Luna februarie 2020, Capricorn

Februarie 2020, Capricorn
010 Capricorn        În această  lună  poți valorifica din plin abilitatea nativă de a câștiga mai mulți bani, de a te face remarcat în mediul de lucru sau de a profita din plin de oportunitățile de a obține banii de care ai nevoie. Negociezi, duci tot felul de tratative și nu te lași până când nu obții ceea ce ți-ai propus. În prima parte a perioadei vei trece prin tot felul de trăiri, stări contradictorii care au legătură cu munca, cariera. Ai capacitatea de a te mobiliza, atunci când vine vorba despre afacerea personală. Nu te poți baza pe nimeni pentru a reuși să ieși dintr-o situație conflictuală care are, ca motiv principal de ceartă, banul. Este nevoie de foarte multă diplomație din partea ta. Din data de 19 este momentul potrivit să recuperezi timpul pierdut, în ceea ce privește  studiile, cursurile abandonate din diferite motive. Nu-ți este prea ușor dar ești conștient că doar de tine depinde să readuci starea de ordine în viața ta. Spre sfârșitul lunii este posibil să ajungi la certuri în relația cu rudele apropiate. Deviza lunii, pentru tine, este: „Într-o zi te vei trezi și vei constata că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Fă ce-ți dorești acum!” Paulo Coelho

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                     
          În această lună este posibil ca relația de cuplu să treacă pe planul doi sau te mobilizezi, alături de partenerul de viață, pentru a atrage mai mulți bani în bugetul familiei. Este vorba despre multă muncă și dedicare în această lună punând mai mult accent pe lucrurile concrete, practice din relația de mariaj. Te simți bine acasă, alături de cei dragi, de partenerul de viață, îndeosebi din data de 7, atunci când reușești să te simți de-a dreptul echilibrat din punct de vedere afectiv, emoțional, cât timp ești susținut de persoane dragi.
            În prima parte a lunii ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală care poate să te trezească oarecum la viață, trăiești cu pasiune, romantism, te bucuri de viață fiind luat oarecum prin surprindere.
             De la jumătatea lunii va trebui să fii mai prudent, atunci când vine vorba despre bugetul comun al familiei sau să te sfătuiești cu partenerul de viață, în ceea ce privește achizițiile costisitoare pe care vrei să le faci, chiar dacă este vorba despre amenajarea propriei locuințe.
            Spre sfârșitul lunii va trebui să dai dovadă de prudență, discreție, îndeosebi dacă ești implicat într-o relație extraconjugală întrucât există riscul să ajungi la conflicte destul de dure în relația cu partenerul de viață. Evită să dai curs bârfelor venite din partea rudelor apropiate, îndeosebi în ultima decadă a acestei luni.

Cariera si baniCarieră și bani                     
          Încă de la începutul lunii ești predispus la pierderi de bani, furt, păcăleli, conflicte cu autoritățile. Nu este exclus să faci cadouri destul de costisitoare persoanei iubite, la începutul acestei perioade. Este bine să eviți orice conflict cu un superior, îndeosebi la începutul lunii, întrucât există predispoziția de a te confrunta cu tot felul de pierderi, obstacole în plan profesional, pe tot parcursul perioadei analizate. Acordă o mai mare atenție la acuzațiile pe care le aduci fiind important să vezi dacă merită să dai startul unui conflict.
            Ești inspirat, plin de idei inovative, ambițios îndeosebi din data de 16 ceea ce te va avantaja să obții ceea ce îți dorești în plan profesional reușind să valorifici din plin anumite abilități dar, cu toate acestea, se pare că tot vei atrage necazuri care îți vor da anumite proiecte profesionale peste cap. Ești pus pe treabă, te perfecționezi, poți să primești o diplomă care te va ajuta să obții o funcție de răspundere care îți va aduce și mai mulți bani la salariu. Acordă atenție la examene, interviuri, la actele pe care le semnezi în a doua parte a lunii.  
            În preajma datei de 23 posibil să apară noi oportunități de creștere a veniturilor sau reiei discuțiile, negocierile cu un angajator. Nu trebuie să te grăbești și să semnezi un contract.
           Pe tot parcursul acestei luni este recomandat bine să o lași mai ușor cu investițiile în domeniul imobiliar, dezvoltarea unui hobby sperând să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Evită să faci investiții sau să cheltui bani la jocurile de noroc, la sfârșitul lunii.

SanatateSănătate     
       La începutul lunii, cât timp îți dozezi forțele din punct de vedere fizic, ai ocazia să scapi de eventuale lovituri, căzături, răniri. În a doua parte a lunii ești predispus la  depresie, migrene, insomnii, alternare a tensiunii arteriale, infecții, accidente. Este recomandat să faci mai multă mișcare în natură petrecându-ți timpul alături de persoane dragi sufletului tău. 

Traffic

LOADING...