Luna februarie 2021, Fecioară

Februarie 2021, Fecioară
006 Fecioara     În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe locul de muncă, relația cu colegii, colaboratorii, subalternii. Îți asumi mai multe obligații care te vor solicita peste măsură. Se recomandă prudență, în ceea ce privește propria sănătate, igiena, alimentația, schimbarea unui tratament. Este o perioadă resimțită cu multă intensitate fiind nevoie de mobilizare, atenție din partea ta, mai ales dacă este vorba despre decizii care vizează schimbarea locului de muncă. Nu exagera cu critica la adresa colegilor sau cu remarci menite să atragă dușmănii. Din data de 18 februarie vei pune mai mult accent pe relația de cuplu, cauți o modalitate de a comunica mult mai eficient cu partenerul de viață. Relația cu ceilalți capătă o însemnătate aparte, pentru tine fiind mai important ceea ce doresc ceilalți și cum ai putea să le fii de ajutor. Deviza acestei lunii este: „Pentru a atinge inima universului trebuie să vibrezi la aceeaşi lungime de undă cu el, adică să dăruieşti aceeaşi dragoste dezinteresată.” Omraam Mikhael Aivanhov

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
        Este o lună în care va trebui să conștientizezi că problemele din cuplu se datorează, în mare parte, propriei persoane. Este necesar să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și familie, casă, relația de mariaj. Ai tendința de a fi impulsiv, critic în relația cu celălalt și astfel reușești să îndepărtezi persoane dragi care te-ar putea ajuta în rezolvarea problemelor cu care te confrunți. În prima parte a lunii ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu cu coleg de la locul de muncă și de aici pot să apară tot felul de probleme în relația cu ceilalți colegi. Se cere mai multă atenție la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de o relație sentimentală. Nu este cazul să te grăbești și să dai startul unei relații care este compromisă din start.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este posibil să te confrunți cu tot felul de reproșuri, tensiuni în relație datorate, în mare parte, deciziilor luate vis-a-vis de domeniul profesional, a călătoriilor pe care le faci în interes de serviciu. Până în data de 21 februarie te poți aștepta la reluarea unei relații de cuplu sau rediscutarea unor înțelegeri făcute cu un fost partener de viață. Se recomandă mai multă atenție la felul în care îți exprimi punctul de vedere, nu exagera cu reproșurile.
            Dacă ești într-o relație cu cineva aflat la mare distanță, sunt șanse mari ca această relație să se termine destul de surprinzător, fără prea multe explicații sau cu acuzații nefondate. Până în data de 21 februarie ești derutat,  în tot ce înseamnă relația cu sexul opus, reușind cu greu să înțelegi ce anume se vrea de la tine. Din data de 25 februarie lucrurile merg spre bine, atunci când vine vorba despre relația de cuplu, ba chiar ai ocazia să faci călătorii alături de partenerul de vaiță, împărtășiți momente de romantism. Nu exagera, atunci când vine vorba despre discuții pe tem banilor, îndeosebi la sfârșiul lunii. Este posibil să apară discuți legate de copil, educația acestuia, bani care trebuie investiți.

Cariera si baniCarieră și bani          
        În prima parte a lunii ești pus pe treabă, mai ales atunci când vine vorba despre locul de muncă, noi posibilități de relansare în plan profesional, obținerea unui job sau a unei colaborări avantajoase. Fii prudent, în ceea ce privește acțiunile venite din partea unor dușmani ascunși, îndeosebi până pe 22 februarie, atunci când se încearcă denigrarea, defăimarea ta. Pot apărea răsturnări de situație care te vor dezavantaja la locul de muncă. Nu este cazul să te grăbești și să semnezi un contract de muncă, o nouă afacere până pe 21 februarie. Acordă atenție la ce anume semnezi, la documente, contracte, negocieri pentru că pot apărea tot felul de încurcături, îndeosebi în a doua parte a lunii.
          Este o lună în care ai sentimentul că „ți se pun bețe în roate”, fie că este vorba despre o afacere personală sau un contract de muncă. Nu este cazul să îți pierzi răbdarea, ci caută să observi la ce anume trebuie să renunți pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș, cât de cât normal. Este momentul să schimbi mediul de lucru sau atitudinea, vis-a-vis de colegi sau colaboratori. Muncești mult dar nu ai spor sau obosești mai repede decât de obicei și atunci este timpul să iei pauză, poate chiar liber de la serviciu. Se recomandă prudență la modul în care îți exprimi punctul de vedere în relația cu colegii, în preajma datei de 10 februarie, atunci când ești predispus la certuri cu colegii din mărunțișuri. Pe de altă parte se poate vorbi despre șansa de a vedea persoanele care te trădează. În preajma datei de 14 februarie ești inspirat, în ceea ce privește o eventuală asociere cu persoane de altă naționalitate sau o firmă străină. Ai face bine să nu semnezi acte, documente oficale, ci doar să tatonezi terenul, să vezi cu cine ai de-a face. Undeva la începutul lunii martie vei afla dacă merită să dai importanță propunerilor făcute acum. Din data de 22 februarie vei vedea cu mai multă claritate ce ai de făcut, dacă merită să mai stai la actualul loc de muncă sau este momentul cauți ceva mai bun. Din data de 25 februarie apar noi oportunități de a câștiga bani din munca proprie.
          Este o lună în care ești mult prea agitat să păstrezi ce ai clădit până acum mulțumindu-te cu mai puțin din decât meriți, de fapt. Ești derutat, nu știi ce cale să alegi și chiar nu ai cu cine să te sfătuiești, îndeosebi în prima parte a lunii.

SanatateSănătate
       Încă de la începutul perioadei iei decizia fermă de a schimba stilul de viață, regimul alimentar, adopți o viață mult mai sănătoasă, faci mai multă mișcare în natură, mai mult sport, ești mai atent la ceeea ce mânănci. Fie că schimbi un tratament sau reiei anumite analize, cert este că porți discuții intense despre sănătate, îndeosebi în prima jumătate a lunii. Acordă atenție la eventualele probleme care țin de sistemul digestiv, ficat, sistemul nervos, îndeosebi în prima parte a lunii. Evită implicarea în acțiuni care te solicită, din punct de vedere fizic și intelectual, în preajma datei de 10 februarie. Este o perioadă destul de agitată, în care ești predispus la accidente, probleme legate de oase, spate, dureri lombare.  În această lună ai ocazia să iei decizii ferme, legate de propria sănătate.