Luna februarie 2021, Săgetător

Februarie 2021, Săgetător
009 Sagetator       În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe studii, comunicare, relaționare cu cei din mediul apropiat, pe relația cu prietenii, vecinii. Faci mai multe deplasări, fie că este vorba despre locul de muncă sau în interes personal. Au loc dialoguri intense, răzgândiri și reconfigurari ale unor proiecte, relații de prietenie. Este recomandat să fii atent la tot ceea ce înseamnă primirea și/sau trimiterea de mesaje, informații întrucât pot apărea neplăceri, pierderi importante pentru tine. Au loc evenimente importante care vizează relația cu părinții, cu persoane cu care nu te-ai mai văzut de mult timp, ai dorința de a călători în locurile natale. Este o perioadă în care simți o mai mare nevoie de a-ți deschide sufletul, de a te preocupa mai mult de activități care rezonează cu ființa ta. Din data de 18 februarie ești mult mai concentrat pe obigațiile care țin de casă, familie, relația cu părinții. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Într-o zi te vei trezi și vei constata că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Fă ce-ți dorești acum!” Paulo Coelho

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Încă de la începutul lunii ești pus în situații mai puțin plăcute, în ceea ce înseamnă relație de cuplu. Este posibil ca problemele din relația de mariaj să se datoreze și intervenției din partea unor rude care exagerează cu acuzațiile, informații neadevărate menite să te pună într-o situație neplăcută în relația de cuplu. Acordă atenție la ce anume împărtășești persoanelor din anturajul apropiat, îndeosebi dacă dai informații din relația ta conjugală sau dintr-o relație de amor în care ești acum implicat. În preajma datei de 10 februarie ești predispus la certuri destul de aprinse în relația de cuplu atsfel că stresul de la locul de muncă se poate răsfrânge și asupra relației de cuplu. O discuție sinceră cu partenerul de viață te va ajuta să vezi dintr-o perspectivă pozitivă relația în care ești deja implicat. Se pare că fiecare vorbește „pe limba lui” și nici unul nu se străduiește prea mult să înțeleagă ce a vrut fiecare să spună. Este posibil să te răzgândești, în ceea ce privește o relație de cuplu și vrei să divorțezi sau renunți la o logodnă.
            Ești tentat să reiei o fostă relație de cuplu și astfel poți să ajungi la tot felul de discuții neplăcute cu rudele, prietenii, ba chiar atragi tot felul de neplăceri în viața personală, apar răsturnări de situație. Este indicat să eviți luarea unor decizii importante care vizează relația de cuplu, îndeosebi până în data de 21 februarie. În a doua parte a acestei luni relația cu familia, părinții joacă un rol esențial în menținerea echilibrului din cadrul relației de mariaj.
            Te gândești serios să îți întemeiezi o familie, în cazul în care nu ești deja implicat într-o relație de cuplu, îndeosebi după data de 25 februarie. Este recomandat să nu te grăbești în luarea unei decizii în acest sens.

Cariera si baniCarieră și bani 
        Urmează o perioadă în care ești plin de energie, dinamism, ambiție și hotărâre pentru a-ți împlini un scop măreț, în plan profesional. Din păcate acest avânt tinde să fie temperat de schimbări neașteptate la locul de muncă sau probleme de sănătate care te vor forța să iei pauză de la muncă, îndeosebi în prima parte a lunii. În această perioadă ești conștiincios, dornic să impresionezi, ceea ce predispune la certuri cu colegii, colaboratorii acceptând cu greu părerile celorlalți. Orice interacțiune cu persoanele stresate din mediul de lucru nu face decât să te agite și mai mult și să îți pierzi ritmul de lucru. Ai tendința să te implici în mai multe activități în același timp și nu reușești să duci la bun sfârșit mai nimic. Atenție la relația cu colegii și colaboratorii, îndeosebi în prima decadă a lunii.
           Până în data de 21 februarie  va trebui să fii mult mai prudent la investițiile pe care le faci sau deciziile pe care le iei, vis-a-vis de locul de muncă sau o afacere personală. Dacă nu reușești să ajungi la un consens cu colaboratorii este bine să faci cale întoarsă și să îți vezi de treburile tale, fără să le porți ranchiună unor persoane care, oricum, nu vor înțelege argumentele tale.
          În prima parte a lunii este posibil să renunți la un curs de perfecționare sau revii asupra altor studii care sunt mult mai avantajoase pentru tine, în plan profesional. Cert este că pot apărea tot felul de răzgândiri, răsturnări de situație, de la studii și până la deplasările pe care le faci în interes profesional. În a doua parte a lunii primești susținerea familiei pentru a reuși să finalizezi un proiect profesional sau poți să dai startul unei afaceri de familie. Este o perioadă în care îți vin bani prin muncă susținută dar și cheltuieli pentru a reuși să menții pe linia de plutire anumite proiecte care țin de casă sau o afacere personală.
          Este o lună în care, în ciuda limitărilor, a obstacolelor, mai mult sau mai puțin neașteptate, nu duci lipsă de conștiinciozitate și pricepere în domeniul tău de lucru, se cere însă atenție în ceea ce privește relația cu autoritățile întrucât ești predispus la sancțiuni.

SanatateSănătate
       Pentru că dispui de foarte multă energie ai tendința să te implici în mai multe activități dorind să le faci pe toate repede și bine, îndeosebi până la jumătatea lunii. Ești predispus la accidente, lovituri, tăieturi, luxații sau chiar fracturi, îndeosebi în preajma datei de 10 februarie. De evitat locurile aglomerate și sporturile extreme, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești predispus la viroze respiratorii, infecții renale, accidentări.