Luna februarie 2023, Capricorn

Februarie 2023, Capricorn
010 Capricorn       Deviza lunii, pentru tine, este: „Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el și nu în ceea ce este capabil să primească.” Albert Einstein
      În prima parte a lunii pot avea loc loc evenimente favorabile, îndeosebi în privința banilor veniți din muncă proprie, a talentelor, abilităților personale pe care ai ocazia să le valorifici din plin, în sensul atragerii progresului în plan material. Este recomandat să investești cu mai multă precauție sau să amâni deciziile financiare pentru a doua parte a lunii.
            Începutul de lună te va găsi cu multe semne de întrebare, vis-a-vis de modul în care va trebui să abordezi relația de cuplu sau o relație sentimentală în care ești deja implicat. Este nevoie de mai multă atenție din partea ta la ce anume se vrea de la tine în cadrul relației sentimentale. Este posibil ca ceea ce vrei tu să nu fie în acord cu dorințele persoanei iubite. Ești perceput ca fiind pragmatic, rece, preocupat de latura materială. Este o lună în care, fie că ești sau nu angrenat într-o relație de cuplu, are loc o schimbare de perspectivă asupra modului în care privești relația de iubire.
            În preajma datei de 5 februarie se rediscută unele aspecte neplăcute cu persoana iubită. Ești nevoit să faci compormisuri și de aici pot să apară tot felul de pierderi, inclusiv de natură materială. Este recomandat să nu amesteci viața sentimentală cu cea materială. În primul decan al lunii va trebui să dai dovadă de prudență, discreție, îndeosebi dacă ești implicat într-o relație extraconjugală întrucât există riscul să ajungi la conflicte destul de dure în relația cu partenerul de viață. Evită să dai curs bârfelor venite din partea rudelor apropiate, îndeosebi la mijlocul lunii februarie.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, în a doua parte a lunii se poate vorbi despre multă muncă și dedicare punând mai mult accent pe lucrurile concrete, practice din relația de mariaj. Va trebui să fii prudent, atunci când vine vorba despre bugetul comun al familiei și să te sfătuiești cu partenerul de viață, în ceea ce privește achizițiile costisitoare pe care vrei să le faci, chiar dacă este vorba despre amenajarea propriei locuințe.
            Dacă ești celibatar, în prima parte a lunii se poate observa o mai mare nevoie de aventură asumându-ți destul de multe riscuri, în cazul în care te implici într-o relație de dragoste. Este posibil să renunți la o relație ce durează de ceva timp pentru o persoană de care te îndrăgostești oarecum neașteptat.
            Din data de 19 februarie este momentul potrivit să recuperezi timpul pierdut, în ceea ce privește studiile, cursurile abandonate din diferite motive. Sunt favorizate aspectele care vizează călătoriile, școala, comunicarea scrisă și orală, relația cu rudele apropiate. Ești mult mai atent la relația cu cei din mediul apropiat, la modul în care îți exprimi propriile argumente.
            În ceea ce privește domeniul profesional, ai sentimentul că, oricât de mult ai munci, parcă tot nu primești banii pe care îi meriți și de care ai mare nevoie. Cert este că ai nevoie de mai multă organizare, de crearea unor strategii mult mai eficiente, adaptate la mediul tău de lucru, la modul în care colaborezi cu colegii și șefii. Se recomandă atenție la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de bani, contractul de muncă întrucât pot apărea pierderi neașteptate, datorate oboselii, neatenției, îndeosebi în prima parte a lunii.  
            Ești inspirat, plin de idei inovative, ambițios, îndeosebi la mijlocul perioadei, ceea ce te va avantaja și vei putea să obții ceea ce îți dorești în plan profesional reușind să valorifici din plin abilitățile personale.
[sbscrbr_form]