Luna februarie 2021, Vărsător

Februarie 2021, Vărsător
011 Varsator     În prima parte a lunii ești preocupat de aspectele care vizează viața personală, modul în care te percep ceilalți, aspectul exterior, noi modalități de a-ți îmbunătăți relațiile sociale. Tot ce ai de făcut este să îți revizuiești atitudinea, modul în care relaționezi, conversezi, să fii atent la ce anume spui și cum îți exprimi punctul de vedere fiindcă nu de puține ori vei ajunge la conflicte cu ceilalți datorită modului în care îți exprimi propriile idei, nemulțumiri. Din data de 18 februarie ești mult mai axat de latura financiară, cauți modalități de a câștiga mai mulți bani din muncă proprie, de a valorifica abilitățile, talentele de care dispui pentru a progresa în plan profesional. Ești mai pretențios și capabil să negociezi în favoarea ta fiind foarte conștient de propria valoare. Deviza ta, în această lună, este: „Fiecare zi este o nouă viață pentru omul înțelept.” Dale Carnegie 

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Chiar nu ai cum să te plistisești, atunci când vine vorba despre iubire, relația cu sexul opus. Ești practic luat pe sus de evenimente și, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, există predispoziția de a te despărți, de a renunța la relația actuală datorită deciziilor luate la nervi și poate chiar a influenței venite din partea părinților. Nu îți este ușor dar nici imposibil să reconfigurezi modul de a comunica cu partenerul de viață, încearcă să lași de la tine și să nu te mai enervezi pentru orice fleac. Lasă-te ghidat de intuiție dar nu spune perechii tale chiar tot ce îți trece prin minte. În preajma datei de 10 februarie pot să apară certuri de-a dreptul explozive în relația de mariaj, îndeosebi dacă este vorba despre casă, familie, relația cu părinții. Vrei să investești într-un bun imobiliar și de aici pot să apară tot felul de controverse în relația cu partenerul de visță. Până în data de 18 februarie Astroella îți recomndă să eviți startul unei relații de cuplu întrucât pot apărea tot felul de nemulțumiri, tensiuni care pot provoca probleme în relația respectivă. Este o perioadă în care au loc reevaluări, vis-a-vis de actuala relație de cuplu sau încercarea de a finaliza aspecte care vizează o fostă relație de cuplu. Nu este exclus să revină în viața ta o fostă iubire și astfel ajungi la certuri. Este nevoie de mai mult calm, rațiune, discuții deschise, sincere cu partenerul de viață. Până la sfârșitul lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, de fapt. Trebuie să fii mult mai precaut și să eviți luarea unor decizii care ar putea să te afecteze pe termen îndelungat.
            În prima parte a lunii, dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, va trebui să fii mult mai atent la ce gânduri, dorințe împărtășești partenerului de viață întrucât există riscul să nu reușești să te faci înțeles. Pot apărea discuții neplăcute pe tema copilului sau a unor investiții financiare neinspirate care afectează bugetul familiei. Din data de 18 februarie ajungi la sentimente mai bune în relația de mariaj liniștindu-se oarecum atmosfera iar plimbările, conversațiile în doi, pe diferite teme, nu vor face decât să readucă starea de echilibru în relație.

Cariera si baniCarieră și bani                            
        Încă de la începutul lunii ești pus foarte serios pe treabă dorind să rezolvi de unul singur aspecte care vizează un proiect profesional. Relația cu colegii riscă se tensioneze datorită orgoliului, a tendinței tale de a domina, de a conduce fără să asculți și punctul de vedere al celor cu care colaborezi. Se recomandă atenție la actele, documentele oficiale pe care le semnezi, îndeosebi până în data de 21 februarie. Până atunci lucrurile parcă se mișcă într-un ritm ciudat, confuz, nu reușești să te faci înțeles cu ceilalți, cu șefii, cu persoane cu care colaborai destul de eficient. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul asocierilor, de orice fel.
            Prima parte a lunii îți aduce în atenție necesitatea de a-ți revizui modul în care negociezi, fie că este vorba de afacere personală sau dacă te găsești în postura de subaltern. Nu te grăbi să acționezi, mai ales dacă vrei să iei decizii care vizează schimbarea unui loc de muncă sau startul unei noi asocieri. Din data de 21 februarie  se așează lucrurile și reușești să ajungi la un oarecare consens într-o relație de colaborare. Totul ține de flerul și intuiția ta în a atrage oamenii de care ai nevoie, la momentul potrivit.
          În primul decan te vei confrunta și cu pierderi în plan financiar, ca urmare a asocierii cu prieteni care doar se folosesc de banii și pregătirea ta profesională și chiar de relațiile de care dispui. Este mult mai indicat și eficient pentru tine să renunți la un grup, o organizație care riscă să îți creeze tot felul de neajunsuri, pierderi ale imaginii în plan public, social, defăimări, pierderi de bani, îndeosebi în ultimul decan al perioadei.
          În această lună va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește finanțele, banii veniți din muncă proprie, plata unor datorii, taxe, impozite. O perioadă deosebit de contradictorie în ceea ce privește investițiile financiare într-o casă, proprietate, o vânzare/cumpărare care se va dovedi nerentabilă este în primul decan al acestei luni.

SanatateSănătate 
         Prima parte a lunii te va solicita foarte mult din punct de vedere fizic și mental astfel că ești predispus la insomnii, probleme digestive, migrene, probleme oculare, renale. Nu exagera cu cafeaua, alcoolul și fii echilibrat, în ceea ce privește alimentația. În a doua parte a lunii reușești să fii mult mai energic, capabil să te refaci după o eventuală suferință a propriului organism. În preajma datei de 17 februarie ar trebui să fii mult mai atent la problemele care țin de oase, articulații, piele existând predispoziția la răniri.