Luna februarie 2021, Scorpion

Februarie 2021, Scorpion
008 Scorpion      În prima parte a lunii ești solicitat de aspectele care țin de casă, familie, relația cu părinții, de eventuale modificări pe care trebuie să le faci în propria locuință. În această perioadă este important să îți creezi un loc al tău, în care te simți în siguranță, te poți detașa de grijile cotidiene. Poate vei resimți o mai mare nevoie de a reveni la locurile natale, de a te reîntâlni cu oameni dragi pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp.
             Din data de 18 februarie se observă o revigorare a vieții amoroase, au loc evenimente legate de iubirea dăruită, copii, creativitate, îți asumi rolul de părinte fiind mult mai preocupat de educația prorpiului copil. Este o perioadă de creativitate intensă în care ai ocazia să culegi beneficii materiale de pe urma desfășurării unui hobby. Sunt favorizate activitățile culturale, divertismentul, resimți nevoia de aventură, flirt, joc dar și de mișcare, sport. Deviza lunii, pentru tine, este: „Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el și nu în ceea ce este capabil să primească.” Albert Einstein

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
      Este o lună destul de încercată, în ceea ce privește relația de cuplu și de familie fiind forțat oarecum de împrejurări să faci schimbări importante. Faci alegeri sub impulsul de moment, la nervi, îndeosebi în preajma datei de 10 februarie, atunci când cuvintele îți sunt răstălmăcite. Părinții pot avea o influență negativă asupra relației tale de cuplu și astfel ajungi la certuri cu partenerul de viață. Acordă atenție atenție la ce anume împărtășești cu unul dintre părinți sau cu ambii, este posibil ca, din prea multă dorință de bine pentru tine, să îți facă mai mult rău.
            Prima parte a lunii este dominată de gelozie, posesivitate, dorința de a deține controlul asupra celuilalt, reușind cu greu să găsești momentul prielnic pentru o discuție calmă, echilibrată în relația de cuplu. Astroella îți recomandă să mai amâni deciziile care vizează o eventuală rupere a relației, măcar până pe 21 februarie, atunci când vei vedea adevărata față a lucrurilor devenind mai rațional, atent la ce se întâmplă. Din data de 18 februarie se mai liniștesc oarecum lucrurile în relația de cuplu și ajungi la o oarecare împăcare sau o acceptare a situației în care te găsești. Nu este exclusă o împăcarea cu partenerul de viață. Spre sfârșitul lunii, se poate vorbi dedpre o revigorare a relației de cuplu. Asta nu înseamnă că nu vor mai fi discuții, contraziceri având tendința de a fi poate prea critic, venind cu tot felul de reproșuri, vis-a-vis de greșelile făcute de partenerul de viață.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, îndeosebi din data de 25 februarie apar noi posibilități de a cunoaște o persoană de sex opus care te atrage, din punct de vedere sentimental.
            Este o lună tumultoasă în care ai de învățat despre cum să lași de la tine și mai ales despre nevoile propriului suflet, ce anume îți face sau nu bine, îndeosebi atunci când vine vorba despre dragoste.

Cariera si baniCarieră și bani                           
        Încă de la începutul lunii ai ocazia să observi cum problemele legate de casă, familie, relația de cuplu îți ocupă prea mult timp reușind cu greu să te concentrezi pe ceea ce ține de carieră. Se recomandă atenție la deciziile pe care le iei întrucât poate apărea tentația de a renunța la o ofertă de muncă avantajoasă. De evitat semnarea de contracte, acceptarea de colaborări, împrumuturi, până în data de 18 februarie. Ești oarecum presat de timp, atunci când vine vorba despre plata taxelor, impozitelor, rate care riscă să fie amânate datorită schimbărilor care țin de casă. Este posibil să apară cheltuieli neșteptate, ca urmare a renunțării la un parteneriat, o asociere. Evită să faci investiții imobiliare sau să vinzi un bun imobiliar, o proprietate, să demarezi o renovare, îndeosebi până pe 21 februarie. Se va observa o îmbunătățire a veniturilor după data de 25 februarie.
            Astrele te predispun la schimbări de direcție în ceea ce privește afacerile, parteneriatele, renunțări care poate nu făceau parte din program. Te poți aștepta la surprize neplăcute din partea prietenilor, răzgândiri care îți vor da planurile peste cap și implicit te poți cofnrunta cu pierderi financiare, îndeosebi până pe 21 februarie. Este momentul să fii mult mai precaut la colaboratori, la relația cu colegii de muncă, la ce anume se vrea de la tine. Acordă atenție la stricăciuni, pagube legate de un birou, un imobil în care îți desfășori activitatea profesională, îndeosebi în prima parte a lunii. Verifică instalația electrică, nu te grăbi să faci modificări prin clădire, până când nu te sfătuiești cu un expert. Spre sfârșitul lunii este momentul potrivit pentru a-ți face mai multă reclamă, ieși în față și prezintă cu mai mult curaj propriile idei. Nu este exlus să atragi invidii din partea colegilor. Este momentul să ceri o mărire de salariu, transformi un hobby într-o profesie, o sursă de câștig financiar.
            Se poate vorbi despre o lună destul de agitată, în tot ce înseamnă asocieri, afaceri personale, fiind nevoie de multă atenție la deciziile pe care le iei.

SanatateSănătate  
          Fii prudent în prima parte a lunii pentru că ești predispus la probleme de sănătate care vizează infecțiile renale, probleme stomatologice, migrene, dureri de spate, tensiune arterială oscilantă, accidente vasculare. Este indicat să apelezi la terapii alternative sau să adopți un mod de viață mai sănătos renunțând la excesele alimentare sau la orice ar putea să îți deregleze sănătatea organismului. Spre sfârșitul lunii reușești să fii mai optimist, încrezător în tine, să privești dintr-o nouă perspectivă lumea viața observând o oarecare revigorare a organsimului.