Luna februarie 2021, Pești

Februarie 2021, Pești
012 Pesti       În prima parte a lunii ești oarecum dezorientat, nu te simți prea bine în mediul tău de lucru lipsindu-ți motivația necesară pentru a fi mai dechis către ceilalți. Preferi starea de solitudine, să te preocupi mai mult de latura spirituală, ești dornic de liniște, să stai departe de lume. Este o perioadă în care ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete prin căi mai puțin convenționale, chiar și prin intermediului visului, pe cale onirică. Din data de 18 februarie urmează o perioadă de expansiune, apare nevoia de a-ți explora propriile capacități, de a progresa având dorința de a reconfigura relațiile în care te găsești deja. Ești mult mai dispus să ieși în lume, să dai startul unor ascoieri care te vor ajuta să progresezi, în plan profesional dar și personal. Te preocupi mai mult de felul în care arăți, te bucuri de viață. Deviza ta, pentru luna analizată, este:  „Viața însăși este magie iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic.” Albert Einstein

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
          În prima jumătate a acestei luni au loc discuții intense cu partenerul de viață având ocazia să puneți la punct anumite aspecte, strategii care țin de casă, proprietate sau părinți. Este ocazia de a te lămuri asupra unor aspecte importante care vizează relația de cuplu, în ce direcție vrei să mergi, dacă ceea ce simți, gândești, trăiești corespunde cu realitatea. Până în data de 21 februarie ai sentimentul că nu ești pe acceși „lungime de undă” cu partenerul de viață, că îți sunt răstălmăcite cuvintele. Nu ai curajul necesar pentru a lua o decizie de schimbare a direcției și să accepți în continuare o situație de compromis. Este o lună trăită cu intensitate în plan amoros de către nativii Pești simțind nevoia de a da curs unei relații de amor secretă, complicații care vor tulbura și mai mult viața personală. Acordă atenție în preajma datei de 10 februarie, atunci când lucrurile tind să devină de-a dreptul explozive în relația de mariaj și vrei să pui capăt definitiv sau încerci să schimbi radical modul în care să relaționezi în relația de cuplu.  
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă există riscul să te implici într-o relație care se va dovedi a fi înșelătoare, îndeosebi în prima parte a lunii. Acordă o atenție deosebită la alegerile pe care le faci în plan sentimental și nu te lăsa amăgit de cuvinte frumos „ambalate”. Privește dincolo de aparențe, fii mult mai atent la amănunte având astfel ocazia să intri în posesia unor secrete care te pot feri de ceva rău în plan amoros. În preajma datei de 25 februarie este posibil să dai curs unei relații de amor destul de incitantă trăind momente de pasiune. Atenție la eventuale consecințe, îndeosebi dacă este vorba despre implicarea într-o relație care nu îți aduce stabilitatea emoțională la care visezi.
          La sfârșitul lunii pot apărea complicații, îndeosebi dacă ești implicat într-o relație de mariaj, putând fi aduse la lumină secrete menite să dea peste cap relația, eventual poți să ajungi la despărțire.

Cariera si baniCarieră și bani                           
        Prima parte a lunii se pare că îți aduce aspecte destul de complicate în ceea ce privește locul de muncă, relația cu colegii. Nu de puține ori vei avea sentimentul că ești victima dușmanilor ascunși care caută să îți strice planurile, vis-a-vis de profesie. Este important să nu împărtășești celor cu care colaborezi intențiile tale profesionale, schimbările pe care vrei să le faci, eventual într-o afacere personală.
          Pe la jumătatea perioadei ai ocazia să afli dacă merită să faci o schimbare esențială în plan profesional, care ar fi plusurile și minusurile. Te gândești să accepți o ofertă de lucru în străinătate sau o colaborare cu o firmă străină. În preajma datei de 10 februarie există riscul să ajungi la contraziceri, certuri în relația cu colaboratorii, pe tema banilor, ceea ce nu poate să îți aducă decât pierderi. Chiar dacă ai dreptate, este bine să nu acționezi, până când nu deții toate datele problemei. Adoptă atitudinea de diplomație și răbdare pentru că nu ai nimic de pierdut! 
          Din data de 21 februarie ai ocazia să pui la cale un proiect ambițios menit să îți aducă și câștiguri financiare. Primești susținere din partea unor persoane cu funcție de răspundere, oameni pe care i-ai ajutat cândva în trecut. Ți se fac propuneri de avansare, de ocupare a unui post de lider dar, cu toate astea, ceva nu ți se pare în regulă. Ai sentimentul că ți se ascund anumite informații, parcă nu reușești să vezi adevăratele interese din spatele acestor propuneri. Este necesar să dai dovadă de prudență în deciziile pe care le iei întrucât, până în preajma datei de 21 februarie, există riscul să te răzgândești și astfel anulezi un contract, o înțelegere făcută. Cert este că există riscul să apară complicații de natură juridică. Ai sentimentul că se vrea prea mult de la tine sau superiorii nu țin cont de dorințele și așteptările tale. Voiajele, colaborările la distanță sau internetul au impact major asupra vieții profesionale. De asemenea, viața profesională poate avea tangențe cu lumea universitară, culturală, spirituală, juridică.

SanatateSănătate
       În prima parte a lunii este bine să dai dovadă de prudență și să ții cont de sfaturile venite de la medic. Pot apărea tot felul de răsturnări de situație privind sănătatea prorpiului organism. Ești predispus la recidivarea unei vechi probleme de sănătate. Este important să te protejezi, să nu te expui unor condiții de viață inadecvate și să eviți consumul exagerat de medicamente și/sau alcool. Imunitatea este destul de scăzută așa că evită efortul fizic intens. În pimul decan al lunii ești predispus la accidente, probleme care țin de gambe, încheieturi, există predispoziția la luxații, fracturi, tăieturi. Se recomandă să cauți echilibrul interior apelând la tratamente alternative, la metode și tehnici de relaxare, eventual să faci mai multă mișcare în mijlocul naturii.