Luna februarie 2020, Leu

Februarie 2020, Leu
005 Leu      În această perioadă ai ocazia să redescoperi farmecul relației în doi sau în tot ceea ce ține de relația cu ceilalți. Totul depinde de tine, de modul în care gestionezi situațiile, felul în care îți organizazi timpul și energia de care dispui. Printr-o comunicare sinceră și calmă reușești să ajungi acolo unde ți-ai propus sau primești ceea ce îți dorești. Nu te hazarda să dai startul unor acțiuni, relații despre care știi că sunt supuse, din start, compromisului. Ascultă-ți intuiția și fii atent la nevoile sufletului tău, la dorințele și idealurile proprii. După data de 19 ești mult mai preocupat de ocultism, metafizică, modul în care ai putea obține bani prin intermediul celorlalți, eventual dintr-o afacere sau asociere. Vei pune mai mult accent pe latura intimă din cadrul relației deja existente. Deviza lunii analizate este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu             
          Ești mult mai dedicat relației de cuplu reușind să joci rolul de bun sfătuitor pentru partenerul de viață. În relația de cuplu îți regăsești pacea, echilibrul emoțional bucurându-te de fiecare moment în doi, îndeosebi până la jumătatea perioadei.
            Din data de 17 lucrurile tind să se complice, fie te simți mai tot timpul neînțeles, fie chiar tu ești cel care nu ai răbdare să asculți și părerea partenerului de viață, cert este că una spui și altceva se înțelege. Este recomandat să nu accepți compromisuri fiind important să eviți orice fel de complicații, mai ales dacă ai sentimentul că pierzi controlul asupra relației. Fie îți schimbi atitudinea și găsești noi modalități de a readuce echilibrul în relație, fie iei decizia să renunți definitiv la o relație care ți-a creat destul de multe probleme de ceva timp, îndeosebi în ultima decadă a lunii. Va trebui să cântărești foarte atent avantajele și dezavantajele unei eventuale separări. Ce gândești sau inițiezi acum și care vizează relația de cuplu va avea impact pe termen îndelungat.
            În preajma datei de 28 se poate ajunge la certuri în relația de dragoste ca urmare a aflării unor secrete care vizează o relație de amor, datorită tendinței tale de a te implica în relații superficiale înșelând astfel încrederea persoanei iubite. Este posibil să intri în posesia unor informații, vis-à-vis de o relație de dragoste în care ești deja implicat.
          Spre sfârșitul lunii ești impulsiv, agresiv verbal astfel că există riscul să rupi o relație de dragoste datorită atitudinii tale, a modului în care alegi să comunici cu persoana dragă. Ești predispus la implicarea în relații superficiale, flirturi, aventuri de o noapte iar aceasta îți va da viața relațională peste cap.

Cariera si baniCarieră și bani             
          În prima parte a lunii vei pune accent pe colaborare, încheierea de parteneriate, implicarea în acțiuni comune cu colegii de muncă ceea ce îți va aduce și beneficii materiale, îndeosebi până la jumătatea lunii. Atenție însă la data de 17, atunci când există riscul să apară tot felul de complicații care vizează un eventual împrumut, plata unor taxe, impozite, aspecte care vizează un proces, acte, documente ce vizează o moștenire.
          După data de 14 este avantajată concretizarea proiectelor care vizează domeniul profesional. Ești susținut de superiori în demersurile tale beneficiind astfel de șansa de a fi promovat ca urmare a dedicării tale, a flerului, originalității, dedicării și conștiinciozității de care dai dovadă.
          Nu te baza pe promisiunile prietenilor, legate de bani, întrucât ești predispus la pierderi, ca urmare a unor investiții neinspirate făcute în trecut, la îndemnul acestora. De evitat investirea de bani în jocurile de noroc, participarea la tot felul de întâlniri, petreceri care se vor dovedi a fi foarte nerentabile pentru bugetul tău, îndeosebi în ultimul decan al acestei luni.
       Din data de 16 ai posibilitatea de a concretiza anumite proiecte profesionale sau poți reevalua o colaborare cu un coleg de muncă, un șef care te va susține în demersurile tale. Ai capacitatea de a munci mult și cu spor fiind solicitat peste măsură dar, cu toate astea, reușești să îți faci timp și pentru a dezvolta proiecte în afara programului de lucru. Este o perioadă de reevaluare, reorganizare, de adoptare a unui nou ritm de muncă care se va dovedi mult mai eficient pentru tine.

SanatateSănătate
        În această lună ești suprasolicitat la locul de muncă iar aceasta nu face decât să îți creeze tot felul de probleme de sănătate. Este bine să supraveghezi îndeaproape tot ce este legat de oase, articulații, dinți și absorbția mineralelor. La începutul lunii există riscul să te confrunți cu probleme care țin de zona capului, ai predispoziție la accidente, migrene, lovituri. Mare atenție însă și în preajma datei de 28, atunci când ești predispus la probleme renale, infecții sau probleme ale sistemului digestiv.