Luna februarie 2020, Fecioară

Februarie 2020, Fecioară
006 Fecioara        În această lună acorzi o atenție deosebită propriei sănătăți și eventualelor schimbări pe care vrei să le faci, vis-a-vis de programul sau locul de muncă. Este o perioadă în care ai ocazia să te faci remarcat de către colegi prin abilitățile tale native, modul în care îți asumi responsabilitățile reușind să fii un bun organizator și chiar ai mai mult curaj în asumarea de noi responsabilități în cadrul unui proiect profesional. Din data de 19 vei pune mai mult accent pe relația de cuplu, cauți o modalitate de a comunica mult mai eficient cu partenerul de viață. Relația cu ceilalți capătă o însemnătate aparte pentru tine fiind mai important ceea ce doresc ceilalți și cum ai putea să le fii de ajutor. Deviza acestei lunii este: „Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el și nu în ceea ce este capabil să primească.” Albert Einstein

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                        
          Încă de la începutul lunii ești foarte implicat în relația de cuplu punând mai mult accent pe comunicare, romantism, ai în minte tot felul de proiecte, idei care mai de care mai ingenioase ce vizează casa, propria gospodărie, relația cu familia, eventual iei decizia de a concepe un copil. Până în data de 7 se  va observa o mai mare nevoie de romantism în relația de mariaj având ocazia să trăiești momente deosebite, alături de partenerul de viață, împărtășind cu acesta propriile gânduri, dorințe, eventual problemele cu care te confrunți în carieră.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, din data de 16 ai toate șansele să dai startul unei relații de amor, flirt, aventură. Simți nevoia de a interacționa mai mult cu sexul opus punând pe primul plan atracția fizică, sexuală. Vor exista și momente de derută, în care nu prea știi ce să faci, dacă alegerea făcută este potrivită și de viitor pentru tine.  
            Din data de 17 va trebui să fii mult mai atent la felul în care conversezi și îți exprimi propriile gânduri, dorințe, la ce anume se vrea de la tine în relația de mariaj. Se poate vorbi acum despre încercarea de a pune la punct aspecte care țin de relația de cuplu și care nu au fost lămurite la timp având ca subiect principal relația cu părinții, probleme care țin de casă, gospodărie, cheltuieli pe care trebuie să le faci cu unele reparații, eventual o renovare a locuinței.
           În preajma datei de 28 va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește relația de dragoste care ar putea să îți creeze probleme de natură psihic-emoțională. Depinde din ce unghi privești lucrurile! Cert este că ai ocazia să treci printr-o transformare intensă, la nivel afectiv, ceea ce te va avantaja pe termen îndelungat.

Cariera si baniCarieră și bani             
          În prima parte a lunii ești pus pe treabă, mai ales atunci când vine vorba despre locul de muncă, noi posibilități de relansare în plan profesional, obținerea unui job sau a unei colaborări avantajoase. Fii prudent, în ceea ce privește acțiunile venite din partea unor dușmani ascunși, îndeosebi în preajma datei de 9, atunci când se încearcă denigrarea, defăimarea ta, răsturnări de situație care te vor dezavantaja la locul de muncă. Nu este cazul să te grăbești și să semnezi un contract de muncă, o nouă afacere, după data de 16 februarie, atunci când lucrurile tind să devină destul de neclare, în ceea ce privește cariera.
            În intervalul de 7 – 15 este bine să profiți de oportunitățile de relasare a unei afaceri personale, de revizuire a unor aspecte care vizează un eventual împrumut, un proces în care ești deja implicat. Poate fi șansa de a primi banii de care ai nevoie, bani veniți în urma unor investiții făcute în trecut.
          Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește banii veniți prin intermediul celorlalți, eventual dintr-o asociere, prin partenerul de viață, în preajma datei de 22, întrucât ești predispus la pierderi de bani, răsturnări de situație, probleme care pot apărea în urma aflării unui secret. Atenție și la ce anume semnezi, la documente, contracte, negocieri pentru că pot apărea tot felul de încurcături, îndeosebi în a doua parte a lunii.  
            Acordă atenție la eventuale pierderi sau cheltuieli financiare venite de pe urma unor investiții imobiliare. Ești nevoit să faci cheltuieli neașteptate cu reparații în propria gospodărie, spre sfârșitul lunii. Nu te hazarda să dai startul unei acțiuni, unui proiect ambițios, până când nu cunoști toate datele problemei.

SanatateSănătate
      În această lună ai ocazia să iei decizii ferme, legate de propria sănătate. Încă de la începutul perioadei iei decizia fermă de a-ți schimba stilul de viață, regimul alimentar, adopți o viață mult mai sănătoasă, faci mai multă mișcare în natură, mai mult sport, ești mai atent la ceeea ce mânănci. Fie că schimbi un tratament sau reiei anumite analize, cert este că porți discuții intense despre sănătate, îndeosebi în prima jumătate a lunii.  Atenție la eventualele probleme care țin de sistemul digestiv, ficat, sistemul nervos, îndeosebi în preajma datei de 22. Evită implicarea în acțiuni care te solicită, din punct de vedere fizic, în preajma datei de 28, întrucât ești predispus la accidente, probleme legate de oase, spate, dureri lombare.