Luna februarie 2021, Balanță

Februarie 2021, Balanță
007 Balanta      În prima parte a lunii au loc evenimente care vizează iubirea dăruită, relația cu copiii, propria creativitate, legătura cu arta, învățământul, relația sentimentală, sportul, hobby-urile fiind mult mai atras de tot ceea ce înseamnă distracții, relaxare, nevoia de a evada din rutină. Strălucești, ești în plină acțiune reușind să aduci transformări importante în viața ta, prin intermediul iubirii, a jocului și divertismentului. Din data de 18 februarie apar noi oportunități de progres în plan profesional, dorința de a te perfecționa, de  face schimbări importante în domeniul tău de activitate. Au loc evenimente legate de locul de muncă, relația cu colegii, obligațiile și sarcinile cotidiene, alimentație, igienă și curățenie, ești mult mai preocupat de propria sănătate. Este momentul să faci schimbări în domeniul profesional sau măcar să fii mai organizat, atent la detalii, asumându-ți resposabilități. Deviza lunii, pentru tine, este: „Lucrurile mari au începuturi mici.” Prometheus

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                              
     În această lună se observă mult dinamism, dorință de aventură, flirt, simți nevoia de a oferi și primi iubire, de a relua o relație de amor sau ai sentimentul că se repetă unele situații și nu poți ieși din această stare de lucruri. Încă de la începutul lunii apar răsturnări de situație, fie că ești deja implicat într-o relație de cuplu sau nu, neștiind prea clar cum ai putea face să reechilibrezi aspectele care vizează domeniul amoros.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu va trebui să dai dovadă de multă prudență, dacă vrei să rămâi în relația actuală întrucât ești predispus la implicarea într-o relație extraconjugală, fie există posibilitatea ca partenerul de viață să afle despre relația de amor în care ești implicat deja. Acordă atenție, îndeosebi în primul decan al acestei luni.
            În preajma datei de 11 februarie este posibil să te îndrăgostești, să dai startul unei noi relații de amor sau să revii la o fostă relație. Aspectele astrale nu prea sunt de bun augur așa că ai grijă cu cine te implici fiindcă ești predispus la compromisuri. În preajma datei de 17 februarie se amplifică și mai mult nevoia de a face o schimbare importantă în plan sentimental așa că așteaptă-te la schimbări de direcție, vis-a-vis de o relație intimă. Simți nevoia de libertate, de a cunoaște persoane de sex opus noi, interesante, fără însă a-ți asuma responsabilitatea unei relații de durată. În prima parte a lunii este important să nu iei decizii sub impulsul de moment. Încearcă să observi ce anume se vrea de la tine în plan amoros, dacă merită să te implici pentru că vezi adevărata latură a unei persoane care, până de curând, părea a fi persoana alături de care vrei să întemeiezi o familie. Îți vei pune multe semne de întrebare, îndeosebi  la jumătatea lunii și chiar vei avea ocazia să primești răspunsuri în mod neașteptat. În a doua parte a lunii este recomandat să nu dai startul unei (noi) relații sau să ai așteptări de la o persoană de sex opus abia întâlnită. Încă mai ești legat de o relație de iubire din trecut iar universul îți cere să lămurești acum, odată pentru totdeauna, ce ai de lămurit, ce vrei tu, de fapt, în plan sentimental. Din data de 18 februarie ești mult mai preocupat de viața de familie, planuri, proiecte pe care le pui la punct împreună cu partenerul de viață și vizează o casă, bun imobiliar. Dacă nu ai încă un copil acum este șansa de a concretiza acest vis sau măcar iei decizia de a concepe sau adopta un copil. Nu este exclus să te confrunți cu gelozia, ai sentimentul că ți se ascunde ceva sau nu reușești să ajungi la sufletul persoanei iubite.
            În această lună este bine să înveți lecția răbdării în plan sentimental, relațional, Universul îți spune că este necesar să îți asumi responsabilități, să dăruiești, nu doar să ai așteptări de la persoana iubită, de la partenerul de viață. Nu este o lună în care schimbările îți aduc și rezultatele mult așteptate. Până în data de 21 februarie este o perioadă de zbatere, de gândiri și răzgândiri, iar deciziile pe care le iei în plan amoros riscă să îți dea complet viața peste cap.

Cariera si baniCarieră și bani  
        Chiar dacă ești solicitat de aspectele care țin de viața personală, va trebui să găsești modalitatea prin care ai putea să reechilibrezi anumite aspecte din relația cu colegii, șefii. Prima parte a lunii este deosebit de dinamică, cu tot felul de tentații, nevoia de a te face remarcat, de a-ți impune punctul de vedere considerând că ideile tale sunt potrivite pentru grupul din care faci parte. Ai sentimentul că se adună  prea multe lucruri de făcut în timp scurt ceea ce ar putea să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional, simțindu-te astfel foarte obosit. Atenție la eventuale probleme care țin de documente, pierderea de informații importante pentru domeniul în care lucrezi, îndeosebi până pe 21 februarie. Pui mai mult accent pe publicitate, creativitate, pe relația cu prietenii de la care speri să primești ajutor, în plan profesional. Se recomandă prudență în relația cu un grup, o asociație din care faci parte și chiar în relația cu prietenii, îndeosebi în prima parte a lunii. De acolo vin multe nemulțumiri, mai ales dacă ai așteptări de la aceștia.
            Situația financiară ridică unele semne de întrebare, îndeosebi dacă este vorba să plătești taxe, impozite sau ai de lămurit aspecte care vizează un proces, o moștenire. Se reiau discuțiile neplăcute, pe tema banilor, în cadrul unei afaceri personale, o asociere sau în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 10 februarie. Pot apărea cheltuieli neșteptate, vis-a-vis de copil, o eventuală problemă de sănătate a acestuia care necesită intervenție urgentă. În a doua parte a lunii se mai liniștesc lucrurile, în ceea ce privește banii, având ocazia să primești o mărire de salariu, negociezi un contract pe care ar fi recomandat să îl semnezi după data de 21 februarie.
       După data de 18 februarie ești mult mai hotărât să urmezi cursuri de perfecționare sau să acumulezi mai multe informații dintr-un nou domeniu care te poate ajuta în carieră. Prin umor și bună dispoziție reușești să readuci starea de echilibru și armonie în colectivul de muncă astfel că nimic nu va fi prea greu pentru tine, cât timp îți concentrezi energia într-o direcție care corespunde aspirațiilor tale. Spre sfârșitul lunii ești mult mai inspirat, atunci când vine vorba despre locul de muncă, startul unei colaborări; dacă ai o afacere personală poți face alegeri mult mai inspirate în ceea ce privește angajările. Sfârșitul perioadei te găsește mult mai optimist în ceea ce privește domeniul profesional.

SanatateSănătate  
        Este o lună în care ești predispus la accidente ca urmare a practicării sporturilor sau a exagerării cu obiceiuri mai puțin sănătoase. Acordă atenție la eventualele fracturi, luxații, probleme ale ficatului, îndeosebi în prima parte a lunii. Cei care își doresc neapărat copil se pot lovi de tot felul de situații neplăcute, îndeosebi în prima parte a lunii. Munca excesivă și starea de nemulțumire din plan amoros nu fac decât să amplifice stresul, tensiunea iar acestea te pot predispune la insomnii, excese legate de mâncare, alcool, tutun, cafea, medicamente.