Luna februarie 2021, Leu

Februarie 2021, Leu
005 Leu       În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți, modul în care te implici în relația de cuplu, o asociere sau parteneriat important pentru tine. Au loc evenimente, mai mult sau mai puțin plăcute, vis-a-vis de relația de mariaj. Se reiau discuțiile vis-a-vis de bani, modul în care sunt investiți aceștia. Este o perioadă de reevaluare a modului în care înțelegi relația, cât de dispus ești să lași de la tine pentru reuși să echilibrezi relația de cuplu. Prima parte a lunii vine cu mesajul clar să eviți startul unor asocieri. Ascultă-ți intuiția și acordă atenție la nevoile sufletului tău, la dorințele și idealurile proprii. După data de 18 februarie ești mult mai preocupat de ocultism, metafizică, modul în care ai putea obține bani prin intermediul celorlalți, eventual dintr-o afacere sau asociere. Vei pune mai mult accent pe latura intimă din cadrul relației existente. Este timpul să te concentrezi mai mult asupra aspectelor care vizează banii veniți prin intermediul celorlalți, se poate vorbi despre primirea unor bani de pe urma unei moșteniri sau bani obținuți de pe urma unei vânzări, investiții făcute în trecut. Deviza lunii este: „Timpul, în cursa lui imensă, descoperă tot ceea ce era ascuns și acoperă tot ceea ce era descoperit.” Sofocle

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
      În această perioadă se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de simplu de controlat în relația de mariaj. Ți se cere să fii prudent la decizile pe care le iei, să acorzi atenție la modul în care îți gestionezi furia asupra celuilalt. Nu este exclus ca stresul legat de muncă, serviciu sau grijile financiare să te copleșească în așa măsură încât aduci tot felul de acuzații la adresa partenerului de viață. Este timpul să conștientizezi că, pentru ca relația să funcționeze, este nevoie să te transformi, să acepți că și tu poți greși, că ești, poate, prea critic, posesiv, atent la lucruri care nu sunt atât de importante. Până în data de 11 februarie te simți „luat de val” reușind cu greu să îți stăpânești pornirile „leonine”. Din data de 18 februarie începi să îți mai revii, privești lucrurile dincolo de aparențe, redescoperi importanța relației intime, sexuale din relația de cuplu. Ai ocazia să petreci momente de romantism alături de partenerul de viață, îndeosebi după data de 25 februarie. Poți spune că, în prima parte a lunii, este vorba despre „dragoste cu năbădăi” pentru ca, în a doua parte a lunii, să revii la sentimente normale, redescoperi pasiunea din cadrul relației. Pentru cei care nu au rezistat furtunii din prima parte a  lunii nu este exclus ca, din data de 25 februarie, să fie supuși tentației de a se îndrăgosti, să dea startul unei relații extraconjugale.
            În această perioadă, pentru cei care sunt celibatari, este bine să evite startul unei relații de cursă lungă, să oficializeze o relație de dragoste. Este o perioadă destul de nefastă și ceea ce se începe până în data de 21 febraurie nu este de bun augur. O perioadă favorabilă, din punct de vedere sentimental, pentru cei singuri, va fi după data de 25 februarie, atunci când apar ocazii la orizont, pentru cuceriri și aventuri de-a dreptul explozive.
            La sfârșitul lunii este posibil să reapară discuții, în relația de cuplu, vis-a-vis de bani, cheltuieli. Nu este exclus să ai sentimentul de deja vu, discuții care au mai avut loc și la începutul acestei luni.

Cariera si baniCarieră și bani                           
        În prima parte a lunii ai tendința de a te implica în tot felul de colaborări, asocieri, care mai de care mai riscante, din punct de vedere financiar dar și juridic.
Se recomandă atenție până în data de 22 februarie, atunci când există riscul să apară tot felul de complicații care vizează un împrumut, plata unor taxe, impozite, aspecte care vizează un proces. În preajma datei de 7 februarie este posibil să renunți la o colaborare ce părea de bun augur pentru tine. Ai ocazia să observi adevăratele interese ale unui prieten sau colaborator. Este timpul să lași în urmă relații care te-au făcut să bați pasul pe loc în plan profesional. Beneficiezi de multă energie, ambiție, ai capacitate de muncă pentru a reuși să concretizezi idei originale. Joci rolul de lider în echipa ta de lucru, mai mult sau mai puțin oficial, remarcându-te prin profesionalism. Acceptă că ești valoros și ieși la înaintare, spune-ți punctul de vedere! Șefii sunt  conștienți de valoarea ta, totul depinde de tine, de modul cum îți impui punctul de vedere. Nu-ți fie rușine să ceri propriile drepturi! Este momentul să renegociezi salariul, să revii asupra unor înțelegeri. Este posibi să renunți definitiv la un contract de muncă.
          Chiar dacă, din data de 11 februarie, va apărea tentația de a intra într-o asociere, Astroella îți recomandă să mai aștepți, să nu te grăbești! Este timpul să aduni mai multe informații, să observi ce anume se află în spatele unor promisiuni. De evitat semnarea de contracte, colaborări, vânzări/cumpărări de obiecte de valoare, până în data de 21 februarie. Până atunci ai destul de multe lucruri de făcut, îndeosebi atunci când vine vorba despre ordine printre acte, documente, reluarea unor discuții pe tema unei asocieri sau a unui proiect derulat cu împreună cu partenerul de viață.
          La sfârșit de lună ești mult mai impulsionat să îți iei un nou avânt în carieră. Apar noi promisiuni de progres, de relansare în domeniul tău. Profită de aceste schimbări și alege ceea ce corespunde așteptărilor tale.

SanatateSănătate
      Este bine să supraveghezi îndeaproape tot ce este legat de oase, articulații, dinți și absorbția mineralelor. La începutul lunii există riscul să te confrunți cu probleme care țin de zona capului, ai predispoziție la accidente, migrene, lovituri. Acordă atenție și în preajma datei de 20 februarie, atunci când ești predispus la probleme renale, infecții sau probleme ale sistemului digestiv. În această lună ești suprasolicitat de domeniul socio-profesional  iar aceasta nu face decât să îți creeze tot felul de probleme de sănătate.