Luna decembrie 2022, Pești

Decembrie 2022, Pești
012 Pesti    Deviza ta în această perioadă este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison
  În prima parte a acestei luni îți vei concentra atenția în domeniul socio-profesional, cauți noi posibilități de progres în plan profesional, dorești dezvoltarea unor relații menite să îți aducă recunoaștere în carieră. Te așteaptă o perioadă în care pot fi reluate unele discuții care vizează domeniul profesional, o relație de parteneriat care se cere a fi reconfigurată sau ești nevoit să renunți la un anumit domeniu. Continuă însă starea de confuzie, neîncredere, tendința de a judeca greșit partenerul de viață și implicit poți lua decizii greșite, vis-a-vis de relația de cuplu. Te poți aștepta ca partenerul să fie prea implicat în carieră și astfel „reușește” neglijarea constantă a vieții de familie.
În preajma datei de 6 decembrie ai ocazia să te lămurești ce anume ai de făcut în cadrul relației de mariaj și iei atitudine, este posibil chiar să fii mai impulsiv, dar hotărât să schimbi ceva și să nu te mai lași copleșit de tot felul de temeri.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu se anunță posibilitatea de a cunoaște o persoană de sex opus prin intermediul unei călătorii îndepărtate sau cu ocazia unei călătorii în interes profesional. În a doua parte a lunii ai ocazia să socializezi mai mult, să dezvolți noi relații de prietenie prin intermediul cărora poți să întâlnești și persoana la care visezi de mult timp și să îi câștigi încrederea.
            După data de 21 decembrie petreci mai mult timp alături de prieteni fiind mult mai deschis către cei din jurul tău, dornic să participi la tot felul de întâlniri, petreceri. Ai ocazia să dai startul unei noi relații de iubire spre sfârșitul perioadei.
            Este o lună în care ai ocazia să îți redefinești idealurile de viață, să descoperi ce vrei de la o relație, faci o analiză serioasă asupra unei relații în care ești deja de mult timp și care nu te mai împlinește.
            În a doua parte a lunii ești hotărât să lupți pentru împlinirea unui ideal, să concretizezi un proiect care poate să îți aducă beneficii pe termen îndelungat.
            În ceea ce privește domeniul profesional, la începutul perioadei resursele financiare nu sunt la un nivel mulțumitor, ba chiar pot să apară cheltuieli neprevăzute și astfel să se tensioneze și relația de cuplu. Este posibil să ai de-a face cu plata unor amenzi, sume restante sau taxe și impozite nefinalizate. Vei reuși totuși să te mobilizezi putând primi ajutorul financiar de care ai nevoie, îndeosebi pe la jumătatea perioadei.
            În prima parte a lunii te implici mai mult în zona carierei, ai ocazia să te faci remarcat în cadrul unei asociații, concretizezi un proiect ambițios și astfel ai parte de recunoașterea valorii tale de către șefi. În preajma datei de 12 decembrie relaționezi mai greu cu superiorii ceea ce ar putea să îți dea peste cap unele proiecte, idei de afaceri, parteneriate. Ai ocazia să dezvolți relații de colaborare cu persoane aflate în străinătate sau cu firme străine, menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal, îndeosebi în preajma datei de 17 decembrie.
          În această lună este recomandat să insiști pe publicitate, pe o mai bună relaționare cu colegii de unde vei primi susținerea de care ai nevoie pentru a-ți împlini și ambițiile de natură materială. Este bine să semnezi acte, contracte importante până în data de 29 decembrie. Dacă observi că unele planuri au tendința de a se bloca într-un punct anume este recomandat să ții cont de sfatul unor oameni mai bine pregătiți, cu experiență în domeniul în care activezi.
[sbscrbr_form]