Luna decembrie 2022, Leu

Decembrie 2022, Leu
005 Leu      Deviza ta, pentru această lună, este: „Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii.” Aristotel
     În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe relația sentimentală cu sexul opus, dar și zona creativității care te va avantaja în plan profesional. Se reconfigurează relații vechi, este posibil să dai startul unei noi relații, au loc discuții cu copiii sau despre copii. Organizezi activități recreative sau pui la cale tot felul de activități care au legătură cu copiii, cu hobby, investiții pe termen lung și despre petrecerea timpului liber.
            Încă de la începutul lunii ești luat oarecum „pe sus” în cadrul unei relații sentimentale putând apărea noi provocări, necesitatea de a schimba direcția. Pe de altă parte ai de lămurit aspecte importante care vizează o relație deja existentă, ești nevoit să faci o schimbare în această direcție. Nu suporți rutina, vrei să ieși dintr-o relație care nu mai corespunde așteptărilor tale. Până la jumătatea lunii ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, prin intermediul locului de muncă sau a deplasărilor făcute în interes de serviciu. Este șansa de a te îndrăgosti în mod neașteptat având sentimentul că nu poți deține controlul, din punct de vedere afectiv-emoțional. Până la jumătatea lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, dacă merită să te implici într-o relație care nu prea a funcționat, în trecut. La mijlocul lunii ți se revelează răspunsuri importante, vis-a-vis de relația existentă.
            În a doua parte a lunii reușești să vezi, cu mai multă claritate, ce ai de făcut în ceea ce privește relația de cuplu astfel că se poate vorbi despre nemulțumiri gata să izbucnească, îndeosebi în preajma datei de 9 decembrie, vis-a-vis de relația de mariaj, necesitatea de a găsi un echilibru între sarcinile care vizează domeniul socio-profesional și cele din relația de cuplu.
            În prima parte a lunii, domeniul profesional, relația cu colegii, responsabilitățile de la locul de muncă se derulează în favoarea ta. Ești mai organizat, atent la detalii, dornic să te implici într-o asociere ce pare promițătoare, la prima vedere. Investești timp în proiectele care țin de jocuri, distracții, petreceri, domenii care ar putea să îți aducă și câștiguri frumoase. Până la mijlocul lunii vor apărea noi oportunități de progres, dezvoltare, ai șansa de a te înscrie la noi cursuri sau de a călători în străinătate, poți demara colaborări cu persoane aflate în străinătate astfel că tot efortul de până acum își va arăta roadele din plin având ocazia să primești banii de care ai nevoie, poți să dai startul unor colaborări rentabile, din punct de vedere financiar.
          După data de 21 decembrie se amplifică aspectele care vizează relația cu colegii, necesitatea de a demara un proiect profesional, de a urma cursuri de perfecționare. Ai ocazia să intri în posesia unor informații care te vor pune la curent cu ceea ce ai de făcut, de acum înainte, în plan profesional. Știi cum să te faci remarcat, respectat și apreciat, ești un adevărat lider în colectivul de lucru.
            Din data de 23 decembrie va trebui să fii mult mai atent la schimbările care se prefigurează în domeniul profesional, se reiau anumite aspecte din relația cu colegii de muncă. Apare necesitatea de a repara ceea ce au stricat alții și de aici izbucni certuri în relația cu colegii. Cert este că, în a doua parte a lunii, va trebui să gestionezi cu mai mare atenție responsabilitățile de la locul de muncă, timpul de lucru, modul în care te organizezi. Nu este deloc de neglijat propria sănătate fiind nevoie să faci mai multă mișcare, să lași deoparte grijile și să mai iei și pauză din când în când de la sarcinile de serviciu.
            Spre sfârșitul perioadei este indicat să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre asocieri. Nu vor lipsi beneficiile financiare venite prin intermediul celorlalți, cadouri, o moștenire sau câștigarea unui proces îți poate aduce banii necesari pentru a da startul unei afaceri personale.
[sbscrbr_form]