Luna februarie 2023, Fecioară

Februarie 2023, Fecioară
006 Fecioara     Deviza acestei lunii este: „Este extrem de important să vă străduiţi mereu să vă înnobilaţi învingându-vă slăbiciunile şi trezind virtuţile care zac ascunse în fiinţa voastră.” Omraam Mikhaël Aivanhov
     În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe locul de muncă, relația cu colegii, colaboratorii, subalternii. Îți asumi mai multe obligații care te vor solicita peste măsură fiind astfel predispus la probleme de sănătate. Se recomandă prudență, în ceea ce privește propria sănătate, igiena, alimentația, schimbarea unui tratament. Este o perioadă resimțită cu multă intensitate fiind nevoie de mobilizare, atenție din partea ta, mai ales dacă este vorba despre decizii care vizează schimbarea locului de muncă. Nu exagera cu critica la adresa colegilor sau cu remarci menite să atragă dușmănii.  
            În preajma datei de 5 februarie este necesar să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și familie, casă, relația de mariaj. Ai tendința de a fi impulsiv, critic în relația cu celălalt și astfel reușești să îndepărtezi persoane dragi, care te-ar putea ajuta în rezolvarea problemelor cu care te confrunți.
            Se cere mai multă atenție la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de o relație sentimentală, îndeosebi în prima parte a lunii. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este posibil să te confrunți cu tot felul de reproșuri, tensiuni în relație datorate, în mare parte, deciziilor luate, vis-a-vis de domeniul profesional, a călătoriilor pe care le faci în interes de serviciu. Din data de 19 februarie vei pune mai mult accent pe relația de cuplu, cauți o modalitate de a comunica mult mai eficient cu partenerul de viață. Relația cu ceilalți capătă o însemnătate aparte, pentru tine fiind important ceea ce doresc ceilalți și cum ai putea să le fii de ajutor.
            În ceea ce privește domeniul profesional, ești pus pe treabă, mai ales atunci când vine vorba despre locul de muncă, de noi posibilități de relansare în plan profesional, obținerea unui job sau a unei colaborări avantajoase. Nu este cazul să te grăbești și să semnezi un contract de muncă, o nouă afacere, îndeosebi în preajma datei de 5 februarie. Acordă atenție la ce anume semnezi, documente, contracte, negocieri, pentru că pot apărea tot felul de încurcături, îndeosebi în a doua parte a lunii.
            Este o perioadă în care ai sentimentul că „ți se pun bețe în roate”, fie că este vorba despre o afacere personală sau un contract de muncă. Nu este cazul să îți pierzi răbdarea, ci caută să observi la ce anume trebuie să renunți pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș, cât de cât normal. Este momentul să schimbi mediul de lucru sau atitudinea, vis-a-vis de colegi sau colaboratori. Muncești mult dar nu ai spor sau obosești mai repede decât de obicei și atunci este timpul să iei pauză, poate chiar liber de la serviciu.
            Este o lună în care ai ocazia să te bucuri de câștiguri venite din muncă proprie, cât timp dai dovadă de diplomație și o bună organizare a timpului de lucru.
[sbscrbr_form]