Luna februarie 2019, Balanță

Februarie 2019, Balanță
007 Balanta       În prima parte a lunii acorzi mai multă atenție planului sentimental, dorinței de a socializa, de a cunoaște persoane de sex opus, poți da startul unei (noi) relații. Prima parte a lunii este favorabilă creativității, investițiilor, dezvoltării unui hobby și pentru tot ceea ce ține de scris, educație, joc și distracție având ocazia să petreci momente de încântare și bucurie, alături de persoane dragi. Strălucești, ești în plină acțiune reușind să aduci transformări importante în viața ta, prin intermediul iubirii, a jocului și divertismentului. În a doua parte a lunii apar noi oportunități de progres în plan profesional fiind șansa ta de a da startul unor noi colaborări sau poți să găsești un nou job. Te dedici sarcinilor de serviciu de acolo venind unele nemulțumiri, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Deviza lunii, pentru tine, este: „Cea mai înverșunată luptă este cea cu tine însuți.” Voltaire

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Va trebui să fii mult mai prudent în relația de cuplu, îndeosebi la începutul lunii, atunci când există riscul să ajungi foarte ușor la certuri, reproșuri, tot felul de probleme legate îndeosebi de propriul domiciuliu, schimbări pe care vrei să le faci de mult timp, vis-à-vis de o propritate.
        În preajma datei de 4 ai ocazia să dai startul unei noi relații de iubire, ești luat prin suprindere de o persoană de sex opus. Ai ocazia să faci planuri de viitor, posibil chiar să te grăbești cu unele promisiuni pe care le faci, îndeosebi în primul decan al acestei luni.
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, din data de 4, ești mult mai preocupat de viața de familie, eventuale planuri, proiecte pe care le pui la punct împreună cu partenerul de viață și vizează o casă, bun imobiliar. Dacă nu ai încă un copil acum este șansa de a concretiza acest vis sau măcar iei decizia fermă de a concepe sau adopta un copil.
      La începutul acestei perioade treci printr-o perioadă de derută în plan amoros fiind vorba despre o schimbare de direcție, poți să renunți la o relație care nu îți mai aduce starea de mulțumire în plan sentimental. Ai ocazia să trăiești din plin o relație de amor bucurându-te de pasiune, afecțiune și romantism, alături de cineva care, fie revine în viața ta, fie poți lua decizia de a te implica într-o nouă relație de amor.
       Nu este exclus să te implici într-o relație extraconjugală sau ești suprins de atitudinea unui fost partener. Evită să faci compromisuri sau măcar încearcă să stai de vorbă sincer, deschis cu partenerul de viață și vezi ce anume ai de lămurit, de corectat în relația de cuplu.
În preajma datei de 28 te poți aștepta la reacții contradictorii în cadrul unei relații intime, ceea ce te va face să iei decizii ferme, să faci o alegere, vis-à-vis de o relație de dragoste.

Cariera si baniCarieră și bani
        După data de 10 ești mult mai hotărât să urmezi cursuri de perfecționare sau să acumulezi mai multe informații dintr-un nou domeniu care te poate ajuta pe viitor în carieră.  Prin umor și bună dispoziție reușești să readuci starea de echilibru și armonie în colectivul de muncă astfel că nimic nu va fi prea greu pentru tine, cât timp îți concentrezi energia într-o direcție care corespunde aspirațiilor tale. În prima parte a lunii ai ocazia să negociezi în avantaj personal, fie că vorbim despre salariu sau dorești un post care să te avantajeze.
        Va trebui să fii mult mai prudent, în privința deciziilor profesionale, în preajma datei de 22, existând riscul să porți discuții destul de aprinse cu un coleg. Totul este să observi ce interese se află, de fapt, în spatele acestor acuzații.
        Spre sfârșitul lunii se adună prea multe lucruri de făcut în timp scurt, ceea ce ar putea să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional, simțindu-te foarte obosit. Atenție la eventuale probleme care țin de documente, pierderea de informații, eventual se poate strica un computer care deține date importante de lucru, în preajma datei de 19.  
        Pe tot parcursul acestei luni ai parte de câștiguri neașteptate dar și de posibile amenzi, necesitatea de a plăti cât mai rapid  anumite taxe și impozite, facturi restante, îndeosebi în primul decan al perioadei.
        Atenție însă, spre sfârșitul lunii, atunci când există riscul să pierzi bani fiind nedreptățit la salariu sau un coleg nu face decât decât să profite de pe urma muncii tale. Cert este că, la sfârșit de lună, ai tendința să te cerți cu colegii, colaboratorii și chiar să renunți brusc la un loc de muncă care nu mai corespunde dorințelor tale.

SanatateSănătate        
        În prima parte a lunii stai destul de bine la capitolul sănătate, energie, putere de muncă. În ultima decadă a acestei perioade va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre eventuale probleme legate de infecții renale sau probleme ale căilor respiratorii. Există predispoziția la accidente, îndeosebi la sfârșitul lunii. Munca excesivă și starea de nemulțumire nu fac decât să amplifice stresul, tensiunea iar acestea te vor predispune la insomnii, excese legate de mâncare, alcool, tutun, cafea, medicamente.