Luna februarie 2019, Rac

Februarie 2019, Rac
004 Rac         În această perioadă este posibil să te simți oarecum „purtat de val”, nu găsești o direcție clară acționând, de cele mai multe ori, la limită. Este important să ții cont de intuiție ascultând de nevoile propriului suflet și nu neapărat de așteptările pe care le au ceilalți de la tine. Ești mai atent la detalii, concentrat pe concretizarea propriilor obiective, îndeosebi dacă acestea implică câștiguri financiare venite prin intermediul unei moșteniri sau prin partenerul de viață. După data de 19 ești mult mai interesat de domeniul spiritual, călătorii și relația cu persoane aflate în străinătate, studiu sau dorința de adopta o nouă filosofie de viață. Deviza lunii analizate este: „Toate bucuriile dar și nefericirile oamenilor sunt create de gândurile lor.” Hong Zicheng

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
        Relația de cuplu trece prin transformări profunde astfel că, în această lună, se va pune mai mult accept pe noi posibilități de a readuce starea de armonie, de echilibru în relație, îndeosebi după data de 4.
        Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai ocazii favorabile pentru a dezvolta o relație de dragoste, pe tot parcursul lunii în discuție. Este o perioadă în care alegi să trăiești cu intensitate, să te bucuri de fiecare moment, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj. Dacă nu ai oficializat încă o relație de iubire, în această lună ai ocazia să pui la cale o relație de mariaj. Fii deschis, romantic, fă tu pasul hotărâtor pentru a-l învăța pe celălalt că iubirea înseamnă mai mult decât a fi, pur și simplu, lângă cineva. Iubirea înseamnă să îți pese de celălalt, să observi ce anume îi place la tine și ce nu, ce așteptări are și ce anume ar putea să îi dea sentimentul de siguranță.
        În a doua parte a lunii este recomandat să fii mai atent la tendința de a fi posesiv, gelos. Acordă partenerului mai mult spațiu, libertate de mișcare, eventual călătoriți mai mult împreună.  
       Mare atenție spre sfârșitul perioadei, atunci când ești predipsus la certuri cu partenerul de viață astfel că, de la simple contraziceri legate, fie de casă, fie de problemele din carieră se poate ajunge destul de ușor la certuri, acuzații menite să îți tulbure mintea și sufletul și astfel poți să iei decizii sub impulsul de moment.

Cariera si baniCarieră și bani
        În această lună dai dovadă de mult dinamism, spirit de echipă, conștiinciozitate reușind să îi mobilizezi și pe ceilalți colegi, în situațiile de criză de la locul de muncă. Lucrezi mult și eficient reușind să faci față cu brio competitorilor.
      Mare atenție la începutul lunii, atunci când este posibil să apară confruntări în relația cu un superior și astfel să îți fie date peste cap anumite planuri. Dar ai ocazia să constați că tot răul a fost spre binele tău reușind astfel să te mobilizezi și să schimbi astfel în bine viața profesională, cât mai urgent posibil. Apar situații favorabile de progres, oportunități de a găsi un nou loc de muncă, îndeosebi în intervalul 10 – 20. Te poți aștepta însă și la confruntări în relația cu colegii de muncă, în preajma datei de 22.
        Primele două decade ale lunii sunt deosebit de favorabile pentru a obține un împrumut avantajos sau pentru a primi susținere financiară din partea unui asociat sau prin partenerul de viață.
        După data de 15 te gândești foarte serios la strategii mult mai eficiente prin care să atragi venituri dintr-o afacere, colaborare. Totul este să dai dovadă de fler, creativitate, spontaneitate dar și diplomație, să îți asculți intuiția, în fiecare moment. Te poți aștepta la câștiguri venite dintr-o moștenire, un cadou din partea partenerului de viață sau din afaceri.
      Nu te hazarda, atunci când vine vorba despre cheltuieli care trebuiesc făcute în cadrul unui parteneriat, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Ești predispus la pierderi financiare, împrumuturi păguboase, mai ales în preajma datei de 28.
     La sfârșitul lunii va trebui să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut călătorii în interes de serviciu pe distanțe lungi, întrucât pot apărea răzgândiri, răsturnări de situație, probleme de sănătate. Evită să te hazardezi către o direcție profesională care îți dă bătăi de cap, o stare de neliniște, nesiguranță.

SanatateSănătate
    Avem de-a face cu o lună foarte agitată, în care se cere să fii mult mai atent la ce și cât mănânci și să eviți implicarea în activități care te solicită peste măsură, îndeosebi la începutul lunii, atunci când ești predispus la accidente, probleme care țin de sistemul digestiv, infecții ale sângelui, migrene. În preajma datei de 22 (atunci când Mercur, guvernatorul casei a XII-a, boli cronice pentru tine, se află în careu cu Jupiter, guvernatorul casei a VI-a, a bolilor acute) ești predispus la probleme ale căilor respiratorii, plămâni, probleme renale. Este nevoie să intervii cât mai promt și să apelezi la medic. Nu face exces de medicamente întrucât ești predispus la intoxicații!