Luna februarie 2020, Gemeni

Februarie 2020, Gemeni
003 Gemeni        În această lună ești mult mai atras de călătorii, studii, tot ceea ce înseamnă dezvoltare personală, simți nevoia de a adopta o nouă filosofie de viață ca urmare a unor evenimente nu tocmai favorabile din viața ta. Se observă o mai mare preocupare față de domeniul spiritual, latura abstractă a vieții, dezvolți relații de colaborare cu persoane aflate în străinătate sau pui la cale o călătorie peste hotare. Apare șansa de a întâlni oameni cu o cunoaștere vastă, poți să întâlnești persoana care joacă rolul de ghid, mentor în existența ta ghidându-te să ajungi la cunoașterea de care simți că ai nevoie. Din data de 19 ești mult mai preocupat de carieră, relația cu superiorii având ocazia să fii promovat pe un post mai bine plătit. Putem să vorbim despre o schimbare pe care ți-o dorești de ceva timp. Cert este că vei fi extrem de ocupat, datorită responsabilităților și a ritmului de lucru alert reușind cu greu să te mobilizezi, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Deviza ta, în această lună, este: „Urmărește-ți faptele, ele vor deveni obiceiuri. Urmărește-ți obiceiurile, ele vor deveni caracter. Urmărește-ți caracterul, el va deveni destinul tău.” Lao Tzu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu           
          Această lună debutează cu mult dinamism, pasiune în relația de mariaj reușind să ajungi la o mai bună comunicare în relația de cuplu sau într-o relație de dragoste, cât timp nu te lași purtat de orgoliu. Nu ai decât să te bucuri din plin, în plan sentimental, în prima decadă a acestei luni putând fi vorba despre primirea de cadouri, mai multă atenție din partea persoanei iubite, declarații de iubire, momente petrecute în doi menite să readucă sentimentul că viața în doi poate fi plină de pasiune.
          Din data de 7 ai ocazia să dezvolți o relație de prietenie și poți să iei decizia de a o transforma într-o relație de amor ceea ce nu te va avantaja prea mult astfel că se cere prudență la alegerile pe care le faci acum și să nu te lași purtat de „val” întrucât, în a doua parte a lunii, vei ajunge destul de ușor la concluzia că ai pierdut vremea făcându-ți speranțe deșarte, vis-a-vis de relația cu o persoană de sex opus.
           Din data de 17 pot apărea tot felul de nemulțumiri în relația de cuplu având ca subiect principal cariera, proiectele profesionale cărora le dedici prea mult timp uitând să acorzi atenție și partenerului de viață. Ești predispus la compromisuri, îndeosebi în preajma datei de 28 așa că acordă atenție la deciziile pe care le iei.
          Spre sfârșitul perioadei este posibil să îți pierzi răbdarea și să iei decizia de a rupe o relație de prietenie sau pot să apară probleme în relația de mariaj datorită implicării unor amici. O călătorie în interes de serviciu ar putea să trezească suspiciuni din partea partenerului de viață și astfel ești nevoit să te justifici sau nu poți aduce argumente clare, vis-à-vis de o activitate pe care o desfășori.

Cariera si baniCarieră și bani                      
          În prima parte a lunii dedici foarte mult timp carierei, posibilităților de relansare a imaginii în plan social fiind mult mai dornic să te afirmi, să pui în aplicare proiecte profesionale ambițioase. Primești susținere din partea șefilor sau te bucuri de un job mai bine plătit.
             Din data de 17 va trebui să fii mult mai atent la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de carieră, eventuale schimbări pe care vrei să le faci în plan profesional. Este posibil ca un colaborator să facă greșeli pe care vrea să le pună în „cârca ta” și astfel ajungi la pierderea imaginii tale publice, este nevoie să faci cheltuieli pentru a ieși dintr-o încurcătură care vizează acte, documente oficiale. Cert este că va trebui să faci o analiză serioasă a unor proiecte, curățenie printre documente, să pui la punct anumite strategii care vizează relația cu șefii, autoritățile. Ești neînțeles de către superiori și cei care te-au susținut până acum pot să dea înapoi, să nu te mai susțină în demersurile tale astfel că, în a doua parte a lunii, va trebui să te bazezi doar pe tine. Este bine să nu ai așteptări de la colegi, subalterni sau colaboratori.
           În a doua parte a lunii ești „luat în vizor” de un șef astfel că este necesar să acorzi atenție la ce anume se vrea de la tine. Chiar dacă îți asumi mai multe responsabilități recompensele se vor vedea în timp și vei reuși să ajungi și la beneficiile financiare. Până atunci trebuie să dai dovadă de fler, creativitate și spontaneitate, fără să te victimizezi. Dacă ai de făcut călătorii în interes de serviciu va trebui să dai dovadă de prudență în privința modului în care conduci mașina sau te poți aștepta la tot felul de neplăceri la drum, pierderi de documente, în preajma datei de 28.

SanatateSănătate     
       La începutul perioadei ești predispus la probleme stomatologice, migrene, lovituri în zona capului, dureri de spate, ale încheieturilor. În a doua parte a lunii este nevoie de mai multă grijă față de propriul organism fiind predispus la recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate. Este posibil să îți simți organismul slăbit fiind nevoie de mai multe vitamine, consum de fructe și legume, mai multe plimbări în aer liber. De evitat stresul, munca intelectuală și fizică peste măsură. Tot ce ai de făcut este să ții cont de semnalele pe care ți le dă propriul organism, atunci când acesta are nevoie de mai multă odihnă.