Luna februarie 2019, Berbec

Februarie 2019, Berbec
001 Berbec     În această lună vei pune mai mult accent pe relația cu prietenii, proiectele care țin de relația cu grupul din care faci parte punând mai mult accent pe realizarea proiectelor ce ar putea să îți aducă beneficii reale pe termen îndelungat. Pentru tine, în această lună,  este foarte important să îți asumi noi responsabilități, să dai startul unor acțiuni importante care să te propulseze pe o nouă treaptă, în plan social. Nimic nu e prea greu, cât timp dai dovadă de originalitate, altruism și înțelegere față de ceilalți. Din data de 19, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, ai ocazia să te redescoperi abordând cu mai multă detașare relația cu ceilalți oameni. Te preocupi mai mult de latura spirituală a vieții preferând să acționezi mai mult din umbră, din culise, fără să faci prea mult zgomot, să atragi atenția asupra ta. Deviza ta, pentru această lună, este: Întreaga lume se dă la o parte din fața omului care știe încotro se îndreaptă.”  

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
        Avem de-a face cu un început de lună agitat, în care ai tendința să pui mai mult accent pe obligațiile profesionale, iar aceasta poate să îți aducă tot felul de nemulțumiri în relația de cuplu. Starea de agitație, impulsul de moment, decizii pe care le iei la nervi te vor predispune la tot felul de neînțelegeri în relația cu partenerul de viață, în prima parte a lunii. Întâlnirile cu prietenii comuni, participarea la tot felul de petreceri, la spectacole, acțiuni de caritate au menirea să dezvolte și mai mult relația în doi sau să aducă mai mult echilibru în relație, îndeosebi în a doua parte a lunii.
        După data de 4 ești mult mai atent la modul în care se dezvoltă relația de cuplu fiind posibil chiar să îți implici partenerul de viață într-un proiect profesional sau să îi ceri ajutorul în demersurile pe care le faci.
        Este o lună în care pui mai mult accent pe stabilitate, asumarea de responsabilități în relația de cuplu, pe comunicare, călătorii în doi. Dacă nu ți-ai găsit încă perechea, ai ocazia să dezvolți o relație cu un coleg de muncă și să faci un pas important dând astfel startul unei relații de cursă lungă. Nu este exclus ca, pe la mijlocul acestei luni, să dezvolți o relație de iubire cu un superior ierarhic. Este recomandat să ții cont totuși de sfatul unor prieteni, oameni de încredere și să eviți compromisul întrucât ești predispus la defăimări, atacuri la persoană, este posibil chiar să fie deconspirată relația de amor, în cazul în care ești deja implicat într-o altă relație.
        Dacă ești încă singur, în prima parte a lunii, ai ocazia să te îndrăgostești dând astfel startul unei noi relații de iubire. În a doua parte a lunii ai ocazia să intri în posesia unor secrete, dezvăluiri care te vor pune serios pe gânduri neștiind prea clar ce să, faci vis-à-vis de relația cu o persoană de altă naționalitate sau aflată în străinătate.

Cariera si baniCarieră și bani    
        În această lună muncești mult dând dovadă de conștiinciozitate, de încredere în propria persoană, în propriile abilități, capacități de a atrage mai mulți clienți sau atenția unor șefi, colegi asupra activității tale. Știi cum să te impui, uneori poate cu prea multă vehemență, ceea ce ar putea să îi îndepărteze pe unii colegi și să rămâi singur, atunci când vine vorba să duci la bun sfârșit un proiect profesional. Mare atenție la eventualele discuții în contradictoriu care ar putea să îți denigreze imaginea în plan social, îndeosebi la începutul perioadei în discuție.
        Este o lună în care putem vorbi despre multă muncă, dedicare, efort fizic și mental știind că toată această zbatere te va conduce, mai devreme sau mai târziu, acolo unde ți-ai propus. Sunt avantajate acțiunile lansate în cadrul unui grup, îndeosebi în până în data de 19. Va trebui să fii mult mai prudent, în preajma datei de 13, la relația cu ceilalți, îndeosebi dacă ești implicat într-o colaborare, parteneriat sau ai o afacere personală. Se cere mai mult calm din partea ta și evitarea acțiunilor bruște, sub impulsul de moment, întrucât ești predispus la pierderi neașteptate de bani sau chiar accidente de muncă. Tot în această perioadă s-ar putea ca, datorită oboselii, stresului, să iei decizii care te pot afecta pe termen îndelungat în plan profesional. Mare atenție la documentele pe care le semnezi, la contracte, călătorii în interes de serviciu, îndeosebi în preajma datei de 22. Te poți aștepta la probleme legate de acte, în relația cu autoritățile fiind predispus la sancțiuni, plata unor amenzi. Atenție cui împărtășești ideile, proiectele tale pentru că ești predispus la furt de idei, înșelătorii, dezamăgiri venite din partea dușmanilor ascunși. Nu te baza prea mult pe colaboratori și evită să investești bani într-o nouă afacere.
        În această perioadă ai șansa unor câștiguri financiare, cât timp muncești susținut și nu cedezi în fața obstacolelor. Nu te implica în activități, fără să te consulți cu experți, oameni bine pregătiți, îndeosebi în ultima decadă a acestei luni.

SanatateSănătate
      În luna analizată nu sunt probleme de sănătate, îndeosebi în prima parte a perioadei. Atenție însă în a doua parte a lunii, îndeosebi în preajma datei de 22, atunci când ești predispus la accidente. De evitat sporturile extreme! Pot reapărea anumite probleme de sănătate care țin de zona capului, probleme stomatologice, de circulație a sângelui, îndeosebi în prima decadă a lunii. Nu este deloc de neglijat aspectele care țin de eventuale viroze, afecțiuni în zona picioarelor, probleme datorate excesului de medicamente, alcool sau probleme ale căilor respiratorii, îndeosebi în ultima decadă a lunii.