Luna februarie 2019, Leu

Februarie 2019, Leu
005 Leu      În această perioadă ai ocazia să redescoperi noi fațete ale relației de cuplu sau în tot ceea ce ține de relația cu ceilalți. Totul depinde de tine, de modul în care gestionezi toată situația, felul în care îți organizazi timpul și energia de care dispui. Printr-o comunicare sinceră și calmă reușești să ajungi acolo unde ți-ai propus. Nu te hazarda să dai startul unor acțiuni, relații despre care știi că sunt supuse, din start, compromisului. Ascultă-ți intuiția și fii atent la nevoile sufletului tău. După data de 19 ești mult mai preocupat de ocultism, metafizică, modul în care ai putea obține bani prin intermediul celorlalți, eventual dintr-o afacere sau asociere. Vei pune mai mult accent pe latura intimă din cadrul relației deja existente. Deviza lunii analizată este: „Oamenii care luptă pot pierde. Oamenii care nu luptă au pierdut deja.” Bertolt Brecht

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Încă de la începutul lunii treci printr-o transformare intensă în cadrul relației de mariaj. Fie te simți mai tot timpul neînțeles, fie chiar tu ești cel care nu ai răbdare să asculți și părerea partenerului de viață, cert este că una spui și altceva se înțelege. În preajma datei de 4 se poate vorbi despre șansa unui nou start în relația de cuplu sau poți să te implici într-o relație nouă. Este recomandat să nu accepți compromisuri fiind important să eviți orice fel de complicații, mai ales dacă ai sentimentul că pierzi controlul asupra relației. Fie îți schimbi atitudinea și găsești noi modalități de a readuce echilibrul în relație, fie iei decizia să renunți definitiv la o relație care ți-a creat destul de multe probleme de ceva timp, îndeosebi în intervalul 15 – 20. Va trebui să cântărești foarte atent avantajele și dezavantajele unei eventuale separări. Ce gândești sau inițiezi acum și care vizează relația de cuplu va avea impact pe termen îndelungat.
            În preajma datei de 22 se poate ajunge la certuri în relația de dragoste ca urmare a aflării unor secrete ce vizează o relație de amor, datorită tendinței tale de a te implica în relații superficiale înșelând astfel încrederea persoanei iubite. Este posibil să intri în posesia unor informații, vis-à-vis de o relație de dragoste în care ești deja implicat.
Spre sfârșitul lunii ești impulsiv, agresiv verbal astfel că există riscul să rupi o relație de dragoste datorită atitudinii tale, a modului în care alegi să comunici cu persoana dragă. Ești predispus la implicarea în relații superficiale, flirturi, aventuri de o noapte iar aceasta îți va da viața relațională peste cap.

Cariera si baniCarieră și bani
        În prima parte a lunii analizate vei pune mai mult accent pe munca de echipă, lansarea de proiecte în cadrul unui parteneriat. Atenție însă, în preajma datei de 4, atunci când este posibil să apară unele probleme în relația cu colegii sau în cadrul unui proiect derulat în comun.
       După data de 14 este avantajată concretizarea proiectelor care vizează domeniul profesional. Ești susținut de superiori în demersurile tale beneficiind astfel de șansa de a fi promovat ca urmare a dedicării tale, a flerului, originalității, dedicării și conștiinciozității de care dai dovadă.
        Mare atenție la eventualele probleme care țin de taxe și impozite, de obținerea unui îmrpumut,  în preajma datei de 22. Nu te baza pe promisiunile prietenilor, legate de bani, întrucât ești predispus la pierderi, ca urmare a unor investiții neinspirate făcute în trecut, la îndemnul acestora. De evitat investirea de bani în jocurile de noroc, participarea la tot felul de întâlniri, petreceri care se vor dovedi a fi foarte nerentabile pentru bugetul tău, îndeosebi în ultimul decan al acestei luni.
            În această perioadă ai capacitatea de a munci mult și cu spor fiind solicitat peste măsură dar, cu toate astea, reușești să îți faci timp și pentru a dezvolta proiecte în afara programului de lucru.

SanatateSănătate
    În această lună ești suprasolicitat la locul de muncă iar aceasta nu face decât să îți creeze tot felul de probleme de sănătate. Este bine să supraveghezi îndeaproape tot ce este legat de oase, articulații, dinți și absorbția mineralelor. La începutul lunii există riscul să te confrunți cu probleme care țin de zona capului, există predispoziția la accidente, migrene, lovituri. Mare atenție însă și în preajma datei de 28, atunci când ești predispus la probleme renale, infecții sau probleme ale sistemului digestiv.