Luna februarie 2023, Berbec

Februarie 2023, Berbec
001 Berbec       Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Într-o zi te vei trezi și vei constata că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Fă ce-ți dorești acum!” Paulo Coelho
     În această lună au loc evenimente legate de prieteni, organizații, propriile idealuri de viață, simți nevoia de apartenență la un grup, de implicare în proiecte comune. Sunt favorizate activitățile care implică originalitate, consiliere, gesturi altruiste. Ești atras de aspecte care pot să te promoveze în grupul din care faci parte. În prima parte a lunii se reiau discuțiile pe tema unor relații de prietenie fiind posibil să renunți definitiv la relații care nu mai corespund așteptărilor tale.
             Încă de la începutul lunii ai tendința să pui mai mult accent pe relațiile de prietenie, de grup sau organizație, pe împlinirea unui ideal fiind posibil să cheltui mai mulți bani pentru toate acestea și de aici pot să apară tot felul de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Starea de agitație, impulsul de moment, deciziile pe care le iei la nervi te vor predispune la tot felul de neînțelegeri în relația cu partenerul de viață, pe tot parcursul acestei luni.
             În preajma datei de 5 februarie se cere precauție la ceea ce spui, cum îți exprimi părerile în public fiindcă este posibil să fii înțeles greșit sau să îți fie răstălmăcite cuvintele și de aici pot să apară conflicte în relația de mariaj. Ești predispus la certuri în relația de mariaj și datorită neînțelegerilor cu persoane din anturajul apropiat sau cu rude apropiate. După data de 20  februarie ai ocazia să pui mai mult accent pe propria persoană accesând cu mai multă ușurință situațiile de viață care ți se par neclare și se cer a fi rezolvate. Ești atras de liniște, solitudine, de domeniul spiritual, acorzi mai multă atenție jocurilor de culise, secretelor. Este o perioadă în care va trebui să acorzi mai multă atenție aspectelor care vizează propria sănătate fiind nevoie să îți schimbi regimul de viață, tabieturile, să adopți un program de lucru rezonabil. Nu vor lipsi activitățile care denotă altruism, înclinare către acordarea de ajutor celor nevoiași, persoanelor defavorizate făcând acte de caritate. Este recomandat să stai la distanță de bârfe, răutăți gratuite, care nu fac decât să te obosească psihic-emoțional.
              Fie că ești sau nu implicat într-o relație de mariaj există predispoziția să te îndrăgostești în mod oarecum neașteptat, să dai startul unei relații de dragoste, îndeosebi în a doua parte a acestei perioade. Se poate vorbi despre o relație care corespunde așteptărilor tale.
Sfârșitul lunii poate fi o perioadă favorabilă pentru a-ți revizui relația sau pentru a vedea cu mai multă claritate care sunt nevoile tale în plan relațional, la cine trebuie să renunți, cine anume trebuie să rămână în viața ta.
            În ceea  ce privește domeniul profesional, în această lună nu duci lipsă de idei ingenioase, care te vor ajuta să aduci mai mulți bani în contul personal. Este posibil ca prietenii să te abordeze, fie pentru sfaturi, fie pentru a-ți cere bani cu împrumut. Va trebui să dai dovadă de prudență la negocieri, actele pe care le semnezi, îndeosebi dacă ești implicat într-o afacere personală îndeosebi la jumătatea lunii.
            Din data de 19 februarie va trebui să fii mult mai prudent în tot ce înseamnă relația cu colegii, subalternii. Ești nemulțumit de multe aspectele care vizează profesia fiind nevoit să renunți la o colaborare sau un proiect profesional și din motive care vizează relația de cuplu în care ești deja implicat. Din data de 11 februarie ai ocazia să intri în posesia unor secrete care te vor răscoli în mod profund dar, pe de altă parte, reușești să te lămurești asupra unor situații confuze, ești adus cu „picioarele pe pământ”. Din 22 februarie se mai relaxează oarecum lucrurile și apar noi oportunități de a dezvolta o afacere personală, un proiect care poate să îți aducă și banii de care ai nevoie. Totul ține de flerul, diplomația ta și de modul în care împărtășești celorlalți din ideile proprii.
            Luna februarie îți poate aduce noi posibilități de progres prin intermediul grupului, a prietenilor, cât timp îți asculți intuiția, înainte de a lua decizii de asociere, de colaborare și chiar de negocieri. Este important să ții cont de și sfaturile celor care au mai multă experiență profesională în domeniul de care ești interesat.
            Este o lună în care se poate vorbi despre mult efort, dedicare, de renunțări dar și posibilitatea de a lua un nou start în plan profesional.
[sbscrbr_form]