Luna februarie 2020, Taur

Februarie 2020, Taur
002 Taur         În această lună vei pune mai mult accent pe carieră, schimbările pe care ești nevoit să le faci în cadrul unei colaborări, o afacere personală sau un parteneriat. Nimic nu este ușor atunci când ai de-a face cu tot felul de răsturnări de situație fiind nevoit să intervii cât mai prompt, să te adaptezi cât mai rapid la schimbări. Totul depinde de răbdarea și capacitățile tale organizatorice și, mai ales, dacă reușești să nu iei decizii sub impulsul de moment. Chiar dacă prietenii caută să te ajute pentru a ieși dintr-un impas, îndeosebi în a doua parte a lunii, nu trebuie să te bazezi prea mult pe ei întrucât există riscul să dai startul unor acțiuni care te vor dezamăgi mai târziu. Din data de 19 te axezi mai mult pe împlinirea unui ideal, socializezi mai mult, te implici în tot felul de activități de grup încercând să le fii de ajutor celorlalți. Există însă riscul de a fi înțeles greșit și tot efortul, binele pe care vrei să îl dedici celorlalți să fie întors împotriva ta. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Învățătura nu se obține prin șansă. Trebuie căutată cu ardoare și ferventă sârguință.” Abigail Adams

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                       
          Încă de la începutul lunii te gândești la schimbări în ceea ce privește o relație sentimentală. Nu ești prea sigur ce vrei sau cum să abordezi o situație incertă, confuză. Te sfătuiești cu un prieten încercând să găsești cea mai bună soluție pentru a te detașa, eventual pentru a renunța definitiv la o relație de dragoste ce pare a fi destul de complicată, cu multe semne de întrebare.
             Din data de 7 te implici într-o relație pe care preferi să o păstrezi în secret. De la jumătatea lunii se complică oarecum lucrurile întrucât pot să apară tot felul de discuții, vrei răspunsuri, intri în posesia unor secrete prin intermediul unor amici ceea ce te va ajuta să faci oarecare lumină într-o relație de amor, îndeosebi în preajma datei de 25. Totul este să fii calm, să îți exprimi cu sinceritate gândurile, așteptările pe care le ai de la persoana iubită. Există tendința de a te iluziona, de a crede promisiunile care ți se fac acum, vis-a-vis de o relație de dragoste. Nu este cazul să te lași furat de himere pentru că riști să trăiești o mare dezamăgire. Stai departe de orice tenatații, de compromisuri și ascultă-ți intuiția!
          Atenție spre sfârșitul lunii, atunci când pot apărea tot felul de probleme în relația de mariaj. Nu este o perioadă întocmai favorabilă pentru a da startul unei relații cu o persoană de altă naționalitate sau aflată la mare distanță. În preajma datei de 28 ai ocazia să pui capăt definitiv unei relații de dragoste sau ești mult mai atent la ceea ce vrei în plan amoros, dacă ești pe deplin mulțumit de relația de dragoste în care ești implicat.
          Spre sfârșitul lunii ești predispus la certuri în relația cu partenerul de viață fiind posibil ca neînțelegerile să vină, de fapt, de la dorința ta de a investi bani în cadrul unui grup, asociație sau pur și simplu pentru că dedici prea mult timp carierei.

Cariera si baniCarieră și bani                            
             În această lună muncești susținut având mare încredere că ceea ce construiești acum, acumularea de noi informații, înscrierea la cursuri, susținerea unor examene te vor ajuta în carieră pentru mult timp de acum înainte.
            În prima parte a lunii este recomandat să profiți din plin de beneficiile care pot veni prin intermediul superiorilor, apar noi posibilități de a obține o avansare la locul de muncă, ai capacitatea de a te face remarcat în mediul de lucru, poți relansa un proiect important care îți va aduce și beneficii materiale. Impresionezi prin tact, diplomație, capacitatea de a te adapta rapid la schimbări, ești dornic să ajuți colegii.
            Din data de 17 va trebui să fii mult mai prudent la actele oficiale pe care le semnezi sau dacă te-ai hotărât să faci parte dintr-un grup, o asociație. În a doua parte a perioadei pot apărea tot felul de probleme venite din partea prietenilor, îndeosebi pe latura financiară a proiectelor profesionale existând riscul să fii mințit, dezamăgit, să îți fie furate ideile. Așa că ai grijă cu cine te sfătuiești, cui împărtășești ideile, proiectele tale profesionale. Nu este cazul să te lași impresionat de vorbele măgulitoare venite din partea unor colegi care nu fac decât să își vadă propriul interes. Știi foarte clar care este traseul pe care trebuie să îl urmezi și, mai ales, valoarea ta. Nu vei duce lipsă de colegi invidioși, persoane care vor să profite de pe urma muncii tale, îndeosebi în preajma datei de 28.
           În această perioadă va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre bani. În prima parte a lunii pot apărea cheltuieli legate de cursuri de perfecționare sau vrei să faci mai multe deplasări în interes de serviciu. Spre sfârșitul lunii este posibil să fii atras într-o colaborare păguboasă, din punct de vedere financiar. Evită să dai bani cu împrumut unor prieteni întrucât există riscul să nu-i mai primești înapoi.

SanatateSănătate 
        În această lună este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate datorate, în principal, stresului, muncii excesive dar și neglijenței în ceea ce privește alimentația sau odihna. În preajma datei de 25 ești predispus la probleme de sănătate de natură renală, infecții, afecțiuni ale căilor respiratorii, insomnii, o stare accentuată de oboseală. Ai nevoie de mai multă relaxare, detașare de probleme cotidiene, să stai departe de tot ce ar putea să îți tulbure starea psihic-emoțională.