și alege ceea ce corespunde așteptărilor tale.
[sbscrbr_form]