Luna februarie 2021, Berbec

Februarie 2021, Berbec
001 Berbec         În această lună au loc evenimente legate de prieteni, organizații, de propriile idealuri de viață, nevoia de apartenență la un grup, de implicare în proiecte de grup. Sunt favorizate activitățile care implică originalitate, consiliere, gesturi altruiste. Ești atras de aspecte care pot să te promoveze în grupul din care faci parte. În prima parte a lunii se reiau discuțiile pe tema unor relații de prietenie fiind posibil să renunți definitiv la relații care nu mai corespund așteptărilor tale. Din data de 18 februarie ai ocazia să pui mai mult accent pe propria persoană accesând cu mai multă ușurință situațiile de viață care ți se par neclare și se cer a fi rezolvate. Ești atras de liniște, solitudine, de domeniul spiritual, acorzi mai multă atenție jocurilor de culise, secretelor. Este o perioadă în care va trebui să acorzi mai multă atenție aspectelor care vizează propria sănătate fiind nevoie să îți schimbi regimul de viață, tabieturile, să adopți un program de lucru benefic. Nu vor lipsi activitățile ce denotă altruism, înclinarea către ajutorul celor nevoiași, persoanelor lipsite de ajutor, făcând astfel acte de caritate. Este recomandat să stai la distanță de bârfe, răutăți gratuite, care nu fac decât să te obosească psihic-emoțional. Deviza ta,  pentru această lună, este: „Natura forţelor pe care le declanşaţi cu ajutorul gândurilor şi sentimentelor voastre ar trebui să reprezinte preocuparea de bază a existenţei voastre.” Omraam Mikhaël Aivanhov

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                           
          Încă de la începutul perioadei ai tendința să pui mai mult accent pe relațiile de prietenie, de grup sau organizație, pe împlinirea unui ideal, proiect fiind posibil să cheltui mai mulți bani pentru toate acestea și de aici pot să apară tot felul de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Starea de agitație, impulsul de moment, deciziile pe care le iei la nervi te vor predispune la tot felul de neînțelegeri în relația cu partenerul de viață, pe tot parcursul acestei luni. Întâlnirile cu prietenii comuni, participarea la tot felul de petreceri, acțiuni de caritate, din a doua parte a lunii, ar putea să mai echilibreze relația de cuplu.
          După data de 1 februarie ești mult mai atent la modul în care se dezvoltă relația de cuplu fiind posibil chiar să implici partenerul de viață într-un proiect în care sunt implicate și persoane din anturajul comun. Se cere precauție la ceea ce spui, cum îți exprimi părerile în public căci s-ar putea să fii înțeles greșit sau să îți fie răstălmăcite cuvintele și de aici pot să apară conflicte în relația de mariaj.
           Fie că ești sau nu implicat într-o relație de mariaj există predispoziția să te îndrăgostești în mod oarecum neașteptat, să dai startul unei relații de amor sau chiar să revii la o fostă iubire. Prietenii joacă un rol esențial în ceea ce privește viața ta amoroasă fiind posibil să cunoști această persoană prin intermediul acestora. Este recomandat să ții cont de sfatul unor persoane de încredere și să eviți compromisul întrucât ești predispus la defăimări, atacuri la persoană, este posibil chiar să fie deconspirată relația de amor, în cazul în care ești deja implicat într-o altă relație.
          Dacă ești încă singur, în a doua parte a lunii, ai ocazia să te îndrăgostești dând astfel startul unei (noi) relații de iubire, îndeosebi din data de 22 februarie, atunci când astrele sunt mult mai favorabile pentru un astfel de demers. Până atunci va trebui să fii atent la avertismentele venite prin diferite surse, vis-a-vis de o relație de dragoste, fiind vorba despre dezvăluiri care te vor pune pe gânduri neștiind prea clar ce să faci.
          Spre sfârșitul lunii reușești să fii mai discret sau revii la sentimente mai bune în relația de cuplu. Preferi să păstrezi pentru tine nemulțumirile, ba chiar preferi să stai mai retras din tumultul cotidian. Sfârșitul lunii poate fi o perioadă favorabilă pentru a-ți revizui relația sau pentru a vedea cu mai multă claritate care sunt nevoile tale în plan relațional, la cine trebuie să renunți, cine anume trebuie să rămână în viața ta.

Cariera si baniCarieră și bani                       
        În această lună ești copleșit de idei, tot felul de proiecte, care mai de care mai ingenioase, promițătoare, la prima vedere. Este posibil ca prietenii să te abordeze, fie pentru sfaturi, fie pentru a-ți cere bani cu împrumut. Nu este o lună benefică pentru a face investiții sau pentru a demara acțiuni din care ai putea obține avantaje pe termen îndelungat. Ba din contră, va trebui să dai dovadă de prudență la negocieri, actele pe care le semnezi, îndeosebi dacă ești implicat într-o afacere personală. Este o lună în care ești predispus la pierderi financiare neașteptate, reluarea unor discuții neplăcute pe tema banilor, cu prieteni care și-au dovedit neseriozitatea și poate chiar te-au păgubit sau te păgubesc acum.
            Până în data de 21 lucrurile sunt foarte tensionate în zona banilor veniți din muncă proprie fiind nevoie să apelezi la rezerve sau la ajutorul părinților sau al unor persoane care te-au mai ajutat și în trecut pentru a face plăți urgente. Se recomandă atenție la semnarea unui contract de muncă, colaborare. Nu este momentul potrivit pentru a ține cont de îndemnul unor prieteni pentru a schimba locul de muncă. Este posibil să „lași vrabia din mână pentru cea de pe gard” și să ajungi la probleme materiale chiar mai grave. Din data de 18 va trebui să fii mult mai prudent în tot ce înseamnă relația cu colegii, subalternii. Ești nemulțumit de multe aspecte care vizează profesia fiind nevoit să renunți la o colaborare sau un proiect profesional. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete care te vor răscoli în mod profund dar, pe de altă parte, reușești să te lămurești asupra unor situații confuze, ești adus cu „picioarele pe pământ”. Din 25 februarie se mai relaxează oarecum lucrurile și apar noi oportunități de a dezvolta o afacere personală, un proiect care poate să îți aducă și banii de care ai nevoie. Totul ține de flerul, dimplomația ta și de modul în care împărtășești celorlalți din ideile tale. Acordă atenție ce anume și cui spui despre planurile tale de viitor! Dacă până pe 21 februarie este vorba despre multă presiune în zona banilor sau pierderi datorate prietenilor, cheltuieli urgente cu propriul copil sau cu persoana iubită, spre sfârșitul lunii reușești să te redresezi, să ajungi la un echilibru sau măcar să nu mai fii atât de pesimist, atunci când vine vorba despre locul de muncă și bani.
          Este o lună în care putem vorbi despre multă muncă, dedicare, efort fizic și mental știind că toată această zbatere te va conduce, mai devreme sau mai târziu, acolo unde ți-ai propus.

SanatateSănătate
       În această lună va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește eventualele probleme  de sănătate. Ești nevoit să reiei unele analize medicale, un tratament care trebuie schimbat sau renunți la el, îndeosebi în a doua parte a lunii. Pot reapărea probleme de sănătate care țin de zona capului, probleme stomatologice, de circulație a sângelui, îndeosebi în prima parte a lunii. Va trebui să dai dovadă de prudență, îndeosebi dacă practici sporturi extreme întrucât ești predispăus la accidente. Nu trebuie neglijate nici aspectele care țin de eventuale viroze, afecțiuni în zona picioarelor, probleme datorate excesului de medicamente, alcool sau probleme ale căilor respiratorii, îndeosebi în ultima decadă a lunii.