Luna februarie 2019, Scorpion

Februarie 2019, Scorpion
 008 Scorpion        În prima parte a lunii ești mult mai preocupat de casă, relația cu părinții, eventual de schimbări, renovări pe care vrei să le faci în propria gospodărie. Ești agitat, nemulțumit având sentimentul că nu ai cu cine să vorbești. Pe la mijlocul acestei luni te gândești foarte serios să îți schimbi domiciliul. Cert este că ai planuri foarte mari pentru casă și nu te vei lăsa până când nu le concretizezi. În a doua parte a lunii viața amoroasă devine subiect principal fiind oarecum uimit cât de repede se derulează lucrurile trecând destul de ușor de la agonie la extaz, de la starea de plutire la starea de prăbușire, confuzie. Totul depinde de modul în care gestionezi situația, dacă reușești să nu pui prea mult la suflet în situațiile de viață care oricum vin și pleacă. Deviza lunii, pentru tine, este: „Căutam mereu putere și încredere în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
        Este o lună în care ai ocazia să trăiești din plin relația de mariaj bucurându-te de atenție și pasiune venite din partea partenerului de viață. Reușești să lași deoparte grijile profesionale, îndeosebi în a doua parte a lunii și să dedici mai mult timp relației de mariaj. Nimic nu ți se va părea prea greu, cât timp ai alături de tine persoana cu care simți că te completezi.
        Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, din data de 10, porți discuții intense cu o persoană de sex opus, pui la cale tot felul de proiecte pe care le derulezi în comun cu acesta. Este posibil să treci de la simplul flirt la ceva mult mai serios în plan sentimental. Ai ocazia să dai startul unei familii, îți faci planuri cu bătaie lungă asumându-ți responsabilități de familist. Ești conștient că, pe lângă iubire, este vorba și despre multă muncă, dedicare și chiar cheltuieli suplimentare pe care trebuie să le faci, mai ales dacă trebuie să te muți într-o casă nouă, alături de persoana iubită.
        Va trebui să fii mult mai atent la relația de cuplu, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să apară adevărate „scântei” având ca subiect principal banii, care nu sunt suficienți pentru ce ai vrea tu să faci.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație, ai toate șansele să te îndrăgostești în această lună, ba chiar să visezi mai departe, nu doar la o simplă relație de amor, ci chiar la demararea unei relații de lungă durată. Relația sentimentală va trece însă printr-un moment de derută, de confuzie, în ultima decadă a acestei luni.

Cariera si baniCarieră și bani
        Este vorba despre o perioadă cu destul mult efort fizic, dedicare la locul de muncă, răsturnări de situație, îndeosebi în prima decadă. Ai parte de inițiative, progres dar și renunțare, epuizare fizică și mentală, la început de lună. Prima parte a lunii este favorabilă investițiilor imobiliare, îndeosebi după data de 4.
        La sfârșitul lunii te poți aștepta la schimbări bruște legate de un job, o veste care te va lua oarecum prin surprindere și care ar putea să îți aducă tot felul de probleme de natură financiară.  Primești susținere din partea familiei pentru a ajunge la un oarecare echilibru în plan profesional.
        Spre sfârșitul lunii este recomandat să renunți la anumite colaborări profesionale, la un parteneriat destul de păgubos, din punct de vedere financiar. Este posibil să apară unele pierderi de bani ca urmare a unor investiții făcute în trecut sau a unor cheltuieli ce vizează o relație de colaborare, un proiect profesional care s-a dovedit a-ți aduce mai multe pierderi decât oportunități de progres.
        În această lună te poți aștepta la tot felul de răsturnări de situație, în ceea ce privește un loc de muncă. Tot ce ai de făcut este să fii calm și să nu te abați de la drumul tău. Astrele te susțin în demersurile tale, mai ales dacă te gândești să dai startul unei afaceri personale și să valorifici experiența profesională.

SanatateSănătate
      Fii mult mai prudent la începutul lunii, atunci când ești predispus la probleme de sănătate ce vizează infecții, probleme stomatologice, migrene, dureri de spate, tensiune arterială oscilantă, accidente vasculare. Atenție și spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la accidente, tăieturi, căzături. De evitat practicarea sporturilor extreme, pe tot parcursul lunii analizate.