Luna februarie 2020, Săgetător

Februarie 2020, Săgetător  
009 Sagetator
     În prima parte a lunii ești mult mai dornic să călătorești, să relaționezi cu mai mulți oameni, să negociezi, să te informezi din cât mai multe domenii. Pe de altă parte, este posibil să te confrunți cu răsturnări de situație, legate de o relație de dragoste, îndeosebi la începutul acestei luni. Este o perioadă de dialoguri intense, răzgândiri și reconfigurare a unor proiecte, strategii care vizează locul de muncă. În a doua parte a lunii ești mult mai concentrat pe obigațiile care țin de casă, familie, relația cu părinții. Atmosfera în familie riscă să devină foarte tensionată spre sfârșitul lunii fiind necesar să te mobilizezi pentru a depăși momentul cu bine. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Viața însăși este magie iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic.” Albert Einstein

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                     
          La începutul lunii este posibil ca relația de dragoste să treacă printr-o perioadă de agitație, neînțelegeri datorate, în primul rând, unor probleme  cu rudele apropiate sau a unor bârfe cărora le dai prea multă atenție. Evită să stai prea mult la discuții cu cei din jur despre eventualele probleme din viața ta sentimentală.
            Din data de 7 apar noi posibilități de a te îndrăgosti, de a trăi cu pasiune o nouă relație de dragoste sau de a fi mult mai deschis către aventură, flirt alegând să iubești, să dedici mai mult timp unei noi cuceriri în plan amoros.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj există tendința de a exagera lucrurile, de a vedea latura negativă din cadrul relației sau de a ține mai mult cont de părerile părinților, care se pare că nu prea sunt de acord cu deciziile tale sau ale partenerului de viață și de aici se pot declanșa o serie de neînțelegeri.
           În a doua parte a acestei luni relația cu familia, părinții joacă un rol esențial în menținerea echilibrului din cadrul relației de mariaj. Ești cam agitat, nemulțumit în orice moment, gata de acțiune, fără să te gândești că ar trebui să ții ritmul cu partenerul de viață. Există riscul de a ajunge relativ ușor la certuri, chiar la despărțire, la sfârșitul acestei luni. Se pare că fiecare vorbește „pe limba lui” și nici unul nu se străduiește prea mult să înțeleagă ce a vrut fiecare să spună. Este posibil să te răzgândești, în ceea ce privește o relație de cuplu și să vrei să divorțezi sau să renunți la o logodnă.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste există riscul ca, în această lună, să confuzi o relație intimă, sexuală cu dragostea și astfel, până la sfârșitul perioadei analizate, îți dai seama că toul nu a fost decât un „balon de săpun”. Îți este destul de greu să te echilibrezi, la nivel emoțional. Nu ai decât să lași să treacă acest val și abia după aceea să vezi dacă se poate construi o relație bazată pe sentimente cu adevărat profunde.

Cariera si baniCarieră și bani                          
          Urmează o perioadă în care ești plin de energie, dinamism, ambiție și hotărâre pentru a-ți împlini un scop măreț, în plan profesional, îndeosebi în prima parte a lunii.  Ești într-o permanentă competiție cu un coleg, de parcă nu ți-ar ajunge câte responsabilități ți-ai asumat și numai de concurență nu ai chef acum. Orice interacțiune cu persoanele stresate din mediul de lucru nu face decât să te agite și mai mult și să îți pierzi ritmul de lucru.
          Ai tendința să te implici în mai multe activități în același timp și astfel nu reușești să duci la bun sfârșit mai nimic. Atenție la relația cu colegii și colaboratorii, îndeosebi în prima decadă a lunii.
          În preajma datei de 21 va trebui să fii mult mai prudent la investițiile pe care le faci sau deciziile pe care le iei, vis-a-vis de locul de muncă sau o afacere personală. Dacă chiar nu reușești să ajungi la un consens cu colaboratorii este bine să faci cale întoarsă și să îți vezi de treburile tale, fără să le porți ranchiună unor persoane care oricum nu vor înțelege argumentele tale.
          În a doua parte a lunii primești susținerea familiei pentru a reuși să finalizezi un proiect profesional sau poți să dai startul unei afaceri de familie. Este o perioadă în care îți vin bani prin muncă susținută dar și cheltuieli pentru a reuși să menții, pe linia de plutire, anumite proiecte care țin de casă sau o afacere personală. Nu duci lipsă de conștiinciozitate și pricepere în domeniul tău de lucru, se cere însă atenție în ceea ce privește relația cu autoritățile întrucât ești predispus la sancțiuni.

SanatateSănătate
      Pentru că dispui de foarte multă energie ai tendința să te implici în mai multe activități dorind să le faci pe toate repede și bine, îndeosebi până la jumătatea lunii. Ești predispus la accidente, lovituri, tăieturi, luxații sau chiar fracturi, îndeosebi în preajma datei de 22. De evitat locurile aglomerate și sporturile extreme, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la viroze respiratorii, infecții renale, accidentări.

Traffic

LOADING...