Luna februarie 2019, Taur

Februarie 2019, Taur
002 Taur         În luna analizată vei pune mai mult accent pe carieră, schimbările pe care ești nevoit să le faci în cadrul unei colaborări, o afacere sau parteneriat. Nimic nu este ușor, atunci când ai de-a face cu tot felul de răsturnări de situație fiind nevoit să intervii cât mai prompt. Totul depinde însă de răbdarea și capacitățile tale organizatorice și, mai ales, să nu iei decizii sub impulsul de moment. Chiar dacă prietenii caută să te ajute pentru a ieși dintr-un impas, îndeosebi în a doua parte a lunii, nu trebuie să te bazezi prea mult pe ei întrucât există riscul să dai startul unor acțiuni care te vor dezamăgi mai târziu. Din data de 19 te axezi mai mult pe împlinirea unui ideal, socializezi mai mult, te implici în tot felul de activități de grup încercând să le fii de ajutor celorlalți. Există însă riscul de a fi înțeles greșit și tot efortul, binele pe care vrei să îl dedici celorlalți să fie întors împotriva ta. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor.”  Nelson Mandela

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
        În această lună ai ocazia să te bucuri de susținere venită din partea partenerului de viață în demersurile care țin de studiu, dezvoltarea colaborării cu persoane de altă naționalitate sau firme străine. Este o perioadă favorabilă pentru a îmbina utilul cu plăcutul în relația de cuplu punând mai mult accent pe consolidarea relației, pe asumarea de resposnabilități preferând să treci dincolo de aparențe.
        Atenție la mijlocul perioadei, atunci când când, datorită unor eventimente imprevizibile, ar putea să apară răsturnări de situație în relația de mariaj sau iei decizia bruscă de a da startul unei relații de cuplu cu o persoană de altă naționalitate sau care desfășoară o activitate de natură juridică. Nu este exclus să te îndrăgostești de o persoană mai în vârstă.  
        Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste, din data de 11, apare posibilitatea să te implici într-o relație care este posibil să nu se ridice la înălțimea așteptărilor tale, ba din contră, ești predispus la dezamăgiri, îndeosebi spre sfârșitul lunii. În preajma datei de 19 ai ocazia să pui capăt definitiv unei relații de dragoste sau ești mult mai atent la ce vrei, de fapt, în plan amoros, dacă ești pe deplin mulțumit de relația de dragoste în care ești deja implicat.
        Spre sfârșitul lunii ești predispus la certuri în relația cu partenerul de viață fiind posibil ca neînțelegerile să vină, de fapt, de la dorința ta de a investi bani în cadrul unui grup, asociație sau pur și simplu pentru că dedici prea mult timp carierei.

Cariera si baniCarieră și bani          
        Avem în față o perioadă favorabilă, în plan profesional, în care ai ocazia să valorifici din plin cunoștințele acumulate de-a lungul timpului, îndeosebi până în preajma datei de 19. Ești susținut de superiori în demersurile tale reușind să impresionezi prin capacitățile tale organizatorice, implicare, răbdare, tact și diplomație dar și prin umor. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru prin dedicarea de care dai dovadă. Ești dornic să te prefecționezi, să înveți lucruri noi, interesante, să călătorești în interes de serviciu sau să te înscrii la cursuri de perfecționare, îndeosebi până în data de 10.
        La jumătatea perioadei în discuție aici te gândești foarte serios la noi strategii pentru a progresa în carieră având șansa de a obține susținerea de care ai nevoie din partea unor persoane cu funcții de răspundere. Nu este cazul să te lași impresionat de vorbele măgulitoare venite din partea unor colegi care nu fac decât să își vadă propriul interes. Știi foarte clar care este traseul pe care trebuie să îl urmezi și, mai ales, valoarea ta. Nu vei duce lipsă de colegi invidioși, persoane care vor să profite de pe urma muncii tale, îndeosebi în preajma datei de 22. Atenție cui împărtășești ideile, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni.
       În această perioadă va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre bani. Este posibil să apară și unele probleme care țin de propria sănătate. În prima parte a lunii pot apărea cheltuieli legate de cursuri de perfecționare sau vrei să faci mai multe deplasări în interes de serviciu. Spre sfârșitul lunii este posibil să fii atras într-o colaborare păguboasă, din punct de vedere financiar. Evită să dai bani cu împrumut unor prieteni întrucât există riscul să nu-i mai primești înapoi.

SanatateSănătate      
        În această lună este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate datorate, în principal, stresului, muncii excesive dar și neglijenței în ceea ce privește alimentația sau odihna. În preajma datei de 2 ești predispus la probleme de sănătate care necesită o intervenție cât mai promptă din partea ta. Spre sfârșitul lunii este posibil să apară probleme de natură renală, infecții, afecțiuni ale căilor respiratorii, insomnii, o stare accentuată de oboseală.