Luna februarie 2020, Scorpion

Februarie 2020, Scorpion
 008 Scorpion   În prima parte a lunii ești mult mai preocupat de casă, relația cu părinții, eventual de schimbări, renovări pe care vrei să le faci în propria gospodărie. Acorzi o atenție deosebită eventualelor schimbări pe care vrei să le faci, vis-a-vis de propria locuință luând în calcul foarte serios că nu mai trebuie să cheltui bani pe ceea ce nu este util pentru casă, familie. Pe la mijlocul acestei luni te gândești foarte serios să îți schimbi domiciliul. Cert este că ai planuri foarte mari pentru casă și nu te vei lăsa până când nu le concretizezi. În a doua parte a lunii viața amoroasă devine subiect principal fiind oarecum uimit cât de repede se derulează lucrurile trecând destul de ușor de la agonie la extaz, de la starea de plutire la starea de prăbușire, confuzie. Totul depinde de modul în care gestionezi situația, dacă reușești să nu pui prea mult la suflet situațiile de viață care oricum vin și pleacă. Deviza lunii, pentru tine, este: „Căutam mereu putere și încredere în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                         
          Este o lună oarecum agitată dar și plină de confuzii, de reîntoarceri din drum, revenire la o eventuală relație de amor din trecut sau la mai multe relații, în încercarea de a afla sensul unor evenimente, a unor dezamăgiri suferite de-a lungul timpului, în plan sentimental. Până în data de 17 ai ocazia să conversezi mai mult decât ai fi crezut cu persoane care te incită, te atrag, din punct de vedere sentimental. Ai tendința să te implici în relații de scurtă durată preferând să nu îți asumi responsabilități, să nu te implici serios într-o relație de dragoste.
            Este o lună în care ai ocazia să trăiești din plin relația de mariaj bucurându-te de atenție și pasiune venite din partea partenerului de viață. Reușești să lași deoparte grijile profesionale, îndeosebi în a doua parte a lunii și dedici mai mult timp relației de mariaj. Nimic nu ți se va părea prea greu, cât timp ai alături de tine persoana cu care simți că te completezi. Va trebui să fii mult mai atent la relația de cuplu, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să apară adevărate „scântei” având ca subiect principal banii, care nu sunt suficienți pentru ce ai vrea tu să faci.

Cariera si baniCarieră și bani                   
          Este vorba despre o perioadă cu mult efort fizic, dedicare la locul de muncă, răsturnări de situație, îndeosebi în a doua parte a lunii. Ai parte de inițiative, progres dar și renunțare, epuizare fizică și mentală, la început de lună. Prima parte a lunii este favorabilă investițiilor imobiliare, îndeosebi în primele zece zile.
        În preajma datei de 22 va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește relația cu colegii, colaboratorii, o eventuală asociere făcută în trecut se dovedește a fi nerentabilă, provocatoare de pierderi financiare. Nu te grăbi să faci schimbări importante legate de locul de muncă, ci urmează pas cu pas indicațiile date de un expert, un om de încredere, care te susține în aceste situații incerte.
           Din data de 17 va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește investițiile, împrumuturile, încercarea de a obține bani și din alte surse, speculațiile fiind menite să îți provoace pierderi financiare destul de mari cât să îți destabilizeze bugetul personal. Las-o mai ușor cu cheltuielile care vizează distracțiile, plimbările, extravaganțele de orice fel.
          Spre sfârșitul lunii este recomandat să renunți la anumite colaborări profesionale, la un parteneriat destul de păgubos, din punct de vedere financiar.
         În această lună te poți aștepta la tot felul de răsturnări de situație, în ceea ce privește un loc de muncă. Tot ce ai de făcut este să fii calm și să nu te abați de la drumul tău și să eviți să dai curs invitației de a demara o nouă asociere sau de a schimba locul actual de muncă. Astrele te susțin în demersurile tale, mai ales dacă te gândești să dai startul unei afaceri personale prin care valorifici experiența profesională.

SanatateSănătate
       Fii mult mai prudent în a doua parte a lunii lunii, atunci când ești predispus la probleme de sănătate care vizează infecții, probleme stomatologice, migrene, dureri de spate, tensiune arterială oscilantă, accidente vasculare. Atenție și spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la probleme renale, tăieturi, căzături. De evitat practicarea sporturilor extreme, pe tot parcursul perioadei analizate aici.