Luna februarie 2021, Rac

Februarie 2021, Rac
004 Rac    În această lună este important să acorzi o mai mare atenție problemelor care țin de partea nevăzută a vieții, încearcă să privești dincolo de aparențe, ai ocazia să intri în posesia unor informații care te vor ajuta să înțelegi mai bine sensul unor evenimente derulate în ultima periodă. Este momentul să lași deoparte oameni și locuri care ți-au creat multă suferință. Este posibil să fie vorba despre probleme care vizează plata unor taxe, impozite, amenzi, poți afla de moartea unei persoane dragi sau intri în posesia unei moșteniri și de aici apar tot felul de probleme. Cert este că trebuie să fii precaut la deciziile pe care le iei, îndeosebi până în data de 21 februarie. Din data de 18 februarie ești mult mai interesat de domeniul spiritual, călătorii și relația cu persoane aflate în străinătate, studiu, ai dorința de adopta o nouă filosofie de viață. Deviza lunii analizate este: „Toate visele pot deveni realitate dacă avem curajul să le urmăm!” Walt Disney

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                             
         Până la jumătatea lunii intri într-o zonă oarecum obscură, în ceea ce privește relația de dragoste, o eventuală relație intimă în care ești implicat și care te solicită din plin. Se reiau unele discuții destul de dure, neplăcute, fie că este vorba despre bani, ceea ce ai dat sau de ceea ce nu ai primit, deși ai cerut ajutorul, fie ți se aduc tot felul de reproșuri care au sau nu legătură cu realitatea. Ești derutat, obosit, nu știi ce decizie să iei, dacă merită să faci compormisuri într-o relație care ți-a demonstrat că nu îți poate aduce nimic bun. Este o perioadă trăită cu intentensitate, care se va dovedi profund transformatoare.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, chiar dacă nu te mai simți atât de presat de responsabilitățile din cadrul relației, nu este exclus să apară probleme de natură financiară cu care se confrunta partenerul de viață și care te va afecta și pe tine. Se reia un proces sau discuții neplăcute pe tema unei moșteniri și ajungi foarte ușor la certuri în relația de cuplu. Din data de 11 februarie ești predispus la compromisuri în plan amoros, la implicarea într-o relație extraconjugală sau ai tendința de a relua o relație de amor din trecut. Ești derutat neștiind prea clar ce decizie să iei lăsându-te condus de sentimente, impulsul de moment. Te poți aștepta la confruntări destul de dure, pe tema unei relații de amor, îndoesebi la mijlocul lunii. Din data de 21 februarie ai ocazia să participi la un proiect comun cu partenerul de viață sau te implici în relația de mariaj fiind mult mai atent la nevoile celuilalt. Acordă atenție la eventualele probleme de comunicare în relația de cuplu datorită intervenției unor rude apropiate care vin cu tot felul de informații false încercând să denigreze relația ta de cuplu. Din data de 25 februarie se revigorează relația de amor având ocazia să trăiești reale momente de pasiune.
          În a doua parte a lunii este bine să acorzi partenerului de viață mai multă libertate de mișcare, de exprimare a propriilor dorințe astfel că, la sfârșitul lunii, ești mult mai încrezător în propriile abilități de a atrage atenția sexului opus, cât timp îți asculți intuiția și nu te lași influențat de părerile prietenilor.

Cariera si baniCarieră și bani                             
         Dacă ai pune mai mult preț pe oportunitatea de a progresa în plan profesional, de a interacționa cu oameni noi, interesanți, de la care ai ceva important de învățat, și mai puțin de cât câștigi financiar, îți va fi mai ușor să traversezi această perioadă. Este o lună de progres profesional dar și de relansare a unei relații de colaborare, un parteneriat care te solicită foarte mult, financiar dar și ca timp și energie. Prima parte a lunii va fi de zbatere, de reevaluare, reconfigurare, de revenire asupra unor înțelegeri făcute în trecut astfel că ești agitat iar de aici și posibilitatea apariției unor confruntări cu colegii de muncă. Este recomandat să fii prudent la deciziile pe care le iei, fie că este vorba despre obținerea unui împrumut bancar, fie că vorbim de un proces în care ești implicat. Nu te grăbi! Sunt multe secrete care îți vor fi dezvăluite acum și care vizează banii, modul în care administrezi o afacere, o moștenire, este timpul să împarți din ceea ce ai. În preajma datei de 8 februarie trebuie să fii prudent cu banii întrucât ești predispus la pierderi, cheltuieli neașteptate, sancțiuni, amenzi, plata unor taxe care nu erau prevăzute în contract. Până în data de 21 febraurie este bine să nu te găbești și să semnezi un contract de colaborare, să acepți o favoare cate implică câștiguri financiare nemeritate. Este o perioadă destul de incertă, ești predispus la pierderi, la compromisuri, apariția unor tensiuni în relația cu un asociat, colaborator. Din data de 22 februarie se mai liniștesc lucrurile și resimți o oarecare libertate de mișcare, de acțiune în zona colaborărilor, a asocierilor de orice fel. Te poți baza pe prieteni, dacă vin cu oferta unui loc de muncă sau poți să te implici cu mai mult avânt în cadrul unei organizații și te faci auzit, joci rolul de lider.        
            Este o lună în care se ridică multe semne de întrebare, îndeosebi atunci când vine vorba despre banii celorlalți, venituri primite prin intermediul partenerului de viață. Nu este cazul să ai așteptări de la ceilalți! Poți clădi acum un nou drum profesional, doar de tine depinde modul în care folosești informațiile care vor veni spre tine. Este timpul să te debarasezi de alianțe vechi, colaborări care nu mai corespund cerințelor tale, pentru a-ți lua un nou avânt, mult mai promițător. Poate nu acum, nici la vară, dar măcar îți creezi strategii pe care le consolidezi, zi de zi, cu muncă, implicare și asumarea de responsabilități.

SanatateSănătate
      În această lună se pare că lucrurile sunt oarecum neclare, în ceea ce privește o problemă de sănătate mai veche. Este posibil să recidiveze o boală cu care te-ai mai confruntat și ești nevoit să intervii urgent. Ești predispus la accidente, probleme care țin de circulația sîngelui, tensiunea arterială, probleme digestive, îndeosebi în prima parte a lunii, perioadă în care se cere să fii mult mai atent la ce anume și cât mănânci. Este important să găsești timp și pentru tine, oricât de solicitat ești de treburile gospodărești sau cele legate de locul de muncă. Nu exagera cu efortul fizic, învață să iei pauze, momente de relaxare în care să te poți revigora.