Luna februarie 2019, Gemeni

Februarie 2019, Gemeni
003 Gemeni        În această lună ești mult mai atras de călătorii, studii, tot ceea ce înseamnă dezvoltare personală, simți nevoia de a adopta o nouă filosofie de viață ca urmare a unor evenimente nu tocmai favorabile din viața ta. Se observă o mai mare preocupare față de domeniul spiritual, latura abstractă a vieții, dezvolți relații de colaborare cu persoane aflate în străinătate. Ai ocazia să relaționezi mai mult cu persoane aflate la distanță sau chiar faci o călătorie departe de casă. Este șansa de a întâlni oameni cu o cunoaștere vastă, poți să întâlnești acum persoana care să joace rolul de ghid,  de mentor în existența ta ajutându-te să ajungi la cunoașterea de care simți că ai nevoie. Din data de 19 ești mult mai preocupat de carieră, relația cu superiorii având ocazia să fii promovat pe un post mai bine plătit. Putem să vorbim despre o schimbare pe care ți-o dorești de ceva timp. Cert este că vei fi extrem de ocupat, datorită responsabilităților și a ritmului de lucru alert reușind cu greu să te mobilizezi, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Deviza ta, în această lună, este: „Viața de familie este prima școală a emoțiilor.” Daniel Goleman

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Începutul lunii debutează cu mult dinamism, pasiune în relația de mariaj reușind să ajungi la o mai bună comunicare în relația de cuplu sau într-o relație de dragoste. Nu ai decât să te bucuri din plin, în plan sentimental, în prima decadă a acestei luni putând fi vorba despre primirea de cadouri, mai multă atenție din partea persoanei iubite, declarații de iubire, pasiune. 
        În preajma datei de 19 este posibil să te confrunți cu o stare de confuzie și să iei decizii la nervi iar aceasta ar putea să amplifice și mai mult conflictul din cadrul relației.
        Cariera este posibil să te epuizeze din punct de vedere energetic și să ajungi destul de ușor la certuri în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 22.
       În preajma datei de 28 este recomandat să eviți conflictele în relația cu partenerul de viață  întrucât se poate ajunge până la ruperea relației. Spre sfârșitul lunii este posibil să îți pierzi răbdarea și să iei decizia de a rupe relația de mariaj. O călătorie în interes de serviciu ar putea să trezească suspiciuni din partea partenerului de viață și astfel ești nevoit să te justifici sau nu poți aduce argumente clare, vis-à-vis de o activitate pe care o desfășori.

Cariera si baniCarieră și bani      
        Chiar dacă ai parte de oportunități de progres, în plan profesional, ai ocazia să constați că mai trebuie să faci niște deplasări în interes de serviciu, studii, să acumulezi mai multe informații, să te perfecționezi pentru a reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus. Este vorba despre multă muncă, dedicare, conștiinciozitate dar și altruism, diplomație și răbdare în relația cu colegii de muncă. În preajma datei de 22 este posibil să te simți nedreptățit de către superiori având sentimentul că muncești și pentru alții ceea ce te va conduce, inevitabil, la certuri, conflicte cu colegii. Este recomandat să eviți compromisurile, de orice fel, întrucât ești predispus la sancțiuni, probleme cu legea, autoritățile.
        În a doua parte a lunii ești „luat în vizor” de un șef astfel că este necesar să acorzi atenție la ce anume se vrea de la tine. Chiar dacă îți asumi deja mai multe responsabilități, recompensele se vor vedea în timp și vei reuși să ajungi și la beneficii financiare. Până atunci trebuie să dai dovadă de fler, creativitate și spontaneitate, fără să te victimizezi. Atenție la eventualele certuri cu superiorii, în ultima decadă a lunii. Dacă ai de făcut călătorii în interes de serviciu va trebui să dai dovadă de prudență în privința modului în care conduci mașina sau te poți aștepta la tot felul de neplăceri la drum, pierderi de documente, în preajma datei de 28.

SanatateSănătate     
       La începutul lunii ești predispus la probleme care țin de zona capului, probleme stomatologice, migrene, lovituri în zona capului, dureri de spate, ale încheieturilor. În a doua parte a lunii este nevoie de mai multă grijă față de propriul organism fiind predispus la recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate. Este posibil să îți simți organismul slăbit fiind nevoie de mai multe vitamine, consum de fructe și legume, mai multă plimbare în aer liber. De evitat stresul, munca intelectuală și fizică peste măsură. Tot ce ai de făcut este să ții cont de semnalele pe care ți le dă propriul organism, atunci când acesta are nevoie de mai multă odihnă.