Luna decembrie 2022, Săgetător

Decembrie 2022, Săgetător
009 Sagetator        Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Oprește-te și încearcă să-ți faci intensă clipa.” Omar Khayan
      Încă de la începutul lunii ai ocazia să te pui în valoare, îți acorzi mai multă atenție observând care sunt, de fapt, problemele din relația cu ceilalți, ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să ajungi la o mai bună comunicare în relația cu cei din mediul tău. Este timpul să creezi o impresie deosebită în relația cu sexul opus știind ce vrei, ce ai nevoie pentru a te simți împlinit.
             Încă de la începutul acestei luni îți înnoiești garderoba, adopți un nou look, un nou regim de viață și/sau alimentar. Ești mult mai preocupat de câștigarea securității în plan material, noi posibilități de câștiguri venite din muncă proprie având ocazia să te faci remarcat în mediul tău de lucru, prin dedicare și idei ingenioase.
            Începutul acestei luni este destul de agitat reușind cu greutate să înțelegi de unde vine, de fapt, toată această stare de neîmplinire din relația de mariaj. Este o perioadă de discuții aprinse cu partenerul de viață având ocazia să intri în posesia unor secrete care este posibil să conducă la finalizarea relației. Este recomandat să privești cu mai multă încredere și deschidere în jurul tău pentru că ai șanse destul de bune să întâlnești persoana potrivită, care te poate ajuta să privești cu mai multă încredere spre viitor. Totul depinde de curajul tău de a schimba direcția, de a te debarasa definitiv de trecut sau de persoane care nu mai corespund așteptărilor tale, în plan sentimental. Fie reușești să salvezi un mariaj, fie alegi să te debarasezi definitiv, fără resentimente, de partenerul de viață.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai toate șansele să te îndrăgostești sau găsești o persoană de sex opus cu care să simți că rezonezi, din punct de vedere afectiv, îndeosebi până în data de 10 decembrie. În primul decan ești predispus la implicarea într-o relație secretă, plină de pasiune și romantism. Vor exista și momente tensionate, certuri, în preajma datei de 6 decembrie, atunci când se cere să fii atent la nevoile, dorințele persoanei iubite. Spre sfârșitul lunii nu este exclus să faci un pas important și să accepți propuneri, eventual te muți împreună cu persoana iubită. Fii însă prudent la ce se află, de fapt, în spatele unor promisiuni și nu te grăbi să faci alegeri, până când nu te consulți cu persoane de încredere, eventual cu familia.
            În ceea ce privește domeniul profesional poate apărea tentația de a face o schimbare de direcție în carieră, în relația cu colegii sau renunți la un proiect la care, deși ai muncit susținut, acum ai impresia că nu mai merită să-i dedici efort și timp. În preajma datei de 4 și 29 decembrie se recomandă mai multă atenție la asocierile pe care le faci!
            În preajma datei 6 decembrie este necesar să fii mult mai atent la ceea ce se vrea de la tine, ce contracte semnezi. De asemenea, nu uita să faci ordine printre documente, să revizuiești strategiile de la locul de muncă, să abordezi din cu totul altă perspectivă relația cu șefii și colegii.
            Din data de 21 decembrie ai ocazia să te bucuri de ajutor financiar, eventual de o mărire de salariu sau găsirea unui loc de muncă mai bine plătit. Nu vor lipsi însă provocările venite din partea dușmanilor ascunși, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
            Planul financiar trece acum prin transformări serioase fiind nevoie de mai multă prudență din partea ta, atunci când vine vorba despre cheltuieli, investițiile pe care vrei să le faci.
            În această luna va trebui să fii atent la problemele de sănătate, să îți gestionezi cu grijă energia evitând să exagerezi cu efortul fizic. Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre ocazia de a face o achiziție inspirată în domeniul imboiliar sau poți achiziționa un bun de valoare pentru propria locuință.
[sbscrbr_form]