Luna februarie 2023, Balanță

Februarie 2023, Balanță
007 Balanta       Deviza lunii, pentru tine, este: „Lucrurile mari au începuturi mici.” Prometheus
     În prima parte a lunii au loc evenimente care vizează iubirea dăruită, relația cu copiii, propria creativitate, legătura cu arta, învățământul, relația sentimentală, sportul, hobby-urile fiind mult mai atras de tot ceea ce înseamnă distracții, relaxare, nevoia de a evada din rutină. Strălucești, ești în plină acțiune reușind să aduci transformări importante în viața ta, prin intermediul iubirii, a jocului și divertismentului. În această lună se observă mult dinamism, dorință de aventură, flirt, simți nevoia de a oferi și primi iubire, de a relua o relație de amor sau ai sentimentul că se repetă unele situații și nu poți ieși din această stare de lucruri.
            Încă de la începutul lunii apar răsturnări de situație, fie că ești deja implicat într-o relație de cuplu sau nu, neștiind prea clar cum ai putea face să reechilibrezi aspectele care vizează domeniul amoros. Din data de 19 februarie apar noi oportunități de progres în plan profesional, dorința de a te perfecționa, de  face schimbări importante în domeniul tău de activitate. Au loc evenimente legate de locul de muncă, relația cu colegii, obligațiile și sarcinile cotidiene, alimentație, igienă și curățenie, ești mult mai preocupat de propria sănătate. Este momentul să faci schimbări în domeniul profesional sau măcar să fii mai organizat, atent la detalii, asumându-ți resposabilități.    
            În preajma datei de 5 de preconizează schimbări interesante în plan sentimental. Aspectele astrale nu prea sunt de bun augur așa că ai grijă cu cine te implici fiindcă ești predispus la compromisuri. În preajma datei de 15 februarie se amplifică și mai mult nevoia de a face o schimbare importantă în plan sentimental așa că așteaptă-te la schimbări de direcție, vis-a-vis de o relație intimă. În această lună resimți nevoia de a da startul unei relații sentimentale în care să primeze romantismul, împărtășirea propriilor emoții, dorințe. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu te gândești foarte  serios să îți întemeiezi o familie. Îți vei pune multe semne de întrebare, îndeosebi la jumătatea lunii și chiar vei avea ocazia să primești răspunsuri în mod neașteptat. Din data de 19 februarie ești mult mai preocupat de viața de familie, planuri, proiecte pe care le pui la punct împreună cu partenerul de viață și vizează o casă, un bun imobiliar. Dacă nu ai încă un copil acum este șansa de a concretiza acest vis sau măcar iei decizia de a concepe sau adopta un copil. Nu este exclus să te confrunți cu gelozia, ai sentimentul că ți se ascunde ceva sau nu reușești să ajungi la sufletul persoanei iubite. În această perioadă este bine să înveți lecția răbdării în plan sentimental, relațional, Universul îți spune că este necesar să îți asumi responsabilități, să dăruiești, nu doar să ai așteptări de la persoana iubită, de la partenerul de viață.
            Chiar dacă ești solicitat de aspectele care țin de viața personală, va trebui să găsești modalitatea prin care ai putea să reechilibrezi anumite aspecte din relația cu colegii, șefii. Prima parte a lunii este deosebit de dinamică, cu tot felul de tentații, nevoia de a te face remarcat, de a-ți impune punctul de vedere considerând că ideile tale sunt potrivite pentru grupul din care faci parte. Ai sentimentul că se adună prea multe lucruri de făcut în timp scurt ceea ce ar putea să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional, simțindu-te astfel foarte obosit.
            Acordă atenție la problemele care țin de documente, pierderea de informații importante pentru domeniul în care lucrezi, îndeosebi până în data de 20 februarie. Pui mai mult accent pe publicitate, creativitate, pe relația cu prietenii de la care speri să primești ajutor, în plan profesional. Se recomandă prudență în relația cu un grup, o asociație din care faci parte și chiar în relația cu prietenii, îndeosebi în prima parte a lunii. De acolo vin multe nemulțumiri, mai ales dacă ai așteptări de la aceștia.
            Situația financiară ridică unele semne de întrebare, îndeosebi dacă este vorba să plătești taxe, impozite sau ai de lămurit aspecte care vizează un proces, o moștenire. Se reiau discuțiile neplăcute, pe tema banilor, în cadrul unei afaceri personale, o asociere sau în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 22 februarie. Pot apărea cheltuieli neșteptate, vis-a-vis de copil, o problemă de sănătate a acestuia care necesită intervenție urgentă.
            După data de 20 februarie ești mult mai hotărât să urmezi cursuri de perfecționare sau să acumulezi mai multe informații dintr-un nou domeniu, care te poate ajuta în carieră. Prin umor și bună dispoziție reușești să readuci starea de echilibru și armonie în colectivul de muncă astfel că nimic nu va fi prea greu pentru tine, cât timp îți concentrezi energia într-o direcție care corespunde aspirațiilor tale.
             Spre sfârșitul lunii ești mult mai inspirat, atunci când vine vorba despre locul de muncă, startul unei colaborări; dacă ai o afacere personală poți face alegeri mult mai inspirate în ceea ce privește angajările.
[sbscrbr_form]