Luna februarie 2021, Capricorn

Februarie 2021, Capricorn
010 Capricorn       În prima parte a lunii pot avea loc loc evenimente favorabile, îndeosebi în privința banilor veniți din muncă proprie, a talentelor, abilităților personale pe care ai ocazia să le valorifici din plin, în sensul atragerii progresului în plan material. Este recomandat să investești cu mai multă precauție sau să amâni deciziile financiare pentru a doua parte a lunii. Din data de 18 februarie este momentul potrivit să recuperezi timpul pierdut, în ceea ce privește studiile, cursurile abandonate din diferite motive. Sunt favorizate aspectele care vizează călătoriile, școala, comunicarea scrisă și orală, relația cu rudele apropiate, ești mult mai atent la relația cu cei din mediul apropiat, la modul în care îți exprimi propriile argumente. Deviza lunii, pentru tine, este: „Prietenii sunt rudele pe care ți le faci.” Eustache Deschamps

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         În această lună, oricât de mult ai încerca să găsești un echilibru între obligațiile care țin de carieră și cele amoroase se pare că nu vei reuși. Este nevoie de mai multă atenție din partea ta la ce anume se vrea în cadrul relației sentimentale. Este posibil ca ceea ce vrei tu să nu fie de acord cu dorințele persoanei iubite și invers. Ești perceput ca fiind pragmatic, rece, preocupat de latura materială. Este o lună în care, fie că ești sau nu angrenat într-o relație de cuplu, are loc o schimbare de perspectivă asupra modului în care privești relația de iubire.
            În preajma datei de 10 februarie se rediscută aspecte neplăcute cu persoana iubită. Ești nevoit să faci compormisuri și de aici să apară tot felul de pierderi, inclusiv de natură materială. Cert este că ai face bine să eviți să amesteci viața sentimentală de cea materială. În primul decan al lunii va trebui să dai dovadă de prudență, discreție, îndeosebi dacă ești implicat într-o relație extraconjugală întrucât există riscul să ajungi la conflicte destul de dure în relația cu partenerul de viață. Evită să dai curs bârfelor venite din partea rudelor apropiate, îndeosebi la mijlocul lunii februarie.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, în a doua parte a lunii putem să vorbim despre multă muncă și dedicare punând mai mult accent pe lucrurile concrete, practice din relația de mariaj. Te simți bine acasă, alături de cei dragi, de partenerul de viață fiind astfel echilibrat din punct de vedere afectiv, emoțional, cât timp ești susținut de persoane dragi. Va trebui să fii prudent, atunci când vine vorba despre bugetul comun al familiei și să te sfătuiești cu partenerul de viață, în ceea ce privește achizițiile costisitoare pe care vrei să le faci, chiar dacă este vorba despre amenajarea propriei locuințe.
            Dacă ești celibatar în prima parte a lunii se poate observa o mare nevoie de aventură asumându-ți destul de multe riscuri. Este posibil să renunți la o relație de amor de dragul unei noi noi relații, care te ia oarecum prin surprindere.

Cariera si baniCarieră și bani   
       Ai sentimentul că, oricât de mult ai munci, parcă tot nu primești banii pe care îi meriți și de care ai mare nevoie. Cert este că ai nevoie de mai multă organizare, de crearea de strategii mult mai eficiente, adaptate la mediul tău de lucru, la modul în care colaborezi cu colegii și șefii. Se recomandă atenție la deciziile pe care le iei, vis-a-is de bani, contractul de muncă întrucât pot apărea pierderi neașteptate datorate oboselii, neatenției, îndeosebi până în data de 21 februarie.
         Încă de la începutul lunii ești predispus la pierderi de bani, furt, păcăleli, conflicte cu autoritățile. Nu este exclus să faci cadouri destul de costisitoare persoanei iubite, la începutul acestei perioade. Este bine să eviți orice conflict cu un superior, îndeosebi la începutul lunii, întrucât există predispoziția de a te confrunta cu tot felul de pierderi, obstacole în plan profesional, pe tot parcursul perioadei analizate. Acordă o mai mare atenție la acuzațiile pe care le aduci fiind important să vezi dacă merită să dai startul unui conflict.
            Ești inspirat, plin de idei inovative, ambițios, îndeosebi din data de 25 februarie ceea ce te va avantaja să obții ceea ce îți dorești în plan profesional reușind să valorifici din plin anumite abilități dar, cu toate acestea, se pare că tot vei atrage necazuri care îți vor da anumite proiecte profesionale peste cap. Ești pus pe treabă, te perfecționezi, poți să primești o diplomă care te va ajuta să obții o funcție de răspundere care îți va aduce mai mulți bani la salariu. În preajma datei de 25 februarie este posibil să apară noi oportunități de creștere a veniturilor sau reiei discuțiile, negocierile cu un angajator. Nu trebuie să te grăbești și să semnezi un contract.
          Pe tot parcursul acestei luni este recomandat bine să o lași mai ușor cu investițiile în domeniul imobiliar, dezvoltarea unui hobby de la care speri să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Există riscul să pierzi bani fiind tentat de jocurile de noroc.

SanatateSănătate
        În prima parte a lunii pot apărea tot felul de evenimente neprevăzute menite să îți dea viața peste cap dar și sănătatea propriului organism. Apelezi la tot felul de tratamente, schimbi medicul pentru că nu ești mulțumit de răspunsurile pe care le primești. Până în data de 21 februarie nu se recomandă să faci analize medicale. Se recomandă mai multă atenție în ceea ce privește posibilele probleme care țin de sistemul digestiv, ficat, te confrunți cu insomnii, viroze, infecții ale sângelui, îndeosebi în prima parte a lunii. Evită să depui un efort fizic intens, îndeosebi în preajma datei de 10 februarie, atunci când ești predispus la accidente.