Luna februarie 2019, Fecioară

Februarie 2019, Fecioară
006 Fecioara        În această lună acorzi o atenție deosebită propriei sănătăți și eventualelor schimbări pe care vrei să le faci, vis-a-vis de programul sau locul de muncă. Este o perioadă în care ai ocazia să te faci remarcat de către colegi prin abilitățile tale native, modul în care îți asumi responsabilitățile reușind să fii un bun organizator și chiar ai mai mult curaj în asumarea de noi responsabilități în cadrul unui proiect profesional. Din data de 19 vei pune mai mult accent pe relația de cuplu, cauți o modalitate de a comunica mult mai eficient cu partenerul de viață. Relața cu ceilalți capătă o însemnătate aparte, pentru tine fiind mai important ceea ce doresc ceilalți și cum ai putea să le fii de ajutor. Deviza lunii în discuție aici, este: „Un scop fără un plan este doar o dorință.” Antoine de Saint-Exupery

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
        Chiar dacă, în primele zece zile ale acestei luni, dedici mai mult timp obligațiilor de serviciu, totuși sufletul tău este la atenția de care are nevoie familia ta, partenerul de viață. După data de 10 simți o mai mare nevoie de romantism în relația de mariaj având ocazia să împărtășești momente deosebite, alături de partenerul de viață, discuți mai mult, împărtășești propriile gânduri, dorințele, probleme cu care te confrunți în carieră.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, în a doua parte a lunii te gândești foarte serios să dai startul unei noi relații. Venus se află în casa iubirii pentru tine, din data de 4, astfel că nu ai decât să privești cu mai multă seriozitate relația cu sexul opus. Se poate vorbi despre nevoia de a iubi și a fi iubit. Vor exista și momente de derută, în care nu prea ști ce să faci, dacă alegerea făcută este potrivită și de viitor pentru tine.  
            În preajma datei de 22 ești predispus la certuri în relația de cuplu. Se poate vorbi acum despre  încercarea de a pune la punct aspecte care țin de relație de cuplu și care nu au fost lămurite la timp având ca subiect principal relația cu părinții, probleme care țin de casă, gospodărie, cheltuieli pe care trebuie să le faci cu unele reparații, eventual o renovare a locuinței.
În preajma datei de 19 (odată cu luna Plină din zodia ta) va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre comunicare, decizii pe care vrei să le iei, vis-à-vis de relație, întrucât există riscul să ajungi foarte ușor la agresivitate verbală sau poți lua decizii bruște care riscă să te afecteze pe termen îndelungat.

Cariera si baniCarieră și bani
        Putem spune că urmează o perioadă în care ai ocazia să demarezi proiecte profesionale de cursă lungă. Nu duci lipsă de creativitate, idei, originalitate, spontaneitate, dorința de a te perfecționa iar toate acestea nu pot să-ți aducă decât succesul. În preajma datei de 10 te gândești foarte serios să dai startul unor planuri profesionale ambițioase sau poți obține un al doilea job, mult mai bine plătit.
        Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu colegii, în preajma datei de  28, întrucât ești predispus la contraziceri, răsturnări de situație, probleme care pot apărea în urma aflării unui secret. Atenție și la ce anume semnezi, la documente, contracte, negocieri pentru că pot apărea tot felul de încurcături, îndeosebi în preajma datei de 19.  
       Sunt favorizate parteneriatele, asocierile, ai parte de susținere venită din partea partenerului de viață, în plan profesional, îndeosebi până în data de 14. În intervalul 15 – 25 sunt favorizate colaborările cu firme străine, persoane aflate în străinătate, obținerea de finanțări din străinătate. Cert este că lucrurile sunt favorabile, în plan financiar, în această perioadă. Acordă atenție la eventuale pierderi sau cheltuieli financiare venite de pe urma unor investiții imobiliare. Ești nevoit să faci cheltuieli neașteptate cu reparații în propria gospodărie, spre sfârșitul lunii.
        Nu te hazarda să dai startul unei acțiuni, unui proiect ambițios, până când nu cunoști toate datele problemei.

SanatateSănătate
    În această lună ai ocazia să iei decizii ferme, legate de propria sănătate. Încă de la începutul perioadei iei decizia fermă de a-ți schimba stilul de viață, regimul alimentar, adopți o viață mult mai sănătoasă, faci mai multă mișcare în natură, mai mult sport, ești mai atent la ceeea ce mânănci. Fie că schimbi un tratament sau reiei anumite analize, cert este că porți discuții intense despre sănătate, îndeosebi în prima jumătate a lunii.  Atenție la eventualele probleme care țin de sistemul digestiv, ficat, sistemul nervos, îndeosebi în preajma datei de 19. Evită implicarea în acțiuni care te solicită, din punct de vedere fizic, în preajma datei de 22, întrucât ești predispus la accidente, chiar și în timpul activităților desfășurate în propria gospodărie.