Luna februarie 2020, Vărsător

Februarie 2020, Vărsător
011 Varsator     În această lună ești plin de viață, capabil să pui la punct aspecte importante care țin de viața personală și relațională, faci anumite schimbări în propria existență, în ciuda neîncrederii și a stării de nesiguranță cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Viața merge înainte și tu știi mai bine decât oricine ce ai de făcut și încotro te îndrepți având un țel foarte clar conturat, în minte și în suflet. Este nevoie de mai multă atenție la relația cu prietenii, la ce anume se vrea de la tine, vezi dacă merită să te implici într-un proiect de grup asumându-ți responsabilități de care nu prea ai timp acum. În a doua parte a lunii ești ferm hotărât să câștigi bani și nu doar să muncești. Ești mai pretențios și capabil să negociezi în favoarea ta fiind foarte conștient de propria valoare. Deviza ta, în această lună, este: „Cea mai prețioasă călătorie este este aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                 
          În prima parte a lunii alegi să te bucuri din plin de iubire având capacitatea de a atrage mult mai ușor atenția sexului opus. Nu trebuie să exagerezi cu promisiunile făcute, ci să fii precaut la ce anume și cui le faci altfel se pot întoarce împotriva ta.
             Din data de 17 pot reveni discuțiile cu persoana iubită, pe tema banilor, a cheltuielilor nejustificate sau chiar tu încerci să impresionezi persoana iubită cu daruri destul de costisitoare.
            În a doua parte a lunii, dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, va trebui să fii mult mai atent la ce gânduri, dorințe împărtășești partenerului de viață întrucât există riscul să nu reușești să te faci înțeles. Pot apărea discuții neplăcute pe tema copilului sau a unor investiții financiare neinspirate care afectează bugetul familiei.
           Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci, în a doua parte a lunii, există tendința să te implici într-o fostă relație de dragoste menită să te tulbure, răscolească. Trebuie să fii mult mai precaut și să eviți să iei decizii care ar putea să te afecteze pe termen îndelungat. Este nevoie de mai mult calm, rațiune, discuții deschise, sincere cu partenerul de viață. Până la sfârșitul lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, de fapt.
           Spre sfârșitul lunii este posibil să rupi o relație de dragoste datorită certurilor, a problemelor care au ca subiect principal banii. 

Cariera si baniCarieră și bani             
          La începutul lunii ești oarecum nemulțumit, în ceea ce privește un contract de muncă, banii pe care îi primești de pe urma unei negocieri neispirate. Nu te grăbi să acționezi, mai ales dacă vrei să iei decizii care vizează schimbarea unui loc de muncă sau startul unei noi asocieri. Până la jumătatea lunii se așează lucrurile și reușești să ajungi la un oarecare consens într-o relație de colaborare. Totul ține de flerul și intuiția ta în a atrage oamenii de care ai nevoie, la momentul potrivit.
          Ești ferm hotărât să acționezi către o nouă direcție având mai mult curaj, ambiție. Riști și îți asumi noi responsabilități, eventual vei ocupa un post de conducere, la jumătatea lunii. Cert este că demarezi acum un proiect profesional care îți va aduce beneficii financiare pe termen îndelungat.
          Te vei confrunta și cu pierderi în plan financiar, ca urmare a asocierii cu prieteni care doar se folosesc de banii și pregătirea ta în plan profesional și chiar de relațiile de care dispui. Este mult mai indicat și eficient pentru tine să renunți la un grup, o organizație care riscă să îți creeze tot felul de neajunsuri, pierderi ale imaginii în plan public, social, defăimări, pierderi de bani, îndeosebi în ultimul decan al perioadei.
          În a doua parte a lunii va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește finanțele, banii veniți din muncă proprie, plata unor datorii, taxe, impozite. Oricât de greu ți-ar veni, din punct de vedere financiar, tot vei reuși să găsești o soluție în favoarea ta.
        Spre sfârșitul lunii este bine să stai deoparte și să nu te grăbești să faci  investiții imobiliare întrucât pot apărea răsturnări de situație surprinzătoare. Acordă o mai mare atenție la deciziile financiare pe care le iei. Ai tendința să exagerezi cu cheltuielile.

SanatateSănătate 
         Chiar dacă astrele îți sunt favorabile și îți dau o stare de bună dispoziție asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi, atunci când vine vorba despre mâncare, consumul de alcool, tutun sau orice altceva care îți poate crea, în aparență, starea de bine. La mijlocul lunii ar trebui să fii mult mai atent la eventualele probleme care țin de oase, articulații, piele, există predispoziția la răniri.