Luna februarie 2019, Capricorn

Februarie 2019, Capricorn
010 Capricorn        Vorbim despre o lună în care poți valorifica din plin abilitatea nativă de a câștiga mai mulți bani. Negociezi, duci tot felul de tratative și nu te lași până când nu obții ceea ce ți-ai propus. În prima parte a perioadei vei trece prin tot felul de trăiri, stări contradictorii care au legătură cu munca, cariera. Ai capacitatea de a te mobiliza, atunci când vine vorba despre afacerea personală. Nu te poți baza pe nimeni pentru a reuși să ieși dintr-o situație conflictuală care are, ca motiv principal de ceartă, banul. Este nevoie de foarte multă diplomație din partea ta. Din data de 10 este momentul potrivit să recuperezi timpul pierdut, în ceea ce privește  studiile, cursurile abandonate din diferite motive. Nu-ți este prea ușor dar ești conștient că doar de tine depinde să readuci starea de ordine în viața ta. Spre sfârșitul lunii este posibil să ajungi la certuri în relația cu rudele apropiate. Deviza lunii, pentru tine, este: „Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi.” Robert Collier

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
        În această lună este posibil ca relația de cuplu să treacă pe planul doi sau te mobilizezi, alături de partenerul de viață, pentru a atrage mai mulți bani la bugetul familiei. Este vorba despre multă muncă și dedicare în această lună punând mai mult accent pe lucrurile concrete, practice din relația de mariaj. Este posibil ca, din data de 4, să fii mult mai dornic să iubești, să te îngrijești de propria persoană, să îți înnoiești garderoba, să atragi atenția sexului.
         Din data de 14 ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală care să te trezească oarecum la viață, trăiești cu pasiune, romantism, te bucuri de viață. Spre sfârșitul lunii sunt favorizate întâlnirile, plimbările alături de persoana dragă. Este recomandat să păstrezi departe de ochii lumii adevăratele tale intenții, în ceea ce privește o relație de iubire. Te poți aștepta la tot felul de acuzații, bârfe ce-ar putea să destabilizeze o relație în care ești deja implicat.
        Spre sfârșitul lunii va trebui să dai dovadă de prudență, discreție, îndeosebi dacă ești implicat într-o relație extraconjugală întrucât există riscul să ajungi la conflicte destul de dure în relația cu partenerul de viață. Evită să dai curs bârfelor venite din partea rudelor apropiate, îndeosebi în ultima decadă a acestei luni.

Cariera si baniCarieră și bani  
        Încă de la începutul lunii ești predispus la pierderi de bani, furt, păcăleli, conflicte cu autoritățile. Nu este exclus să faci cadouri destul de costisitoare persoanei iubite, la începutul acestei perioade. Este bine să eviți orice conflict cu un superior, îndeosebi la începutul lunii, întrucât există predispoziția de a te confrunta cu tot felul de pierderi, obstacole în plan profesional, pe tot parcursul perioadei analizate. Acordă o mai mare atenție la acuzațiile pe care le aduci fiind important să vezi dacă merită să dai startul unui conflict. Ești inspirat, plin de idei inovative reușind să valorifici din plin anumite abilități dar, cu toate acestea, se pare că tot vei atrage necazuri care îți vor da anumite proiecte profesionale peste cap. Ești pus pe treabă, te perfecționezi, poți să primești o diplomă care te va ajuta să obții o funcție de răspundere care îți va aduce și mai mulți bani la salariu. Mare atenție la examene, interviuri, la actele pe care le semnezi în preajma datei de 22.  
        Pe tot parcursul acestei luni sunt favorizate investițiile de natură imobiliară, dezvoltarea unui hobby care să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Evită să faci investiții sau să cheltui bani la jocurile de noroc, la sfârșitul lunii.

SanatateSănătate
        La începutul lunii, cât timp îți dozezi forțele din punct de vedere fizic, ai ocazia să scapi de eventuale lovituri, căzături, răniri. În a doua parte a lunii ești predispus la  depresie, migrene, insomnii, alternare a tensiunii arteriale, infecții, accidente. Mercur, stăpânul casei sănătății Capricornlui, se află într-o poziție nefavorabilă în preajma datei de 22 ceea ce te predispune la situații neplăcute care vizează propria sănătate fiind nevoie de o vizită la medic.  Este recomandat să faci mai multă mișcare în natură petrecându-ți timpul alături de persoane dragi sufletului tău.