Luna februarie 2020, Berbec

Februarie 2020, Berbec
001 Berbec     În această lună vei pune mai mult accent pe relația cu prietenii, pe reconfigurări în ceea ce privește relația cu grupul, organizația din care faci parte. Cauți noi posibilități de a-ți relansa sau reconfigura proiectele. Pentru tine, în această lună,  este foarte important să îți asumi noi responsabilități, să dai startul unor acțiuni importante care să te propulseze pe o nouă treaptă, în plan social. Nimic nu e prea greu, cât timp dai dovadă de originalitate, altruism și înțelegere față de ceilalți. Din data de 19, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, ai ocazia să te redescoperi, să petreci mai mult timp în solitudine, să analizezi situațiile de viață, relația cu ceilalți dintr-o nouă perspectivă, să observi că numai de tine depinde să îți împlinești un ideal sau să te simți cu adevărat împlinit. Te preocupi mai mult de latura spirituală a vieții preferând să acționezi din umbră, din culise, fără să faci prea mult zgomot. Deviza ta, pentru această lună, este: „Prietenii sunt rudele pe care ți le faci.” Eustache Deschamps

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                   
          Încă de la începutul perioadei ai tendința să pui mai mult accent pe obligațiile profesionale iar aceasta poate să îți aducă tot felul de nemulțumiri în relația de cuplu. Starea de agitație, impulsul de moment, decizii pe care le iei la nervi te vor predispune la tot felul de neînțelegeri în relația cu partenerul de viață, în prima parte a lunii. Întâlnirile cu prietenii comuni, participarea la tot felul de petreceri, la spectacole, acțiuni de caritate au menirea să dezvolte și mai mult relația în doi sau să aducă mai mult echilibru.
          După data de 7 ești mult mai atent la modul în care se dezvoltă relația de cuplu fiind posibil chiar să implici partenerul de viață într-un proiect profesional sau îi ceri ajutorul în demersurile pe care le faci. Este o lună în care pui mai mult accent pe stabilitate, asumarea de responsabilități în relația de cuplu, pe comunicare, călătorii în doi.
Dacă nu ți-ai găsit încă perechea, ai ocazia să dezvolți o relație cu un coleg de muncă și să faci un pas important dând astfel startul unei relații de cursă lungă. Este recomandat să ții cont totuși de sfatul unor prieteni, oameni de încredere și să eviți compromisul întrucât ești predispus la defăimări, atacuri la persoană, este posibil chiar să fie deconspirată relația de amor, în cazul în care ești deja implicat într-o altă relație.
          Dacă ești încă singur, în a doua parte a lunii, ai ocazia să te îndrăgostești dând astfel startul unei (noi) relații de iubire. Va trebui să fii atent la avertismentele venite din partea unor amici sau colegi de muncă, vis-a-vis de o relație de dragoste, fiind vorba despre dezvăluiri ce te vor pune serios pe gânduri neștiind prea clar ce să faci.
          Spre sfârșitul lunii va trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere față de partenerul de viață și s-o lași mai ușor cu munca, preocupările care țin de domeniul profesional. Nu este exclus să ajungi la certuri, reproșuri, acuzații. Există riscul să te implici într-o relație extraconjugală sau să revină în viața ta o iubire din trecut.

Cariera si baniCarieră și bani                       
          În prima parte a lunii muncești mult dând dovadă de conștiinciozitate, de încredere în propria persoană, în propriile abilități, capacități de a atrage mai mulți clienți sau atenția unor șefi, colegi asupra activității tale. Știi cum să te impui, uneori poate cu prea multă vehemență, ceea ce ar putea să îi îndepărteze pe unii colegi și să rămâi singur, atunci când vine vorba să duci la bun sfârșit un proiect profesional. Mare atenție la eventualele discuții în contradictoriu care ar putea să îți denigreze imaginea în plan social, îndeosebi la începutul perioadei în discuție.
            Din data de 17 va trebui să fii mult mai prudent în tot ce înseamnă relația cu colegii, subalternii, ceea ce vizează locul de muncă, eventuale probleme legate de acte, contracte, o schimbare a locului de muncă pe care vrei s-o faci și care se va dovedi a fi în defavoarea ta. Ești nemulțumit de multe aspecte care vizează profesia fiind nevoit să renunți la o colaborare sau un proiect profesional. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete care te vor răscoli în mod profund dar, pe de altă parte, reușești să te lămurești asupra unor situații confuze, ești adus cu „picioarele pe pământ”.
           Este o lună în care putem vorbi despre multă muncă, dedicare, efort fizic și mental știind că toată această zbatere te va conduce, mai devreme sau mai târziu, acolo unde ți-ai propus.
          Va trebui să fii mult mai prudent, în preajma datei de 28, la relația cu ceilalți, îndeosebi dacă ești implicat într-o colaborare, un parteneriat sau ai o afacere personală. Se cere mai mult calm din partea ta și evitarea acțiunilor bruște, sub impulsul de moment, întrucât ești predispus la pierderi neașteptate de bani sau chiar accidente de muncă. Tot în această perioadă s-ar putea ca, datorită oboselii, stresului, să iei decizii care te pot afecta pe termen îndelungat, în plan profesional.
         Acordă atenție la documentele pe care le semnezi, la contracte, călătorii în interes de serviciu, îndeosebi în a doua parte a lunii. Te poți aștepta la probleme legate de acte, în relația cu autoritățile fiind predispus la sancțiuni, plata unor amenzi. Atenție cui împărtășești ideile, proiectele tale pentru că ești predispus la furt de idei, înșelătorii, dezamăgiri venite din partea dușmanilor ascunși. Nu te baza prea mult pe colaboratori și evită să investești bani într-o nouă afacere.
         În această perioadă ai șansa unor câștiguri financiare, cât timp muncești susținut și nu cedezi în fața obstacolelor. Nu te implica în activități, fără să te consulți cu experți, oameni bine pregătiți, îndeosebi în ultima decadă a acestei luni.

SanatateSănătate
      În această lună va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește eventuale probleme  de sănătate. Ești nevoit să reiei anumite analize medicale, un eventual tratament care trebuie schimbat sau renunți la el, îndeosebi în a doua parte a lunii. Pot reapărea anumite probleme de sănătate care țin de zona capului, probleme stomatologice, de circulație a sângelui, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Nu trebuie neglijate nici aspectele care țin de eventuale viroze, afecțiuni în zona picioarelor, probleme datorate excesului de medicamente, alcool sau probleme ale căilor respiratorii, îndeosebi în ultima decadă a lunii.