Luna februarie 2020, Rac

Februarie 2020, Rac
004 Rac         În această lună vei pune mai mult accent pe ceea ce ai de transformat, la ce trebuie să renunți, ce anume ai de reglat cu un fost partener, fie de afaceri sau de mariaj. Nu este ușor să lași în urmă oameni, locuri, amintiri dragi dar ai să constați că este absolut necesar să renunți la anumite lucruri pentru a reuși să o iei de la capăt, mult mai încrezător în posibilitățile tale de progres. Este posibil să te confrunți cu lecții de viață oarecum dificile care vizează relația cu ceilalți, aspecte inevitabile dar profund revelatoare a unei realități, primirea unor informații menite să te „pună în gardă”,  să te readucă cu „picioarele pe pământ”.
          Ești mai atent la detalii, concentrat pe concretizarea propriilor obiective, îndeosebi dacă acestea implică câștiguri financiare venite prin intermediul unei moșteniri sau prin partenerul de viață. După data de 19 ești mult mai interesat de domeniul spiritual, călătorii și relația cu persoane aflate în străinătate, studiu sau dorința de adopta o nouă filosofie de viață. Deviza lunii analizate este: „Fiecare zi este o nouă viață pentru omul înțelept.” Dale Carnegie

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                       
          Relația de cuplu trece prin transformări profunde astfel că, în această lună, se va pune mai mult accept pe noi posibilități de a readuce starea de armonie, de echilibru în relație, îndeosebi în prima parte a lunii. Până în data de 7 ai ocazia să dai startul unei relații cu o persoană de altă naționalitate sau aflată în străinătate. Doar de tine depind deciziile pe care le iei acum. Ceva însă îți spune că trebuie să faci un pas înapoi și să lași timpul să decidă ce este mai bine pentru tine, îndeosebi atunci când vine vorba despre domeniul sentimental.
            Din data de 17 ai ocazia să participi la un proiect comun cu partenerul de viață sau să te implici mai mult în relația de mariaj fiind mult mai atent la nevoile celuilalt. Atenție însă la eventualele probleme de comunicare în relația de cuplu datorită intervenției unor rude apropiate care vin cu tot felul de informații false încercând să denigreze relația ta de cuplu.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai ocazii favorabile pentru a dezvolta o relație de dragoste, pe tot parcursul lunii în discuție. Este o perioadă în care alegi să trăiești cu intensitate, să te bucuri de fiecare moment.
           Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj fii deschis, romantic, fă tu pasul hotărâtor pentru a-l învăța pe celălalt că iubirea înseamnă mai mult decât a fi, pur și simplu, lângă cineva. Iubirea înseamnă să îți pese de celălalt, să observi ce anume îi place la tine și ce nu, ce așteptări are și ce anume ar putea să îi dea sentimentul de siguranță. În a doua parte a lunii este bine să acorzi partenerului de viață mai multă libertate de mișcare, de exprimare a propriilor dorințe. Ești predispus la posesivitate, gelozie, tendința de a vedea doar ce este rău lăsându-te copleșit de bârfe și răutăți venite din partea altor persoane.
            Mare atenție spre sfârșitul perioadei, atunci când ești predipsus la certuri cu partenerul de viață astfel că, de la simple contraziceri legate, fie de casă, fie de problemele din carieră se poate ajunge destul de ușor la certuri, acuzații menite să îți tulbure mintea și sufletul și astfel poți să iei decizii sub impulsul de moment.

Cariera si baniCarieră și bani               
          Până la jumătatea lunii dai dovadă de mult dinamism, spirit de echipă, conștiinciozitate reușind să îi mobilizezi și pe ceilalți colegi, în situațiile de criză de la locul de muncă. Lucrezi mult și eficient reușind să faci față cu brio competitorilor. Apar situații favorabile de progres profesional, oportunități de a găsi un nou loc de muncă, îndeosebi în intervalul 10 – 15. Te poți aștepta însă și la confruntări în relația cu colegii de muncă, în preajma datei de 22.
          Prima jumătate a lunii este favorabilă pentru a obține un împrumut avantajos sau pentru a primi susținere financiară din partea unui asociat sau prin partenerul de viață. De evitat semnarea de contracte, parteneriate, lansarea de noi proiecte după data de 15. Totul este să dai dovadă de fler, creativitate, spontaneitate dar și diplomație, să îți asculți intuiția în fiecare moment. Te poți aștepta la câștiguri venite dintr-o moștenire, un cadou din partea partenerului de viață sau din afaceri.
         Mare atenție spre sfârșitul  lunii, atunci când este posibil să apară confruntări în relația cu un superior și astfel să îți fie date peste cap anumite planuri care vizează cariera. Ai ocazia să constați că tot răul a fost spre binele tău reușind astfel să te mobilizezi și să schimbi în bine viața profesională, cât mai urgent posibil.
       La sfârșitul lunii va trebui să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut călătorii în interes de serviciu pe distanțe lungi, întrucât pot apărea răzgândiri, răsturnări de situație, probleme de sănătate. Evită să te hazardezi către o direcție profesională care îți dă bătăi de cap, stare de neliniște, nesiguranță.

SanatateSănătate
      Avem de-a face cu o lună foarte agitată, în care se cere să fii mult mai atent la ce anume și cât mănânci și să eviți implicarea în activități care te solicită peste măsură, îndeosebi la începutul perioadei, atunci când ești predispus la accidente, probleme care țin de sistemul digestiv, infecții ale sângelui, migrene. Este nevoie să intervii cât mai promt și să apelezi la medic, îndeosebi în a doua parte a lunii în discuție.