Luna februarie 2020, Balanță

Februarie 2020, Balanță
007 Balanta      În prima parte a lunii acorzi mai multă atenție planului sentimental, dorinței de a socializa, de a cunoaște persoane de sex opus, poți da startul unei (noi) relații de la care ai mari speranțe că este ceea ce cauți de ceva timp. Prima parte a lunii este favorabilă creativității, investițiilor, dezvoltării unui hobby și pentru tot ceea ce ține de scris, educație, joc și distracție având ocazia să petreci momente de încântare și bucurie, alături de persoane dragi. Strălucești, ești în plină acțiune reușind să aduci transformări importante în viața ta, prin intermediul iubirii, a jocului și divertismentului. În a doua parte a lunii apar noi oportunități de progres în plan profesional fiind șansa ta de a da startul unor noi colaborări sau poți să găsești un nou job. Te dedici sarcinilor de serviciu de acolo venind unele nemulțumiri, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Deviza lunii, pentru tine, este: „Drumul spre fericire presupune: hotărâre, efort și timp.” Dalai Lama

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu               
          Este o lună în care te remarci prin multă efervescență, dinamism, dorința de a iubi și de a fi iubit. Parcă nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales când vine vorba de iubire, flirt, aventură dar și de șansa de a găsi perechea alături de care vrei să îți petreci întreaga viață. Este timpul marilor speranțe în plan amoros dar și al revenirii asupra unei iubiri din trecut îndeosebi din data de 17.
           În preajma datei de 9 va trebui să observi ce anume se vrea de la tine în plan amoros, dacă merită să te mai implici pentru că vezi adevărata latură a unei persoane care, până de curând, părea a fi sufletul tău pereche. Îți vei pune multe semne de întrebare, îndeosebi pe la jumătatea lunii și chiar vei avea ocazia să primești răspunsuri în mod neașteptat.
          În a doua parte a lunii este recomandat să eviți să dai startul unei noi relații sau să ai așteptări prea mari de la o persoană de sex opus abia întâlnită. Încă mai ești legat de o relație de iubire din trecut iar universul îți cere să lămurești acum, odată pentru totdeauna, ce ai de lămurit, ce vrei tu, de fapt, în plan sentimental.
         Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj din data de 7 ești mult mai preocupat de viața de familie, eventuale planuri, proiecte pe care le pui la punct împreună cu partenerul de viață și vizează o casă, bun imobiliar. Dacă nu ai încă un copil acum este șansa de a concretiza acest vis sau măcar iei decizia fermă de a concepe sau adopta un copil. Nu este exclus să te confrunți cu gelozia, să ai sentimentul că ți se ascunde ceva sau că nu reușești să ajungi la sufletul persoanei iubite. Se cere mai multă prudență în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 22, atunci când pot apărea neplăceri datorită problemelor leagte de casă, familie, cheltuieli care trebuiesc făcute, reparații, o investiție imobiliară. Fii atent și la deciziile pe care le iei în preajma datei de 28, atunci când nu îți va veni prea ușor să accepți realitatea, vis-a-vis de familie, relația cu partenerul de viață.

Cariera si baniCarieră și bani            
          După data de 3 ești mult mai hotărât să urmezi cursuri de perfecționare sau să acumulezi mai multe informații dintr-un nou domeniu care te poate ajuta pe viitor în carieră. Prin umor și bună dispoziție reușești să readuci starea de echilibru și armonie în colectivul de muncă astfel că nimic nu va fi prea greu pentru tine, cât timp îți concentrezi energia într-o direcție care corespunde aspirațiilor tale. În prima parte a lunii ai ocazia să negociezi, în avantaj personal, fie că vorbim despre salariu sau un post avantajos.
          Va trebui să fii mult mai prudent, în privința deciziilor profesionale din data de 17 existând riscul să revizuiești un contract de muncă, să revii asupra unor aspecte care vizează acte oficiale, porți discuții destul de aprinse cu un colegii pe tema salariului. Totul este să observi ce interese se află, de fapt, în spatele acestor acuzații.
          Spre sfârșitul lunii se adună prea multe lucruri de făcut în timp scurt ceea ce ar putea să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional, simțindu-te foarte obosit. Atenție la eventuale probleme care țin de documente, pierderea de informații, eventual se poate strica un computer care deține date importante de lucru, în a doua parte a lunii.  
Pe tot parcursul acestei luni ai parte de câștiguri neașteptate dar și de posibile amenzi, necesitatea de a plăti cât mai rapid anumite taxe și impozite, facturi restante, îndeosebi în primul decan al perioadei.
          Atenție însă spre sfârșitul lunii atunci când există riscul să pierzi bani fiind nedreptățit la salariu sau un coleg nu face decât decât să profite de pe urma muncii tale. Cert este că, la sfârșit de lună, ai tendința să te cerți cu colegii, colaboratorii și chiar poți să renunți brusc la un loc de muncă care nu mai corespunde dorințelor tale.

SanatateSănătate
        În prima parte a lunii stai destul de bine la capitolul sănătate, energie, putere de muncă. În ultima decadă a acestei perioade va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre eventuale probleme legate de infecții renale sau probleme ale căilor respiratorii. Există predispoziția la accidente, îndeosebi la sfârșitul lunii. Munca excesivă și starea de nemulțumire nu fac decât să amplifice stresul, tensiunea iar acestea te vor predispune la insomnii, excese legate de mâncare, alcool, tutun, cafea, medicamente.