Luna februarie 2019, Vărsător

Februarie 2019, Vărsător
011 Varsator     În această lună ești plin de viață, capabil să pui la punct aspecte importante care țin de viața personală și relațională, faci anumite schimbări în propria existență, în ciuda neîncrederii și a stării de nesiguranță cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Viața merge înainte și tu știi mai bine decât oricine ce ai de făcut și încotro te îndrepți având un țel foarte clar conturat, în minte și în suflet. Este nevoie de mai multă atenție la relația cu prietenii, la ce anume se vrea de la tine, vezi dacă merită să te implici într-un proiect de grup asumându-ți responsabilități de care nu prea ai timp acum. În a doua parte a lunii ești ferm hotărât să câștigi bani și nu doar să muncești. Ești mai pretențios și capabil să negociezi în favoarea ta fiind foarte conștient de propria valoare. Deviza ta, în această lună, este: „După șocul dezamăgirii îți aduni forțele, te ridici și mergi mai departe.” Geanina Lisandru

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        În prima parte a lunii alegi să te bucuri din plin de iubire având capacitatea de a atrage mult mai ușor atenția sexului opus. Este posibil ca, din data de 4, să dai startul unei relații de dragoste pe care preferi să o păstrezi în secret. Sunt multe lucruri de lămurit în relația de cuplu fiind pus în situația de a alege între două alternative.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci, pe la jumătatea lunii în discuție sunt șanse mari să îți iei „inima în dinți” și să te implici într-o relație de lungă durată sau vrei să oficializezi o relație de amor. Nu este simplu dar acum ești mult prea invadat de pasiune, de trăiri intense și se pare că, de data asta, ai prea multe argumente care să te ajute să iei decizia de a te „așeza” la casa ta.
        Cineva din trecutul amoros revine în viața ta și nu îți este tocmai ușor să iei o decizie fermă, îndeosebi în preajma datei de 28. Este nevoie de mai mult calm, rațiune, discuții deschise, sincere cu partenerul de viață. Până la sfârșitul lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, de fapt.
        Spre sfârșitul lunii este posibil să rupi o relație de dragoste datorită certurilor, a problemelor care au ca subiect principal banii.

Cariera si baniCarieră și bani
        La începutul lunii ești oarecum nemulțumit, în ceea ce privește un contract de muncă, banii pe care îi primești de pe urma unei negocieri neispirate. Nu te grăbi să acționezi, mai ales dacă vrei să iei decizii care vizează schimbarea unui loc de muncă sau startul unei noi asocieri. După data de 6 se așează lucrurile și reușești să ajungi la un oarecare consens într-o relație de colaborare. Totul ține de flerul și intuiția ta în a atrage oamenii de care ai nevoie, la momentul potrivit.
        Ești ferm hotărât să acționezi către o nouă direcție având mai mult curaj, ambiție. Riști și îți asumi noi responsabilități, eventual vei ocupa un post de conducere, la jumătatea lunii. Cert este că demarezi acum un proiect profesional care îți va aduce beneficii financiare pe termen îndelungat.
        Te vei confrunta și cu pierderi în plan financiar, ca urmare a asocierii cu prieteni care doar se folosesc de banii și pregătirea ta în plan profesional și chiar de relațiile de care dispui. Este mult mai indicat și eficient pentru tine să renunți la un grup, organizație care riscă să îți creeze tot felul de neajunsuri, pierderi ale imaginii în plan public, social, defăimări, pierderi de bani, îndeosebi în ultimul decan al perioadei.
        În a  doua parte a lunii ai puterea să obții recunoașterea propriei valori, ai capacitatea de a te mobiliza și de a veni cu idei inspirate, chiar salvatoare pentru echipa de lucru.
       Spre sfârșitul lunii este bine să stai deoparte și să nu te grăbești să faci vreo investiție imobiliară întrucât pot apărea răsturnări de situație surprinzătoare. Acordă o mai mare atenție la deciziile financiare pe care le iei. Ai tendința  să exagerezi cu cheltuielile.

SanatateSănătate        
         Chiar dacă astrele îți sunt favorabile și îți dau o stare de bună dispoziție asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi, atunci când vine vorba despre mâncare, consumul de alcool, tutun sau orice altceva care îți poate crea, în aparență, starea de bine. La mijlocul lunii ar trebui să fii mult mai atent la eventualele probleme care țin de oase, articulații, piele, există predispoziția la accidente, răniri, pe la jumătatea lunii.